Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 4 - מבחן דרכים מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שזה נראה לי מהמבחן

, רנו הולכים אחורה עם הסניק, שהיתה ממציאת הקטגוריה, והופכים להיות נגררים בקטגוריה שגם כך מתכווצת.

נראה שהסניק החדשה לא מחליטה אם היא ג'יפון או מיניואן, ולא ממש מצליחה לחדש כלום באף אחת מהקטגוריות - בולטות, בין היתר, הדוגמאות של הקונסולה המרכזית הזזה, גימיק שהם מתעקשים עליו לאורך הדורות אבל פשוט לא עובד (שיקחו דוגמה מסיטרואן לאיך עושים קונסולה מרכזית), של ידית ההילוכים המגושמת שדופקת את המרווח במושבים הקדמיים, ושל השורה השניה שהפכה להיות 40:60 במקום סידור שלושת המושבים הנפרדים הנוח מאוד (שוב, קחו דוגמה מסיטרואן, או אפילו מדורות קודמים של הסניק עצמה).

מעניין יהיה להשוות אותה ראש בראש לפיקאסו על כבישי ישראל, יש לי תחושה שאני יודע איך זה יגמר.

פורסם

כל היופי ברכבים הללו (5008,סניק) זה מרחב פנים ומושבים נפרדים, ברגע שזה נעלם אין להם שום יתרון (בעיני) על דגמים אחרים של יצרנים אחרים.

חבל שהקסם נעלם.

הרכב הבא שלי יהיה כנראה ה5008 דור אחרון 1.6 דיזל.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם
יותר מעניין עם עשו אותן פשרות בגראנד סניק

הסניק והגראנד זהות לגמרי מבחינה פראקטית (מלבד האורך ושורת המושבים הנוספת), כך שאותן פשרות בדיוק נעשו גם שם.

בעיני זה חבל, במקום לנצל את המודל החדש כדי לעשות מהפכה נוספת בתחום ה MPV, הם ניסו לעשות מיקס שנראה לא ממש מוצלח.

• תוכן חדש...