Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בכרטיס מסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אני מפעיל איזה משחק פעם בחודש אבל מעניין לדעת איך זה נגרם. מדובר על gta v. אין לי משחקים אחרים לבדוק.

מה שקורה שב 5 דקות הראשונות לא משנה מה תעשה במשחק הוא יעבוד חלק.

אחרי 5 דקות הוא לאט לאט יגסוס ויגסוס מבחינת איטיות ולאגים.

אז החשד היה שהוא מתחמם. אבל הוא דיי קפוא. הוא הגיע למקסימום של 40 מעלות ב 20 דקות משחק (שבכוונה העמסתי שיהיה איטי להחריד) גם המעבד וכולי לא מתחממים.

מדובר ב 650gtx

עכשיו אם לוקחים 250gts הוא יהיה איטי יחסית אבל זה יהיה קבוע לאורך המשחק.

אפשר להגיד שה 650gtx חלש אבל אם בתחילת המשחק לא משנה כמה תעמיס מבחינה גרפית הכל יהיה חלק. איך פתאום הוא חוטף קריזה?

אני לא שולל שהוא פגום. קיבלתי אותו מחבר והוא לא חווה איתו תקלות כלשהם. אבל יכול להיות.

תודה לעוזרים

Miata ND2

פורסם

אם הליבה מתחממת וצלעות הקיקור לא, - סימן שהחום לא עובר כמו שצריך לצלעות. משמע, הייתי מתחיל ביישום משחה טרמית מחדש וניקיון אבק כמובן. (על הדרך בזמן פירוק גוף הקירור).

Sent from my X9006 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...