Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות מזייף, יש הוכחה לכך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שמעתי לא מזמן שמד המהירות בכל רכב מזייף בסטייה של מתחת ל10 קמש, זאת אומרת שאם אני נוסע על 100, המהירות בפועל היא פחות ב5 קמש (ברכב שלי)

יש הוכחה לכך? כתבה או מקור?

שיש מצלמת מהירות שמראה את המהירות של הרכב, יש סטייה קטנה אך חבר אמר לי שהמצלמה עצמה בגלל שהיא לא מדוייקת היא מורידה באופן אוטומטי.

בוויז זה על פי לווין לכן זה גם לא מדוייק כלכך, אז יש משהו שיוכיח את הטענה הזאת?

פורסם
The indicated speed must not be more than 110 percent of the true speed plus 4 km/h at specified test speeds. For example, at 80 km/h, the indicated speed must be no more than 92 km/h.

אז צג שמראה 92 קמ"ש בנסיעה על 80 קמ"ש נחשב תקין? WTF?

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

זה ידוע שהיצרנים מזייפים מעט, לא זכורה לי הסיבה. אבל בד"כ הסטייה היא לא משמעותית מי יודע מה.

מי שמכיר את הצגים האלו שמודדים את המהירות שלך בעיר ומראים לך כמה אתה (ירוק = חוקי, אדום = עברת את המהירות המותרת בעיר) אז הרבה פעמים הוא מראה לי ב-ד-י-ו-ק מה שהקמש ברכב מראה לי ללא סטיות.

מעניין כל העניין הזה.

פורסם

אושריקו - הצגים שאתה רואה ממש לא מדוייקים. הם החיישן שלהם מאוד רחב, ואינך יודע איזה רכב הם מודדים, או מכמה ואיזה רכבים הם מייצרים את הנתון אל הצג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תפעיל GPS ברכב, ותראה את המהירות האמיתית שאתה נוסע,

בלוח שעונים זה לרוב יהיה נמוך בין 5 ל 10 קמש פחות.

גם אני חשבתי שהמד מהירות בוויז נכון, ואז קראתי על כך וזה תלוי בתנאי הדרך וסטיות של גובה.

אז רק במישור הוויז מדייק.

פורסם

התחבר למחשב, ראה מה המהירות שהמחשב רואה והשווה עם לוח השעונים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם (נערך)

מודל'ה - אילו קראת את הקישור שהבאתי בהודעה #2 לא היית מציין שה"זיוף" תמיד כלפי מעלה. זו דרישה של התקנות הבין לאומיות.

והמונח "זיוף" שגוי. מדובר בסטייה, שהיא תכונה של כל כלי מדידה, ובמד המהירות ברכב נקבעת במכוון כלפי מעלה על מנת למנוע למינימום מצבים של מדידת חסר. מבחינת התקנות עדיף שתסע במהירות פחותה מהמותר, ועל כן המד יציג מהירות גבוהה מהאמיתית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא צריך לקרוא - זה ידוע לי היטב.

וכן, זה עדיין מזייף למעלה גם אם זה זיוף מכוון.

סטייה היא דבר לא מתוכנן שמתרחש בטעות, זיוף משהו שמתרחש מתוך כוונת תחילה.

מכיוון שזה כן מתוך כוונת תחילה אז זיוף נראה לי יותר נכון סמנטית מסטייה.

וד"א, מניסיון שלי ככל שהרכב ישן יותר כך אתה מקבל לפעמים בכלל סטיות הזויות.

• תוכן חדש...