Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קבלתי מכתב מחברת הראל (לא חברת הביטוח שלי) על כך שרכבי פגע ברכב אחר ובמכתב הם דורשים סכום של 30,200 ש"ח.

המכתב ממוען אלי ומצוין בו שאדם מסוים שאת שמו ותעודת הזהות שלו אני לא אזכיר (אני גם בכלל לא מכיר אותו) נהג ברכב הרשום על שמי ומספר הרכב שלי מצוין במכתב. (מספר הרכב נכון)

הם דורשים סכום אסטרונומי ומאיימים בצעדים משפטיים אם לא אשלם תוך 14 ימים.

אציין שאין לי שום קשר לאדם שלטענתם נהג ברכב, אף פעם לא נתתי את הרכב לאף אחד, רק אני נוהג עליו, אם הרכב שלי היה פוגע ברכב אחר ודאי היו סימני פגיעה (במיוחד אם מדובר בנזק לצד ג' של 30 אלף שקל).

פניתי להראל ופרסתי את טענותיי והם הבטיחו שיחזרו אלי ויעדכנו אותי בנושא, עברו שבועיים ועוד לא שמעתי מהם, פרט לקבלת מכתב נוסף בו הסכום גבוה יותר בכ- 5,000 ש"ח.

האם קרה דבר כזה למישהו?

כיצד עלי לנהוג?

תודה מראש.

פורסם

אם אתה בטוח שמדובר בטעות, וכפי הנראה יש להם טעות במספר הרכב, ועל פיו הם הגיעו אליך

אם פנית אליהם ואין תגובה ראויה, תיתן את המכתב לסוכן הביטוח שלך/ חברת הביטוח שלך ותודיע להם שאתה לא מכיר את המקרה ואתה לא מאשר להם לשלם כלום. הם ידעו איך להסביר לחברה השניה כדי שיבינו.

פורסם

האם היה פס"ד בהעדר? אם כן צריך להגיש בקשה לביטול פסק הדין אם לא האופציה השניה שהם יעשו זה שיגישו כנגדך תביעה בבית משפט. אם יהיה כזה דבר, תצטרך להתגונן שם בהתאם ע"פ חומר הראיות שיגישו לבית משפט.

בכל אופן, כרגע הייתי שולח להם מכתב בדואר רשום בו אתה מכחיש את האירוע וזהו.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
אם אתה בטוח שמדובר בטעות, וכפי הנראה יש להם טעות במספר הרכב, ועל פיו הם הגיעו אליך

אם פנית אליהם ואין תגובה ראויה, תיתן את המכתב לסוכן הביטוח שלך/ חברת הביטוח שלך ותודיע להם שאתה לא מכיר את המקרה ואתה לא מאשר להם לשלם כלום. הם ידעו איך להסביר לחברה השניה כדי שיבינו.

קח בחשבון שאם אתה לא מאשר לביטוח צד ג' שלך לשלם, במקרה שיתבעו אותך אתה לבד בעסק הזה, ואם יפסקו נגדך תאלץ לשלם מכיסך.

פורסם

^ אני לא בטוח שזה נכון. אני מכיר אישית מקרה אחד שבו הנהג האשם בתאונה התנער בתחילה מאחריות וטען בפני חברת הביטוח שלו שהוא לא אשם, ולאחר תקופה לא קצרה (מספר חודשים) התרצה והפעיל את פוליסת צד ג׳ שלו בלי שום בעיה מצד חברת הביטוח.

פורסם
קח בחשבון שאם אתה לא מאשר לביטוח צד ג' שלך לשלם, במקרה שיתבעו אותך אתה לבד בעסק הזה, ואם יפסקו נגדך תאלץ לשלם מכיסך.

דברתי עם חברת הביטוח שלי והם אומרים שלא הגיע אליהם שום תביעה.

