Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכותי כמעסיק לא לאפשר לך להגיע כשאתה נמצא בשמ"פ (גם אם אתה בחופשה) מסיבותי שלי גם בלי לנמק לך. מה שאין לי זכות לעשות זה לצפות ממך שתשלים את העבודה על חשבונך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התקשי"ר מתייחס לעובדי מדינה.

וגם במה שהבאת יש מספיק פרצות המאפשרות לעובד לעבוד עבודה נוספת.

העובד אינו צמית של המעסיק, והבעלות על עובדים הסתיימה לפחות בעולם אליו שייכת מדינת ישראל. מעבר לעשות העבודה מותר לו לעסוק במה שבא לו - לטפח ג'וקים, לעבוד בתור סדרן גבינות בסופר או לחלק עיתונים. אם אין ניגודי עיניינים או שימוש בידע ייחודי אין מניעה.

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%9C%D7%AA_%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%95_%D7%A9%D7%9C_%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93_%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93_%D7%90%D7%A6%D7%9C_%D7%9E%D7%A2%D7%A1%D7%99%D7%A7_%D7%90%D7%97%D7%A8_%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%99%D7%9C_%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%AA%D7%95_%D7%94%D7%A0%D7%95%D7%9B%D7%97%D7%99%D7%AA

לא לגמרי מדוייק.

זכות כמעסיק לחייב אותך לעבוד שעות נוספות אם יש צורך בכך ואם עבודה נוספת פוגעת בזמינות שלך זה פוגע בי כמעסיק (ובמידה ותסרב למרות שאני חייב אותך אתה למעשה נוטש את העבודה).

בקיצור, מי שרוצה לצאת מניאק ימצא את הדרך.

פורסם
זכותי כמעסיק לא לאפשר לך להגיע כשאתה נמצא בשמ"פ (גם אם אתה בחופשה) מסיבותי שלי גם בלי לנמק לך. מה שאין לי זכות לעשות זה לצפות ממך שתשלים את העבודה על חשבונך.

תוכל גם לאסור עלי להגיע לעבודה אם ביקרתי בספארי?

טייסים,מפעילים,אנשי סיירות, לכולם יש את הסידור הזה.

פורסם

מותר לי לאסור עליך לבוא לעבודה מתי שאני רוצה רק שאם ב"ל לא משלם לך על הימים האלה אני מחוייב לשלם לך.

פורסם
מותר לי לאסור עליך לבוא לעבודה מתי שאני רוצה רק שאם ב"ל לא משלם לך על הימים האלה אני מחוייב לשלם לך.

בפועל,נאסרעלי להגיע אך ורק בימי מילואים,מישהו אחר, שהולך ספארי,לא נאסר עליו.

לי זה נראה כמו אפליה על רקע מילואים.

פורסם

זה לא בדיוק כמו שאחד יגיע לעבודה רגיל ואתה תבקש יום חופש ותגיע לעבודה עם דרישה לתשלום כפול.

פורסם

הגעה לעבודה ולקיחת חופש באותו יום,ודרישת תשלום כפול ביטוח לאומי לא מאשר.

הגעה למילואים ולעבודה ביטוח לאומי מאשר.

אבל בין זה לבין מה שאמרת אין כל כך קשר, השאלה מה בית הדין לעבודה אמר על כך.

פורסם

זו זכותו של המעביד.

אל תחפש גם השוואות למקרים אחרים כי לא תמיד זה עובד. אם לדוגמא אני מחליט על חופשה מרוכזת, לך יש ימי חופש ולחבר שלך אין אני אשלם לשניכם את ימי החופש רק אצלך אנכה אותם מהצבירה ואצלו לא (ואין דבר כזה להיטות במינוס של ימי חופש. אני אשלם ולא אקזז משום מקום את התשלום).

פורסם

יכול להיות שהמעסיק חושש להיתבע בעתיד על ידי המוסד לביטוח לאומי, כמי שהעביר את תגמולי הביטוח למי שגם קיבל משכורת בגין אותם ימים.

פורסם
יכול להיות שהמעסיק חושש להיתבע בעתיד על ידי המוסד לביטוח לאומי, כמי שהעביר את תגמולי הביטוח למי שגם קיבל משכורת בגין אותם ימים.

זו הנחיה של ביטוח לאומי להעביר את התגמולים העודפים.

אני חושב שהוא פשוט מרוויח על הימים שאני נמצא במילואים.

פורסם

אני מבין שזו דעתך וזה יפה שאתה כ״כ בטוח בעצמך, אבל אתה יכול לספק אסמכתא חוקית לדבריך? כי אני לא הצלחתי למצוא כזו.

פורסם

האסמכתא נובעת מזה שמותר לי להגיד לך לא לבוא מתי שאני רוצה כל עוד לא פגעתי בשכרך.

פורסם
תוכל גם לאסור עלי להגיע לעבודה אם ביקרתי בספארי?

.

יש מעסיקים שכופים על העובדים להשלים ימי חופשה שנצברו, אז כן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...