Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ,

אז ככה במחלף רמלה מ 431 כשנסעתי שמאלה לרמלה איך שעליתי על קו עצירה הרמזור התחלף לצהוב

וכשהייתי באמצע הצומת הוא כבר היה על אדום עקב משאית לפני ואי יכולת תאוצה קטנה

חשוב לציין שאחריי הייה עוד רכב גיפ' ממש צמוד ולא יכולתי לבלום בדיוק על הקו והרכב אגב גם עבר

את הרמזור סביר להניח שבאדום מלא

האם יש פה הילה לדוח ואם יש מצלמה האם היא צילמה ?

הינה סירטון תיעוד של המקרה ..

https://www.youtube.com/watch?v=GUbi2yJAy5w

פורסם

יש עבירת תנועה - הרי לא פינית את הצומת עד שהרצזור התחלף לאדום (ויש גם עבירה של האידיוט על הקטנוע, שניסה להתאבד תחת גלגלי המשאית).

בכל מקרה לא צולמת - מצלמה נדרכת 0.5-1 שניה לאחר ההחלפה לאדום, בשלב זה היית הרחק אחרי פס הדריכה התאורטי (שנמצא בכניסה לצומת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה גם שהכניסה לצומת היא בצהוב: עבירה על אותו משקל כמו כניסה באדום במידה והנהג היה מסוגל לעצור בבטחה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן - זה גבולי מאד. לחיצה על הבלם בשלב זה עוצרת את הרכב על מעבר החציה או בתוך הצומת - וזה בהנחה שהוא לא סופג מכה בישבן.

מרבית הנהגים יעברו במצב זה, ובדיוק בשביל זה קיים הצהוב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יודע מה, צודק.

אנחנו לא יודעים מה היה מאחוריו, וגם לא התחשבתי בזמן התגובה כשראיתי את הסרטון.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

רק אני רואה שהוא נכנס לצומת וירוק???? או שאני מסתכל על רמזור אחר???

בכל מקרה, כמו שאמרו לך, בגדול, יש, אבל לא חושב שיקרה משהו, ראיתי את הסרטון פעמיים, ואני רואה שאתה נכנס עם הרמזור שלך בירוק (ככה זה נראה לי לפחות)

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

אני לא רואה דרך בה יכולת לעצור.

אילו הייתי במצבך, עד שהייתי קולט שצהוב וצריך לעצור כבר, כנראה הייתי נמצא על הקו ובלימה פה הייתה מכניסה אותי לצומת ולכן לדעתי פעלת נכון.

פורסם

קורקו - הרמזור מתחלף (כמעט) בדיוק כאשר הוא על קו העצירה. כפי שכתבתי לפני 3 הודעות - התנהגותו סבירה בהחלט.

פורסם

Sperial, נשבע לך, ראיתי את זה סרטון בפלאפון ממש מקרוב, לא ברגי שהוא עובר, לי זה נראה שזה עדיין בירוק....

אבל בכל מקרה, אני חושב שכולם במצב שלו היו ממשיכים.

בכל מקרה הבל טוב אחיף לא מחפש להריב :)

פורסם
יש עבירת תנועה - הרי לא פינית את הצומת עד שהרצזור התחלף לאדום

תיקון: לפינוי הצומת אין חשיבות, החוק אוסר על כניסה לצומת באדום.

הוא גם אוסר על כניסה בצהוב, אלא אם לא ניתן לעצור בבטחה. במקרה הזה לא ניתן לדעת כי לא ידוע מה היה מאחוריו, אם כי העובדה שהנהג מאחוריו עבר גם הוא, מרמזת על כך שאולי הוא היה קרוב מידי ומהיר מידי והיה נכנס בו אם היה עוצר.

פורסם (נערך)

שימי לב לתקנה 65 לתקנות התעבורה:

לא ייכנס נוהג רכב לצומת או למפגש מסילת ברזל אלא אם ביכלתו לעבור ולהמשיך בנסיעתו ללא הפרעה, גם אם תמרור הכוונה (רמזור) מתיר כניסה לצומת או למפגש כאמור.

בקצרה - אסור להכנס לצומת לא פנוי.

יש מקומות בהם שטח הצומת מסומן (למשל - רשת של פסים צהובים) בלווי שלט בנוסח "חסמת - נתקענו" או משה דומה, כיד דמיונו של צייר השלטים.

PICA.jpg

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

נכון, אבל לא רלוונטי לדיון שעוסק באי ציות לרמזור אדום ולא לתקנה 65, שמתייחסת למצב שבו עומס התנועה מחייב אותך לעצור באמצע הצומת, מה שלא קרה כאן.

פורסם (נערך)

להבנתי הכלל חל גם אם יש לפניך רכב איטי שיפריע לך לפנות את הצומת, או כל סיבה אחרת.

מכל מקום, הבחור פינה את הצומת די מהר, כך שספק אם היה נענש על עבירה זו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

גם אם לפי החוק היבש יש פה עבירה אף אחד לא היה מאשים אותך בזה כי המקרה גבולי. יותר גרוע נהגים שעוברים בירוק במצב של פקק וחוסמים את הצומת.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...