פורסם

ובנוסף להודעת צד ג' לחברת הביטוח שלך אתה יכול להגיש גם תביעת צד ג' כנגד אותו אדם אשר כביכול נהג ברכב (לשם כך אתה צריך לוודא שהוא קיים, ומה כתובתו - אולי מסר זהות בדויה). לכן אני מציע להגיש תלונה למשטרה כדי שתתן לך את פרטיו.

פורסם

נשאלה פה שאלה חשוב שטרם ראיתי עליה תשובה -

במידה וזה מכתב לפני פתיחה בהליכים (הגשת כתב תביעה) - אתה צריך להודיע להם בצורה שתהיה בעלת יכולת הוכחה. - כמו מכתב רשום/פקס עם אישור/הקלטת שיחה - עדיף כולן. שאינך מכיר את המקרה, את האדם וכו' ושככל הנראה יש להם טעות במספר הרכב.

אם הם לא יתרצו ויגישו כתבתביעה - בכתב ההגנה אתה תרשום את אותם הדברים.

אם מדובר במקרה בו כבר היה דיון בבית משפט והוגש פסק דין- אז אני ממליץ לך להצטייד בעו"ד מטמעך.

פורסם
שלום,

קבלתי מכתב מחברת הראל (לא חברת הביטוח שלי) על כך שרכבי פגע ברכב אחר ובמכתב הם דורשים סכום של 30,200 ש"ח.

המכתב ממוען אלי ומצוין בו שאדם מסוים שאת שמו ותעודת הזהות שלו אני לא אזכיר (אני גם בכלל לא מכיר אותו) נהג ברכב הרשום על שמי ומספר הרכב שלי מצוין במכתב. (מספר הרכב נכון)

הם דורשים סכום אסטרונומי ומאיימים בצעדים משפטיים אם לא אשלם תוך 14 ימים.

אציין שאין לי שום קשר לאדם שלטענתם נהג ברכב, אף פעם לא נתתי את הרכב לאף אחד, רק אני נוהג עליו, אם הרכב שלי היה פוגע ברכב אחר ודאי היו סימני פגיעה (במיוחד אם מדובר בנזק לצד ג' של 30 אלף שקל).

פניתי להראל ופרסתי את טענותיי והם הבטיחו שיחזרו אלי ויעדכנו אותי בנושא, עברו שבועיים ועוד לא שמעתי מהם, פרט לקבלת מכתב נוסף בו הסכום גבוה יותר בכ- 5,000 ש"ח.

האם קרה דבר כזה למישהו?

כיצד עלי לנהוג?

תודה מראש.

נשאלה פה שאלה חשוב שטרם ראיתי עליה תשובה -

במידה וזה מכתב לפני פתיחה בהליכים (הגשת כתב תביעה) - אתה צריך להודיע להם בצורה שתהיה בעלת יכולת הוכחה. - כמו מכתב רשום/פקס עם אישור/הקלטת שיחה - עדיף כולן. שאינך מכיר את המקרה, את האדם וכו' ושככל הנראה יש להם טעות במספר הרכב.

אם הם לא יתרצו ויגישו כתבתביעה - בכתב ההגנה אתה תרשום את אותם הדברים.

אם מדובר במקרה בו כבר היה דיון בבית משפט והוגש פסק דין- אז אני ממליץ לך להצטייד בעו"ד מטמעך.

המלצתי

כתוב מכתב רשום עם אישור מסירה , העתק לחברת הביטוח שלך , בו אתה מכחיש כל קשר לתאונה וכי האיש בלתי מוכר לך ולא נהג על רכבך מעולם.

אם לא צורף למכתב פרטים נוספים כמו דו"ח שמאי , דיווח על תאונת דרכים מהנהג של המבוטח בהראל, צילומים של הרכב שלך, בקש זאת , מבלי שהדבר יהווה הוכחה כלשהי לחבות שלך, אלא בנסיון להבין איך השתרבב מספר הרכב שלך לסיפור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...