Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פינצו'ר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שאני מאחל לו את כל הרע שבעולם פינצ'ר לי את כל 4 הצמיגים ברכב....

זה קרה בתוך החניה הפרטית שלי.

אני חושד בבעל חנות אחד שתמיד חוסם לי הכניסה והיציאה לבית ולכן יום אחד ובעת שחסם לאחר אין ספור בקשות ותלונות במשטרה פשוט חניתי בכניסה לבית ועליתי הביתה....

אח"כ קראו לי להזיז הרכב כי הרכב החוסם מבקש לצאת , ירדתי לרכב והסברתי לו שלאחר כ"כ הרבה פעמים שהוא חוסם לי הכניסה היחידה לבית - אני לא מזיז את האוטו וששנינו נחכה למשטרה,

משטרה הגיעה ונתנה לו אזהרה,

כמו כן יש לי צילום של הרכב שלו+צילום של אותו אדם.

הגשתי תלונה במשטרה כמו כן אביא להם התמונות מחר.

האם ניתם לתקן דקירה עם סכין בדופן הצמיג? עם מדבקה גדולה מביפנים ולשים גם פנימית?

זה יכל לקרוא לי כל יום..... מה לעשות?

פורסם

בשום פנים ואופן לא!

חל איסור מוחלט לתקן חתכים בדופן הצמיג עם "פאטצ'ים", לא כל שכן להרכיב אבוב לצמיג "טיובלס".

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אם זה גורם לך להרגיש טוב יותר, חתכו לי 4 צמיגים כשחניתי בחניה על הכניסה לתחנת המשטרה בהרצליה מול היומנאי, למותר לציין שהשוטרים לא שמו לב.

אולי תתייעץ עם ידידנו השוטר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

החלף את הצמיגים בחדשים או משומשים במצב טוב, ולפעם הבאה תהיה חכם:

צייד את עצמך במה שמכונה "מפתח ונטילים", זה אותו מפתח שיש לפנצ'רמעכר ואיתו מורידים את הוונטיל.

כאשר רכב חוסם את הכניסה, פשוט לך בשקט אל אותו הרכב, הוצא לו את הוונטילים, תעלה הביתה, ושב בחלון לחכות לבואו של האדם.

מנסיון, זה הדבר הכי טוב לעשות, אף אחד לא יודע כלום, ואף אחד לא יחשוב להחזיר לך על זה.

עשיתי את זה לצערי הרב יותר מידי פעמים בחיים שלי.

אצל חבר שלי שיש לו בית פרטי עם חניה ל-3 מכוניות, הוא גר סמוך לבית כנסת, ויש להם טרקטורון, שמידי שבת היו נוהגים להעמיס על עגלה ולצאת לשטח...

הדתיים החמודים, היו באים, ומחנים את הרכב שלהם לפני כניסת השבת מול החניה שלהם, ככה שאין אפשרות להוציא את העגלה מהחניה, לאחר מספר בקשות ותחנונים שלא יחנו שם, הורדנו להם את הוונטילים בשבת בבוקר, במוצאי שבת, הם באו לרכב, קיללו, קיללו, והלכו...

מאותו יום, הם בכלל לא נכנסים לרחוב...

מספר פעמים לא מועט היה גם שחנו בחניה הפרטית שלי, זה חניה פתוחה, אבל פרטית, וכתוב במפורש שזה חניה פרטית, ללא היסוס הוצאתי וונטילים, ולא בכל המקרים ראיתי את האדם לאחר מכן...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
החלף את הצמיגים בחדשים או משומשים במצב טוב, ולפעם הבאה תהיה חכם:

צייד את עצמך במה שמכונה "מפתח ונטילים", זה אותו מפתח שיש לפנצ'רמעכר ואיתו מורידים את הוונטיל.

כאשר רכב חוסם את הכניסה, פשוט לך בשקט אל אותו הרכב, הוצא לו את הוונטילים, תעלה הביתה, ושב בחלון לחכות לבואו של האדם.

מנסיון, זה הדבר הכי טוב לעשות, אף אחד לא יודע כלום, ואף אחד לא יחשוב להחזיר לך על זה.

עשיתי את זה לצערי הרב יותר מידי פעמים בחיים שלי.

אצל חבר שלי שיש לו בית פרטי עם חניה ל-3 מכוניות, הוא גר סמוך לבית כנסת, ויש להם טרקטורון, שמידי שבת היו נוהגים להעמיס על עגלה ולצאת לשטח...

הדתיים החמודים, היו באים, ומחנים את הרכב שלהם לפני כניסת השבת מול החניה שלהם, ככה שאין אפשרות להוציא את העגלה מהחניה, לאחר מספר בקשות ותחנונים שלא יחנו שם, הורדנו להם את הוונטילים בשבת בבוקר, במוצאי שבת, הם באו לרכב, קיללו, קיללו, והלכו...

מאותו יום, הם בכלל לא נכנסים לרחוב...

מספר פעמים לא מועט היה גם שחנו בחניה הפרטית שלי, זה חניה פתוחה, אבל פרטית, וכתוב במפורש שזה חניה פרטית, ללא היסוס הוצאתי וונטילים, ולא בכל המקרים ראיתי את האדם לאחר מכן...

למה להסתבך?

לא מספיק טוב פשוט להוציא את כל האוויר מ-2 צמיגים לפחות?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שבע לכם באמאשלי, אתם מפגרים!

השטויות האלה שאתם משחקים איתם יסתיימו בדקירה. ואז לא יפנצרו את הצמיגים אלא אחד את השני.

באמת, תזהרו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראוי לציין:

במקרה של הדתיים לא היה מה להסתבך כ"כ, ידוע שהם היו בבית, וזה היה ברחוב שקט שאין בו איש.

במקרה של החניה הפרטית שלי, זה בסדר, הכל נעשה תחת השגחה צמודה של משקיף, אני לא מטומטם, ניתן לראות את זה באחד השרשורים שנפתחו בפורום כללי על הפריצות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...