Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה פרטים מקדימים:

מקבל שכר גלובלי, ביום צריך לעשות איקס שעות, יכול להשלים ביום אחר.

עושה בערך 50 יום מילואים בשנה.

המילואים שלי בדרך כלל בלילה.

מה שקרה עד היום, הייתי הולך לעבודה, מסיים את השעות שאני צריך, משם נוסע למילואים, וחוזר בבוקר לעבודה.

מגיש את האישור מילואים למעסיק, מקבל משכורת רגילה, פלוס הכסף שביטוח לאומי העביר למעסיק, ביטוח לאומי מאפשר זאת, ואף מדגיש שהמעסיק אמור להביא לי את הפרשי השכר.

כנראה שלמעסיק זה כואב, הוא הוציא הנחיה גורפת שאסור להגיע לעבודה אם הלכתי למילואים.

יוצא מצב שאני שוקע בעבודה גם כשאני מגיע במילואים אם אעדר 50 יום בשנה אני בטוח שזה יהיה גרוע יותר.

האם מותר למעסיק לתת הוראה כזו? הרי זה זמני החופשי, אני יכול ללכת למילואים, מועדון חשפנות, או לספארי.

אם הייתי הולך לספארי, הייתי יכול להגיע לעבודה, אבל אם הלכתי בלילה למילואים,אני לא יכול להגיע, אפליה על רקע מילואים?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דמיין מצב שאתה עובד ליד מכונת חיתוך

ובגלל העייפות שלך נחתכה לך היד

יאשימו את המעביד שנתן לך לעבוד למרות שהוא יודע שאתה אחרי לילה של עבודה בצבא.

למה לפתע כואב למעביד?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
דמיין מצב שאתה עובד ליד מכונת חיתוך

ובגלל העייפות שלך נחתכה לך היד

יאשימו את המעביד שנתן לך לעבוד למרות שהוא יודע שאתה אחרי לילה של עבודה בצבא.

למה לפתע כואב למעביד?

באותה מידה הייתי יכול להיות במועדון חשפנות בלילה.

בדרך כלל כשאני בצבא אני ישן טוב יותר מאשר בבית, אף פעם לא הגעתי עייף לאחר יום מילואים, להפך.

המעסיק יכול לחייב אותי מה לעשות בלילות?

פורסם

המעסיק לא מחייב אותך מה לעשות בלילות

הוא רק לא רוצה שתעבוד בזמן שאתה משרת במילואים.

כמו שהרבה מעבידים אוסרים על עובדיהם לעבוד עבודה נוספת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

השאלה היא האם יש לכך הצדקה חוקית,זה שהוא רוצה זו באמת זכותו.

ואם מחר הוא ירצה שלא אעבוד אחרי שהייתי בים?

היו חודשים שפשוט לא שמו לב שבכלל יצאתי למילואים...

פורסם

יצא פסק דין מעודכן.

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D_%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8_%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9D

דרך אגב, גם טייסים/מפעילי מלט עושים את אותו הדבר, יוצאים בסוף יום העבודה ובאים למילואים, ומקבלים על כך תשלום.

פורסם

כמו שהרבה מעבידים אוסרים על עובדיהם לעבוד עבודה נוספת.

העובד לא שייך למעסיק שלו, והמעסיק לא יכול לאסור על עובד לעסוק בעבודה נוספת, אלא אם מדובר בניגודי עניינים.

אם אתה עובד כמנהל סניף בנק, אתה לא יכול אחה"צ לעבוד אצל לקוח של הבנק בייעוץ פיננסי, או לעשות משמרות במוקד הטלפוני של בנק מתחרה. אבל אתה כן יכול לעבוד באופן מסודר כסדרן גבינות בסופר השכונתי, או לחלק את עיתון גלובס בערב.

העובד לא שייך למעסיק שלו, למרות שחלק מהמעסיקים חושבים אחרת.

גם בית המשפט כבר אמר את דברו בנושא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
העובד לא שייך למעסיק שלו, והמעסיק לא יכול לאסור על עובד לעסוק בעבודה נוספת, אלא אם מדובר בניגודי עניינים.

