Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן וחסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב מיני חסכוני, אמין שעלויות החזקתו נמוכות.

חשוב לציין כי הרכב ישמש אותי לנסיעות ארוכות פעם בשבוע (כמעט כל כביש 6), כמו כן עדיפות לרכב בעל ירידת ערך נמוכה.

אוסיף ואומר שהתקציב שלי עומד על מקסימום 40k.

כרגע אני בוחן אופציה לגבי סוזוקי ספלאש, אוטומטית שנתון בין 09 ל 12, האוטו מגיע עם 95 כ''ס, שכחתי לציין כי חשוב לי שעל אף שהאוטו הוא מיני חסכוני רצוי גם שיהיה חזק לצורך הנסיעות הארוכות שאני עושה על כביש 6.

מניסיון קודם הייתה ברשותי פיג'ו 107, חסכונית בעיר אך לא מחוצה לה, וגם חלשה בטירוף שזה היה מינוס אדיר.

אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם סוזוקי ספלאש או סוויפט או אחד מהדגמים עם אותו מנוע מדובר 1.2 ליטר VVT אאל''ט אשמח לשמוע.

תודה לעוזרים ושבת שלום!

פורסם

הספלאש אכן חיסכונית,לא כמו הפיגו שאגב בכביש 6 מנסיון שלי מאוד חיסכונית.

אבל זריזה יותר ללא ספק.

אתה בתקציב קרוב למיצובישי ספייס סטאר,מאוד חיסכוני ובכביש 6 תודות לגיר הרציף תהיה בסלד נמוך אין לה בעיה לשייט ב 120.

אם

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה yulianx

אני נוסע במהירות ממוצעת של 130 קמ"ש בכביש 6, מעבר לכך שאיבדתי את אפקט החיסכון, כל ההאטה של האוטו הייתה גורמת לאיבוד מומנטום חשוב, ועד שהייתי מגיע חזרה למהירות הקודמת היה סיוט.

יש לך מושג איך הספלאש בשיוט? האמת שלא היה לי מושג שגיר רציף תורם לשיוט בסל"ד נמוך, הייתי בטוח שיש לכך קשר אחד ויחיד והוא הספק המנוע.

פורסם

כלי חשוב לשמירה על צריכת דלק נמוכה בשיוט? בקרת שיוט.

תחפש רכב רק עם בקרת שיוט ותלמד להשתמש בה - להיצמד לימני עם 10 קמ"ש מתחת למהירות המותרת מבטיח לך צריכת דלק שלא חלמת עליה,

בקרת השיוט משאירה את הרכב והמנוע על סלד קבוע בניגוד לרגל שמתעייפת ועלולה לגרום לקפיצות בסלד ולסלד לא יציב או עייפות מהנהיגה שעלולה לגרום להאצות מיותרות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הספייס במהירות 120 קמש משייטת באזור 2300-2400 סלד

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

noknok אני לא חושב שבתקציב שלי, ובקטגוריה שאני מחפש הרכבים מגיעים עם בקרת שיוט. אולי זאת רק השערה, בכל אופן הצריכת דלק היא לא מה שמדאיג אותי ממש, כשאני אכן רוצה לחסוך אני פשוט עושה מה שאמרת רק ללא בקרת השיוט.

פורסם

מחשב יעשה את זה יותר טוב ממך,

לדעתי אפשר למצוא במחירים האלה רכבים עם בקרת שיוט רק צריך להתאמץ קצת יותר בחיפוש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גיר ידני מתאים?

אם לא, הייתי בודק את הספייס- זה לא הרכב הכי נעים לנסיעות בין עירוניות, המנוע מעט רועש והוא די רך, אבל צריכת הדלק מעולה וכך גם האמינות.

פורסם
גיר ידני מתאים?

אם לא, הייתי בודק את הספייס- זה לא הרכב הכי נעים לנסיעות בין עירוניות, המנוע מעט רועש והוא די רך, אבל צריכת הדלק מעולה וכך גם האמינות.

בכביש 6 המנוע שקט תודות לסלד הנמוך.

איזה טווינגו יש ב40 אלף?

פורסם

גיר ידני בא בחשבון, כמו כן נבדקה אפשרות לגבי סיאט איביזה 1.6 שנת 2010 שחורגת מעט מהתקציב.

לאף אחד אין ניסיון עם סוויפט, ספלאש?

פורסם

חכה שבוע שבועיים ולך לעשות נסיעת מבחן על הפיקנטו החדשה. גם אם לא חידשו הרבה במנוע, היא תוכל לדעתי להיות אופציה מעולה (בעיקר בגרסה הידנית שלה).

• תוכן חדש...