Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני וכמה אנשים מתחום הוייפינג הקמנו קהילה. נפתח פורום ישראלי בנושא עם בלוגים כתבות מעניינות ואנשים בעלי זיכה לתחום שישמחו לתת תשובה ויעוץ בקשר לכול שאלה למי שמחפש להפסיק לעשן או מתעניין בנושא.

*גילוי נאות אני בעל אתר אינטרנט שמתעסק במכירה של סיגריות אלקטרוניות.

השאלה שלי האם אפשר לפרסם קישור לפורום פו?

פורסם

12345707fc8e200c33782ec2ee829365f8a9f.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עזוב לינק, כמה אתה לוקח לקויילים של נאוטילוס? :lol:

תבנה לבד,אל תיהיה עצלן.

באמת יש צורך בפורומים כשיש קהילה גדולה שעובדת בפייסבוק?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תבנה לבד,אל תיהיה עצלן.

באמת יש צורך בפורומים כשיש קהילה גדולה שעובדת בפייסבוק?

אני מתעדף את הזמן שלי אחרת.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אני מתעדף את הזמן שלי אחרת.

דווקא זה לא לוקח הרבה זמן.

הדבר היחיד הוא שאם לא עושים כמו שצריך אז הטנק דולף, או שהוא סתם דולף, או שאין לו טעם טוב.

בתכלס זה חרא תחליף לסיגריות, כיף מאוד לאדות - אבל השימוש עצמו... תמיד משהו חייב להיות לא בסדר, משהו חסר או משהו שמתוכנן לא כמו שצריך.

זה מאוד התחיל לתסכל אותי אחרי שנה וחצי של אידוי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בשביל מה צריך עוד פורום אחד בארץ? יש כבר את הפורום הזה, והוא עושה עבודה מצויינת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בשביל מה צריך עוד פורום אחד בארץ? יש כבר את הפורום הזה, והוא עושה עבודה מצויינת.

מיושן וממוסחר, התחום התקדם מאוד מאז ובפורום הנ"ל עדיין תראה ספקים ממליצים על ציוד מיושן. בעקרון רוב האנשים שיש להם זיכה לתחום זלגו מהפורום בגלל המשטר הדיקטטורי ופתחו קבוצת פייסבוק ואז וואטסאפ ועכשיו מקימים את הפורום ה"חופשי".

פורסם
מיושן וממוסחר, התחום התקדם מאוד מאז ובפורום הנ"ל עדיין תראה ספקים ממליצים על ציוד מיושן. בעקרון רוב האנשים שיש להם זיכה לתחום זלגו מהפורום בגלל המשטר הדיקטטורי ופתחו קבוצת פייסבוק ואז וואטסאפ ועכשיו מקימים את הפורום ה"חופשי".

משעשע איך אפשר לקחת את הפסקה הזאת ולתאר באמצעותה פחות או יותר כל פורום גדול שנפתח בארץ מאז ימי IOL.

ואם תוריד את המשפט הראשון, אז לא רק בארץ...

• תוכן חדש...