Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שידור חי כעת.

נמשך היום ומחר.

אגדות מוטוריות נלחמות על המסלול בכוח.

אזהרה- מוזיאונים עשויים להפוך פחות מעניינים אחרי סופש כזה.

הקלידו goodwood ומשם מוצאים את האתר בקלות עם לייב סטרים.

תהנו.

פורסם (נערך)

על המסלול עכשיו, פורד קאפרי דור אחרון, פורד אסקורט דור שני (ברנדה) מיני קלאבמאן 127 גיטי, אלפא אלפטא גיטיוי, טריומף דולומיט ספרינט, שברולט קאמארו- שתיים כאלו, רובר אסדי1 ננהגת עי טיף נידל, במוו 530i, פולקסוואגן גולף

יופי של גריד.

והמסלול לח!

עריכה אחרונה על ידי 57mmStroke
פורסם

טוב אתה.

:mm_yeah:

אגב, מה שיפה זה שמדובר ברכבים שכלל לא עלו על המסלול בזמן אמת, כי הוא נסגר לתחרויות בשנת 1966 (כי הבעלים לא רצו להתקין שיקיינים, וכך למעשה חרצו את גורלו). אבל המסלול עדיין מעולה למכוניות טורינג משנות השבעים.

פורסם (נערך)

אכן כך יוחאי, וזאת הסיבה שהגודווד ריוויאוול (תחיה) שמתרחש בסוף העונה של הקלאסיות בספטמבר, כולל את הציוד שאכן התחרה אין פיריוד.

בכל אופן היה לי החשד שיימצא חן בעיניך הסטרים.

עומדות לעלות למקצה דירוג, פורשה 908/3,אלפא t33, שלל דגמי lola,ומכונות מעניינות רבות נוספות

עריכה אחרונה על ידי 57mmStroke
פורסם

הייתי שם לפני שלוש שנים ביום המקצים, הסתובבתי בפיטס חופשי, היה יותר ממדהים ללטף אגדות מוטריות או לראות על הגריד 5-6 GTO ו DB4...

חלום רטוב מאד!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

התחלתי לראות רק בשעות הערב. ת'אמת, זה קצת פחות מושך אותי מאשר ה-REVIVAL והפסטיבל.

מחר זה מירוצי האופנועים ומירוצי ה-GT1 (יפהפיות!), נכון?

אני מתכנן להיות בפסטיבל המהירות גם השנה- מי מצטרף?

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...