Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק כמו שלך :)

(בתמונה)

ביאור קט:

רכבך, ע"ס הודעותיך הקודמות, הוא משנת הייצור 93' ובעל תיבת הילוכים ידנית, בעוד שרכבו של חברי slash הוא משנת הייצור 97' ומונע ע"י ממסרה אוטומטית.

אך לצורך העניין (כפתורי החלונות), הם אכן זהים.

שבוע טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

בקיצור לחבר ששאל איך לפרק:

יש לפרק את כל הפנל של הדלת על ידי הסרת הברגים מסביב הדלת לאחר שפירקת את ידית פתיחת הדלת ואין מפריע , נתק את חוט החשמל מהמתג של החלון , שלוף את הדלת לסביבת עבודה נוחה , ותסתכל על הקליפסים שתופסים אותו ותשחרר לבד בעזרת מברג , זה נכון גם לדלת הנהג!

בהצלחה ותיזהר לא לתלוש את הקליפסים שמושכים תדלת *** תדלת = את הדלת ***לבחוץ לאחר פתיחת הברגים הם עדינים.

פורסם

זהו שאצלי אין חלונות חשמל יש לי את הידית שצריכים לסובב חחחחחח

ניסיתי לפרק אותו ע"י משיכה וע"י לחיצה ברווח שבין הדלת לידית של ההורדת חלון וזה פשוט יושב ולא זז כאילו יש בורד אז זאת השאלה שלי יש בורג מתחת בתוך הידית הזאת?

פירקתי כבר את כל הברגים רק אם הידית אני תקוע :shock:

• תוכן חדש...