Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול מועדון BMW למוזיאון תפן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיול מועדון BMW , יתקיים בתאריך 19.02.2005, יום שבת, והפעם – לכיוון מוזיאון הרכבים בתפן.

מפגש בשעה 9:00 במקום הרגיל (אחרי איצ' ר"ג).

יציאה ב9:15.

מחיר כניסה למוזיאון – 20 ¤ לאדם.

(במידה ומזג האויר לא יאפשר את קיום הטיול – יידחה הנ"ל בשבוע – נא להתעדכן בפורום המועדון).

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

לידיעתכם - חלק מהרכבים, 32 אם לדייק, עברו אחר כבוד למשכנם החדש בעומר.

לרשותך עומד הסיפור הבלשי הזה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הרכבים שהועברו לגן התעשיה בעומר היו במוזיאון בתל-חי, המכוניות במוזיאון בתפן נשארו במקומן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טיול מועדון BMW ישראל -לתפן.

היה ממש נחמד, אנחנו, כלומר אני וחבר שלי, בעליה של BMW 2002ti אדומה, הצטרפנו לשיירה בדרך לתפן, היה כיף לפגוש חובבי BMW, מה גם כי באותה שיירה, היתה סובארו XT TURBO, ולהפתעתו של חבר שלי, זה ראה את ה 325i בגרסת M טכניק, שהיתה בעבר בבעלותו.

סיפור ארוך יש מאחורי אותה 325i, היא החלה כמובן את חייה בבוואריה, שם עשתה את הטיפול הראשון, ומשם בנסיעה כל הדרך עד ל....סוריה, היתה שייכת ל או"מניק, משם הגיעה לישראל, וחבר שלי רכש אותה. לצערינו , ה 325i הזו נראית כיום במצב מעורר רחמים....

נחזור לשיירה, שמחתי לפגוש את שמוליק, ואת אייל ואישתו, בעל בימר 528i e28 ,

את דני כמובן ,חברי פורום, וכן שלל בימרים , היה ממש נחמד, חבל שפרשנו מוקדם יחסית... :cry:

באותה שבת ביקרו בתפן גם מועדון לנצ'יה ישראל, שם היו שלל- תמה טורבו, קאפה טורבו, דלתא HF טורבו, וכן GTie, וכמובן.... HF integrale EVO 2 הצהובה והיפהפיה, אליהם גם הצטרפו פורשה קאררה 4 993, פיז'ו 205GTI, משופרת בגרסת Mi16... פשוט שבת עם הרבה טעם של תרבות מוטורית... צר לי כי לא צילמתי, אם מישהו נכח צילם ויעלה תמונות -מה טוב.

כן יירבו מפגשים וטיולים מסוג זה.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

בהמשך לסקירתו של ידידי TURBO:

אכן היה מהנה וחביב.

ולי, דווקא, עומדת בזיכרון אותה תמונה של אותה XT מנסה להיפטר מהTI במהלך העליות בואכה כרמיאל. מנסה, ולא בהצלחה יתרה...........

רציתי להצטרף למירדף, אבל לא יכולתי מפאת היותי "משמש דוגמא":wink: .

שמח לשמוע שנהנת.

תמונות יועלו בהמשך.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

שמוליק ידידי....

.... אכן ה XT TURBO, ניסתה להיפתר מה TI, אך

היינו דבוקים אליו, חבר שלי לא רצה ללחוץ יותר בכדי לא לנגח את הXT TURBO,

כשבעל הXT TURBO, הבין שאין ברירה, הוא זז הצידה, ונתן כבוד ל 2002ti , שנת 1973

שהמשיכה והתרחקה לה בעליה, עד שהאטנו וחיכינו לשיירה שתגיע... עוד יש לאמר היינו 5 אנשים באוטו.... :wink:

בקשר ללנצ'יה, לבחור בעל ה 2002ti, יש בבית זוג פיאט קופה טורבו -אחת 16V משופרת

והשניה 20V טורבו - שתיהן שמורות במצב תצוגה, הבחור העדיף לבוא עם הבימר מאשר עם אחת מהקופה הנ"ל, מחשש לא לבאס את בעלי הלנצ'יות למען אלו לא התבאסו לראות פיאט נעלמת להן הרחק קדימה בעליות :wink: , ובכלל איזה כיף לנהוג בבימר 2002ti...

מחכה לראות את התמונות במיוחד התמונה הקבוצתית

ושוב מאוד נהנתי - כן ירבו ימים כאלה

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

• תוכן חדש...