Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי רנו מגאן 2006 קניתי אותה ממישהו לפני כשבוע. הסאונד היה זוועה וסאונד זה דבר שחשוב לי מאוד בתור מוזיקאי...

הלכתי לחנות כדי לקנות קומפוננט לקדמיים (זוג רמקולים + טוויטרים), לפני שהלכתי חקרתי והחלטתי שאני רוצה Morel Maximo 5.25', שכן זהו הגודל של הקדמיים ברכב זה. המוכר אמר לי שזו בעיה כי הדגם מורל הזה הוא גדול מדיי ולא ייכנס ברנו מגאן ספציפית ויש לחתוך שם וזה יגרום לנזילה פנימה כשיש גשם... הוא הוריד לי את המחיר והתפשרתי על דגם ALPINE SXE-1750s שכן מתאים לרכב (בניגוד למורל זה בלי קרוסאוברים, רק הזוגות שצוינו).

עכשיו לאחר שהוא הרכיב הסאונד לא בשמיים בכלל, יש שיפור משמעותי ממקודם אבל לא כזה מספק אותי... כשאני מגביר באיזשהו שלב זה מתחיל לעוות את הסאונד :( (לא ווליום כזה גבוה... מצפה שלא יהיו עיוותים בווליום כזה)

השאלה היא מה אני יכול לעשות במקרה כזה? איך פותרים את בעיית העיוותים בווליום גבוה? האם מגבר יכול לפתור את העניין הזה או שזה לא קשור? האם החלפת הרמקולים תעזור או שלא משנה איזה רמקולים אשים זה יעוות? המערכת עצמה קשורה לזה? (מערכת של LG + בלוטות'... נראית לי די טובה). קרוסאובר משפר דברים כאלה? במידה וארצה להוסיף באס, חייב מגבר?

תודה!

פורסם

עזרה מישהו? אני רוצה ללכת אליו מחר.

למישהו יש ברכב MOREL MAXIMO או MOREL TEMPO ויכול להגיד את דעתו? אני רוצה לבקש ממנו שישים לי את אחד מאלו ברכב גם אם זה כולל לחתוך פלסטיקים ומה שצריך... השאלה אם זה באמת באיכות טובה לעומת הALPINE?...

פורסם

הלכת? ביצעת משהו?

לא מדויק להגיד שלאלפיין המדוברים אין קרוסאובר, הוא פשוט - פשוט נורא. לפי תמונות ברשת כנראה רק קבל In-Line לטוויטרים.

מגבר חיצוני עשוי לפתור במידה מסויימת את הבעיה שלך, מאחר ואז הר"ד יוציא אות שעוקף את המגבר הפנימי שלו שמוגבל ביכולותיו (ולכן כנראה העיוות שאתה שומע בווליום גבוה) לטובת מגבר בעל נתונים עדיפים. שים לב רק שהסדרה הזו של אלפיין היא בסיסית ולא מיועד להגברה חזקה מדי.

השאלה היא מה רף הציפיות שלך.

החלפה רק של הרמקולים לא תשיג בהכרח את הנ"ל. אם יש לך בעיה עם אופי הסאונד של האלפיין (כשהוא מתפקד טוב), אז אולי הייתי הולך לכיוון הזה (וגם אז כנראה לכיוון המורל טמפו).

כדי להשיג קצת יותר באס אפשר לבצע קצת איטום/בידוד בדלתות הקדמיות ו/או להתקין רמקולים 6X9 על מגש אחורי (אם מתאפשר פיזית ברכב) ו/או להוסיף סאבוופר (שברוב המקרים ידרוש הגברה חיצונית).

• תוכן חדש...