Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרכב נימכר! לאחר שפירסמתי את הרכב שלי למכירה ביום ראשון האחרון, טלפון ראשון היה אתמול בערב והיום הוא נימכר פשוט ככה בלי בדיקה וקצת מעל המחירון. לא האמנתי... היתי סקפטי ובטוח שאני יעשה טרייד אין ויפסיד עוד 10,000 שח. לפחות יצא משהו טוב מהמיצובישי.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

איזה רכב היה לך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפתעה בשוק הרכב זה טסלה S ב-150 אלף שקל. למכור אאוטלנדר 7 מושבים במחיר מחירון (עם בדיקה או בלי זה כבר תלוי באינטליגנציה של המוכר) זה לא הפתעה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

איזה רמת גימור המיצובישי ובכמה מכרת אותה אם אפשר לשאול?

ולאיזה רכב החלפת? (איזה רכב יכול להוות תחליף לשלמות של האאוטלנדר? כך לפי המשתמש אאוטלנדר :-))

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

כדי להגדיר שוק לרכבי 7 מקומות, צריך להגדיר במקביל גם טווחי מחירים.

אין דין ביקוש של אאוטלנדר 2015 כדין ביקוש סיטרואן פיקאסו 2007.

בהינתן מחירי השוק שלהם, כלומר המחירים בהם הם נסחרים בפועל, לכל רכב יש את הביקושים המדוייקים שלו.

גם רכבי 6 מקומות כמו הונדה FRV רואים ביקושים עצבניים ונמכריה מעל מחירון.

מהצד השני, רכבי 2 מקומות גם הם מבוקשים מאוד וניתקו מגע מהמחירון הרשמי.

בעולם הג'יפים מוכר מאוד העניין של הטויוטה לנדקרוזר (הרגיל וגם סדרה 70), הרבה פחות מוכר זה שוק הסופות שהמכוניות נמכרות ביותר מכפול מהמחירון שהוא ממש לא רלוונטי, ושוק הלנדרובר דיפנדר, שהקשר בינו לבין המחירון פשוט לא קיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אאוטלנדר 2015 דגם אינסטייל 7 מקומות. על פי המחירון של יצחק לוי 132,000, רשמתי ביד 2 מחיר של 138,000( ככה אישתי רצת) הגיע הקונה וישר הציע 134,000 לא התווכחתי.

הרכב החדש שהזמנתי הוא ניסן אקסטרייל שעל פי דעתי בלבד עולה על המיצובישי( כן חוץ מהשורה השלישית שאני משתמש בה פעמיים בשנה אבל חשוב שתהיה).

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

היית צריך להגיד לו 136 ולסגור על 135. בעסת אותו:lol:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תתחדש, האם יש מבצעים מיוחדים על הניסן?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

האאוטלנדר 7 מקומות ‚ בסה"כ רכב מאוד אמין ‚ זול לתחזוקה ואחזקה ‚ מרווח מאוד ולכן גם הביקוש הגבוהה לדגם 7 המקומות !

רכבים במצב סביר נמכרים כמעט מידית במחיר מחירון ואם הרכב שמור אז בכלל נמכר תוך כלום זמן ומעל המחירון .

פורסם

רוב האאוטלנדר בשוק הן בוגרות ליסינג עם קילומטראז' לא נמוך - אאוטלנדר עם קילומטראז' נמוך יחסית מיד פרטית, ישיג מחיר טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחר היום האחרון למבצע. 10,000 פחות והתקנה כמו מערכת מולטימדיה בחינם( עולה 4500 ) והנחה על איתורן נידמה לי... בלי מבצע ביום רגיל צריך להוסיף עוד 15,000 שח. סה"כ יצא לי על הכביש 171,000 דגם ויסטה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

גם רכבי 6 מקומות כמו הונדה FRV רואים ביקושים עצבניים ונמכרים מעל המחירון.

מכרתי הונדה FRV במחיר 10,000 מעל המחירון... היית מאמין? וזה עוד אחרי חודשיים, שבהתחלה דרשתי 20,000 מעל המחירון (רק בשביל הספורט, לא הייתי לחוץ למכור) ואנשים הסכימו לשלם 15,000 מעל המחירון. מגניב לגמרי.

פות"ש, תתחדש, יש לך רכב נחמד מאוד שגם נראה מעולה. אהבתי מאוד את ההגה בצבע קרם. אם אתה לא צריך את השורה השלישית, אז אתה תהנה מהרכב. מעניין רק אם יש לו פוטנציאל סחירות כמו לאאוטלנדר. אני בהלם שמכרת במחיר כזה, האאוטלנדר הישן נראה כל כך מכוער שגם אם היו משלמים לי לא הייתי לוקח.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

שמסתכלים על האאוטלנדר בהשוואה לאחרים, תמיד אני משווה אותו לשוק רכבי ה-7 מקומות ולא לקרוסאוברים.

כיוון שרוב לקוחות האאוטלנדר כיום לוקחים אותו במקום רכבים כמו טויוטה ורסו ו-C4 פיקאסו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...