Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במהירויות גבוהות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

מדובר ברכב מסוג מזדה 2 שגמע עד כה 35000 ק"מ,

הכל התחיל בכביש עירוני נסעתי בסביבות 60 קמ"ש וסטיתי טיפה מהכביש לכיוון השוליים ובשוליים לא היה אספלט אלא סוג של שטח ששם הסתתרה אבן שנכנסה בדפיקה בתחתית של הגאנט , הגעתי לפנצרייה קרובה ונאמר לי שצריך ליישר את הגאנט, יישרו לי את הגאנט ומאז בנסיעות בינעירוניות מסביבות 105-110 קמש והלאה אני סובל מרעידות בהגה שאני לא יכול לסבול , לפי האבחנה שלי הרכב לא סוטה ימינה\שמאלה בנסיעה רגילה.

אני ממש חרד לגבי התקלה הזאת כי הפחד שלי שקרה משהו יותר קריטי לאוטו ואני חייל אין לי זמן להתעסק בזה ובטח שלא עודף כסף לתקלות גדולות ואני ממש לא רוצה לבקש מההורים אז העזרה שאני מבקש מחברי הפורום היא לנסות לאבחן לפי מה שרשמתי את התקלה שאבוא למוסך עם טיפה רקע ואם מכירים מוסך באזור השרון \ מרכז אמין וזול שאני יוכל לגשת אליו לטפל בבעיה הזאת אשמח.

תודה.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

קשה לאבחן מהמקלדת, אבל יש סיכוי לא רע שהעניין קשור ליישור או איזון (או שניהם...) לא מושלם שהחישוק שלך עבר.

לפני מוסך או התקפת לב - יש לך גלגל חליפי תקין בגודל מלא? תשקיע 10 דקות בהחלפת הגלגל ותראה אם עדיין יש רעידה.

The older you get, the better you used to be

פורסם

יש בשרשור הטכני ולא כאן, מספר שרשורים לא קטן על "רעידות בהגה" או "רעידות בנסיעה" ואפשר לבצע שם חיפוש, יש כמה וכמה שרשורים ב 2 העמודים הראשונים.

עלייך לבצע איזון במכשיר שמדמה נסיעה עם הגאנט ואת זה יוכל לבצע מכשיר שנקרא HUNTER GSP9700, בצע חיפוש בגוגל ותכתוב איזון גלגלים GSP9700 ובנוסף, יש המון מידע על זה בפורום אם תבצע חיפוש גם כן, רשמתי לא קצת על המכשיר.

תחזור לעדכן לאחר מכן.

• תוכן חדש...