Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חסכוני עד 20k


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש רכב ראשון מיד שנייה לפי הדרישות האלה:

חסכוני, לא חלש מדי, עד 160000 ק"מ ואמין.

התקציב הוא עד 20 אלף אבל הייתי מעדיף לשלם פחות.

כרגע אני מתלבט בין פיאט גרנדה ידנית במחיר של בין 14k ל16k משנת 2008,

או ללכת על רכבים משנים 2000-2002 (פולו או סוזוקי סוויפט) מה שכמובן יצא הרבה יותר זול.

השאלה היא אם יש רכבים אמינים מספיק מהשנים האלו ששווה לקנות במחיר זול ולא לדאוג מתיקונים?

בכל מקרה אשמח לעוד המלצות לרכבים עד תקציב של 20k.

תודה.

פורסם

רנו קליאו דור 3 ידנית מ-2011 יכולה כנראה להגיע ל-20,000 אחרי מיקוח קל. אמורה להיות אמינה וחסכונית, אם כי לא ממש חזקה (אבל לא שונה משמעותית מהפונטו שציינת).

 

לדעתי ממש לא כדאי לקנות רכב בן יותר מ-10 (שנוטה ל-15) אם אתה יכול להרשות לעצמך רכב בן 5-6. זה עולם אחר מבחינת טיפולים והתעסקות. החיסכון בקניה יתקזז די מהר עם טיפולים, בלי להזכיר שתקבל רכב הרבה פחות בטוח ומיושן באופן כללי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם הפונטו עונה לך על ההגדרה חזקה אז הקליאו בהחלט יכולה להיכנס גם,הרכב נוח,די חיסכוני עם איבזור סביר.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף להמלצה על הקליאו, רק תחפש אחת שטופלה בזמן ועברה טיימינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על התשובות.

לפי התגובות אני מבין שהקליאו עדיפה על הפונטו, למה זה?

ומה לגבי השמועה שעדיף להתרחק מרכבים צרפתיים?

פורסם

אני משער שקיבלת המלצות על הקליאו כי קנה למצוא את הפונטו עם גיר ידני ברמת הגימור הגבוהה והבטיחותית יותר.

 

אני יכול להגיד לך שהחזקתי את הקליאו הזאת, ולא היו שם תקלות. יוליאן קנה כזאת משומשת, השמועה היא שמועה, סטיגמות שהשתרשו בעם ישראל שעדיין חושב שאין על יפניות באמינות, קוריאניות זה זבל/חיקוי של יפניות, גרמניות זה איכות ורמה גבוהה (שיספרו את זה למי שהDSG7 שלו התקלקל), איטלקיות מחלידות וצרפתיות נוחות אבל סובלות מבעיות חשמל.

 

בעיניי כל הסטיגמות האלו הן גיבוב של שטויות. חלק גם הצליחו להפריך את עצמן בזמן שאני/ההורים החזקנו רכב, לעיתים גם יותר. (גם להורים יש רכב צרפתי ואין שום בעיות חשמל או דברים כאלה)

 

מעבר לכך בקליאו III יש מנוע D4F, זה מנוע שקיים אצל רנו משנת 2001, הסיכוי ליפול עם מנוע כזה ועם גיר ידני מאוד נמוך. בבעיות חשמל לא נתקלתי ברכב. (גם אצל ההורים אין, למרות שזאת רנו אחרת ולא קליאו)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

×
×
  • תוכן חדש...