Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו תמיד, ערב תערוכת ז'נבה, מוכרזת הזוכה המאושרת, עם 319 נקודות. בחירה ראויה למכונית שקידמה במשהו את הסגמנט שלה.

הפעם, גם במקום השני והלא רחוק - עם 297 נקודות - ניצבת מועמדת ראויה ביותר - אלפא ג'וליה.

הרחק מאחור, במקום השלישי עם 197 נקודות, נמצא את מרצדס E קלאס.

לא בכדי הדגשתי את עניין הנקודות, כי ניתן ללמוד מהן משהו על הדו-קרב בין שתי המובילות.

http://www.autocar.co.uk/car-news/motor-shows-geneva-motor-show/peugeot-3008-wins-european-coty-award

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי בצדק,היא באמת מציגה עיצוב במיוחד פנימי מיוחד ומאוד מרשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"אמא שלך זונה? בוא לשפוט בתחרות מכונית השנה של אירופה."

וברצינות, ה-3008 הוא רכב מאוד מרשים והוא ממשיך את השיפור בקו המוצרים של פיג'ו-סיטרואן. יחד עם זאת, הג'וליה היא אולי מכונית חשובה יותר, לא רק כי היא מכונית מצויינת לכשעצמה אלא גם עקב המשמעות שלה עבור המותג.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הימרתי על ה-S90, מסתבר שאין לי עתיד מזהיר כמהמר...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני לא חושב שהחשיבות של הדגם למותג זה פקטור בבחירה למרות שכמובן הייתי מעדיף גוליה על 3008..

העניין אמור להיות או איזשהו אלמנט יחודי שיש ברכב או רכב שהוא כמכלול מאד מגובש ובולט בסגמנט.

פורסם

לגמרי (בהתייחסות ל-cuore sportivo)

מה מיוחד כל כך ב-3008? פרט לעיצוב, אין בה שום דבר חדשני. רכב לא רע כמובן, אבל הג'וליה גם לטעמי הרבה יותר ראויה (הנעה אחורית האלפא אחרי כל כך הרבה זמן, תלתן ירוק וכאלה)

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
"אמא שלך זונה? בוא לשפוט בתחרות מכונית השנה של אירופה."

וברצינות, ה-3008 הוא רכב מאוד מרשים והוא ממשיך את השיפור בקו המוצרים של פיג'ו-סיטרואן. יחד עם זאת, הג'וליה היא אולי מכונית חשובה יותר, לא רק כי היא מכונית מצויינת לכשעצמה אלא גם עקב המשמעות שלה עבור המותג.

תבדוק מתי bmw סדרה 3 זכתה בתואר מכונית השנה.

הג׳וליה, למרות שהיא מצוינת, מחקה אותה בהמון דברים ואני לא רואה בה משהו ייחודי בצורה יוצאת דופן.

יש רכבים הרבה יותר יחודיים ממנה ברשימה הסופית (מרצדס E והוולוו S90 לדוגמא).

פורסם

תסלחו לי כולכם שאני party pooper ...מאז ומעולם, אין שום משמעות כלשהי לבחירת מכונית השנה באירופה ...הבחירות הזויות ברמה.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לכשעצמה, תחרות מכונית השנה, כמו האירווויזיון, חסרת חשיבות ונגועה בפוליטיקה מהזן הנחות ביותר.

אישית, הייתי בוחר בג'וליה, ולא רק בשל העובדה שאני אישית מחבב את המותג מאז שאני זוכר את עצמי.

הייתי בוחר בג'וליה כי היא שמה את הנהג במרכז, וברוב תחומי הנהיגה עשתה מינימום של פשרות, בהתחשב במגבלות של הפוליטרוקים מהאיחוד האירופאי.

בעידן שבו מדברים של מכוניות אוטונומיות ועל נהיגה כעונש, נעים למצוא מכונית שחורגת מהשבלונה הצפוייה.

ורק על זה הגיע לה לזכות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני לא חושב שהחשיבות של הדגם למותג זה פקטור בבחירה למרות שכמובן הייתי מעדיף גוליה על 3008..

תסלחו לי כולכם שאני party pooper ...מאז ומעולם, אין שום משמעות כלשהי לבחירת מכונית השנה באירופה ...הבחירות הזויות ברמה.

Sent from my m2 note using Tapatalk

מאז ומתמיד הבחירות היו פוליטיות. כך נבחרו מכוניות הזויות כמו הרנו 9/11, כמו הפיאט בראבו/בראבה, פורד סקורפיו ועוד יציאות דומות באין כניסה. היום כנראה החליטו ש-FCA במצב כלכלי מספיק טוב ולא זקוקים לעזרה.

בלי שום קשר, ה-3008 היא אחת המכוניות החדשות שאני מצטער שעוד לא יצא לי לנהוג בהן. נראית נהדר ומוכיחה שעיצוב חריג לא חייב להיות לרעה. בגדול, אחלה בחירה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אפילו חשיבות שיווקית כבר אין בתואר הזה.

על פי רוב מה שנשאר ממנו זו מדבקה דהוייה בשמשה האחורית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם כל הרשת גועשת על מכונית השנה שהוכרזה וגם פה מוקדש שרשור, כנראה שבהחלט יש לכך חשיבות שיווקית. מוצדק או לא? זו כבר שאלה אחרת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...