אם אתה עובד כמנהל סניף בנק, אתה לא יכול אחה"צ לעבוד אצל לקוח של הבנק בייעוץ פיננסי, או לעשות משמרות במוקד הטלפוני של בנק מתחרה. אבל אתה כן יכול לעבוד באופן מסודר כסדרן גבינות בסופר השכונתי, או לחלק את עיתון גלובס בערב.

העובד לא שייך למעסיק שלו, למרות שחלק מהמעסיקים חושבים אחרת.

גם בית המשפט כבר אמר את דברו בנושא.

כנס כאן

בפרק 42.4 בתקשי"ר.

www.agri.gov.il/download/files/עבודה%20פרטית-%20תקשיר_1.doc

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

התקשי"ר מתייחס לעובדי מדינה.

וגם במה שהבאת יש מספיק פרצות המאפשרות לעובד לעבוד עבודה נוספת.

העובד אינו צמית של המעסיק, והבעלות על עובדים הסתיימה לפחות בעולם אליו שייכת מדינת ישראל. מעבר לעשות העבודה מותר לו לעסוק במה שבא לו - לטפח ג'וקים, לעבוד בתור סדרן גבינות בסופר או לחלק עיתונים. אם אין ניגודי עיניינים או שימוש בידע ייחודי אין מניעה.

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%9C%D7%AA_%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%95_%D7%A9%D7%9C_%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93_%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93_%D7%90%D7%A6%D7%9C_%D7%9E%D7%A2%D7%A1%D7%99%D7%A7_%D7%90%D7%97%D7%A8_%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%99%D7%9C_%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%AA%D7%95_%D7%94%D7%A0%D7%95%D7%9B%D7%97%D7%99%D7%AA

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אני עושה את העבודה במילואים בערב, ואחר כך כונן, לפעמים המשמרת שלי מסתיימת ב 12 ולאחר מכן אני לא כונן.

בסדיר קרעתי את התחת, שעות לא נורמליות, מלא מיונים לתפקיד ולחץ בלתי רגיל.

בהמשך להודעה של צביקי

עריכה אחרונה על ידי skull
פורסם

אני חושב שזה עניין הביטוח על העובד מצד המעסיק. יום מילואים זה יום מילואים, ומבחינת הצבא יום מילואים זה 24 שעות.

אז מבחינת חברת ביטוח של מקום עבודה, העובד לא נמצא בעבודה, לכן לא מכוסה בביטוח תאונות עבודה באותו יום.

לכן להגיע לעבודה בזמן שאתה אמור להיות במילואים, זה כמו להגיע לעבודה ביום מחלה. המעסיק שלך החליט שזה מאוד נחמד שאתה מסור לעבודה, אבל הסיבוך שייגרם אם יקרה לך משהו (לדוגמא תיפול ותשבור רגל), לא שווה, גם אם העובד יהיה סופר פרודוקטיבי, ועדיף שהעובד יישב בבית בזמן הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה כן נמצא בעבודה וכן עובד, ואתה בו זמנית נמצא מבחינת הצבא בסטטוס של שירות מילואים פעיל. אין כאן שום סתירה. לא יגרם שום סיבוך אם יקרה לך משהו. גם אני עשיתי זאת הרבה בעבר (ועדיין עושה בהווה) וגם מכיר לא מעט אנשים שעושים גם 120 יום בשנה ובלי הסידור הנ״ל זה לא היה מתאפשר.

פות״ש: אני לא בטוח אם מקום העבודה יכול לאסור עליך את הנ״ל. לא מצאתי שום אזכור לזה באינטרנט. חייב לומר שלדעתי אם (ורק אם) ניכר שזה משפיע על איכות העבודה שלך זה לגיטימי מצד המעסיק לבקש שלא תגיע.

דבר אחד בטוח לא לגיטימי - וזה לאסור עליך להגיע ואח״כ לצפות ממך שתשלים את כל העבודה שפספסת בזמן לא סביר. אתה צריך להסביר לו שאם הוא לא מוכן שתגיע לעבודה בימי מילואים, שיקח בחשבון שהדברים יעשו לאט יותר כי אתה לא מוכן לקרוע את עצמך בגלל ההחלטה שלו.

• תוכן חדש...