Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני ממליץ לקדם אותו למשרת כתב במדור הרכב של פישפשוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא ממש מצליח להבין אם אתה סרקסטי או אמיתי, אבל למקרה שאתה אמיתי, אשמח לשמוע ממך איך אפשר להגיע למשרת כתב במדור הרכב של פשפשוק. מילדותי רציתי להיות כתב, במיוחד בתחום הרכב! אפילו הקפיצו אותי כיתה מב' ישר לד' עקב כשרון כתיבה יוצא דופן באותם ימים.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך לגרום לאחותך לקבל דו"ח מהירות בנתיב השמאלי. אחרי זה יצרו איתך קשר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי בכלל מדובר בפרנקוס. שם המשתמש מסגיר אותו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

מייק אל תיקח את זה אישית.

אתה בסדר גמור והמידע חשוב.

רק קח בחשבון שמחקר לא מספיק מבוסס פוגע בטוהר האקדמיה.

זה כל מה שמגן על האקדמיה ומאפשר לה להיות מבוססת ואמפירית.

בלי טוהר אין אקדמיה!

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אוכל להמליץ על נושא למחקר הבא, אני מציע שהוא יהיה בנושא השפעת הקנאביס על צריכת הדלק כתלות בעובי רפידות ועובי נייר הגלגול.

מה בקשר למה שביקשתי על החלונות האחוריים שפתוחים למחצה?

פורסם
אם אוכל להמליץ על נושא למחקר הבא, אני מציע שהוא יהיה בנושא השפעת הקנאביס על צריכת הדלק כתלות בעובי רפידות ועובי נייר הגלגול.

מה בקשר למה שביקשתי על החלונות האחוריים שפתוחים למחצה?

הנה:

There are two cases here (Recalling wind to "the flow")

1) Closed window 2) Open window

Though in both cases the flow would be turbulent, it is the eddy formation in the body's wake that makes a difference.

A moving car with closed window, would experience a 2D flow.

But in a car with windows opened, the air enters the car through rear windows, moves to the first and exists through the front windows. The high level of turbulence in the flow ensures that the same air does not keep circulating in and out, but is thoroughly dispersed and mixed with fresh air, thus making the flow to be unsteady. Hence the flow being unsteady, the pattern of flow is said to be highly 3-Dimensional !!

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

התגובות שלכם הזכירו לי קטע מצחיק מהניסוי שערכתי:

יום אחד, נסעתי באחד הכבישים אשר במחוז הצפון ושוטר סימן לי לעצור. התלבטתי מה עליי לעשות, אך כיוון שראיתי שיש עליה לפניי ושכבר צברתי מומנטום (תנע קווי) לקראת העליה, המשכתי בנסיעה על מנת לא לפגוע בצריכת הדלק.

פורסם
הנה:

There are two cases here (Recalling wind to "the flow")

1) Closed window 2) Open window

Though in both cases the flow would be turbulent, it is the eddy formation in the body's wake that makes a difference.

A moving car with closed window, would experience a 2D flow.

But in a car with windows opened, the air enters the car through rear windows, moves to the first and exists through the front windows. The high level of turbulence in the flow ensures that the same air does not keep circulating in and out, but is thoroughly dispersed and mixed with fresh air, thus making the flow to be unsteady. Hence the flow being unsteady, the pattern of flow is said to be highly 3-Dimensional !!

סימוכין זה לא לכתוב באנגלית משהו כי זה נשמע מקצועי. איש אקדמיה כמוך אמור לדעת זאת.

אני מדבר על מסמך רשמי או קישור לאחד עם קרדיט למשורר וכדומה.

פורסם

בדיוק הלינק שרציתי לצרף. חסכתי לך, שיהיה לך פחות לקרוא.

פורסם

אם השרשור היה נפתח ב1 לאפריל הייתי לוקח אותו יותר ברצינות

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ממש מבאס שלא לוקחים אנשים פה ברצינות. זה מוריד קצת מהחשק לחלוק חוויות בתחום המוטורי.

• תוכן חדש...