Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה. לפני כשבועיים רכשתי את הסיטרואן, יד שניה, עם קילומטרז׳ נמוך יחסית - 52000. התברר לי שהצמיגים שעליו הם המקוריים מ 2011, ואמנם אינם שחוקים - אך הם יבשים מאד, וכדאי להחליף.

אני מעוניין בצמיגים טובים, בד״כ אני קונה מישלן. באתר tires.yad2 ראיתי ארבעה מודלים של מישלן:

195/55R16 87H ENERGY SAVER (H - 210 KM/H) - מחיר 445

195/55R16 87V ENERGY SAVER (V - 240 KM/H) - מחיר 474

195/55R16 87W ENERGY SAVER (W - 270 KM/H) - מחיר 503

195/55R16 91T ENERGY SAVER (XL T 190 KM/H) - מחיר 532

ראשית - כולם בקוטר R16, ואינני יודע אם זה מה שנחוץ לי עם החישוקים הקלים (איך לדעת? איפה אני רואה את הקוטר הדרוש לי? אני לא בטוח שהחישורים האלה הם המקוריים של הרכב)

שנית, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את ההבדלים ביניהם? מה משמעות הקודים 87H, 87V, 87W 91T

שלישית, האם יש המלצה למקום לרכוש בו צמיגים כאלה באיזור מודיעין?

תודה...

פורסם

שלום, באתר של יד 2 איפה שבדקת את הצמיגים יש כתבב שמסבירה הכול בצורה ממש מפורטת.. והיא תענה לך על כול השאלות..

אני מחפש לך קישור..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

תפתח רישיון הרכב שלך ותראה מה רשום בו לגבי הצמיגים.

ברכב מ 2011 ברישיון מודפסים בנוסף למידות גם קוד עומס ( 87\91) וקוד מהירות (T\H\V\W).

אין להרכיב צמיגים בעלי קוד עומס ומהירות פחותים ממה שרשום ברישיון הרכב.

אם רשום לך 91, אין לקות צמיגים בעלי קוד 87 (הפוך אפשר).

קוד מהירות - אותו פרינציפ, אם רשום V, אסור T או H .

כמובן, תקנה את כל הצמיגים עם קודים זהים.

כל מה שצירפת זה אותו דגם ירוק של מישלין. הם בסדר, אבל יש דגמים אחרים מיצרנים אחרים ,לא פחות טובים .

גם במחירים יותר נמוכים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וואו. תשובה מלאה ומעולה. אם אתה מעלה את הנושא של איכות/מחיר, הנסיון שלי עם מישלן היה מצויין לאורך השנים, אבל אשמח מאד להתנסות בצמיגים אחרים, אם תואיל לספר לי עליהם. בפרט אם הם במחיר נמוך יותר.

על האיכות אינני מוכן להתפשר (נסיון רע מאד בעבר, עם צמיגים ״קצת זולים״ שהתעקמו, גידלו בלטות, ונשחקו ברבע הזמן מאשר אלו של מישלן) ואני מוכן לשלם את מחירה של האיכות - אבל אם אפשר גם איכות, וגם מחיר נמוך יותר? בשמחה ובששון.

אשמח לשמוע.

פורסם

ל TOYO יש דגם מוצלח וזול יותר:

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=1576&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=17

GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFOMANCE מעולים:

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5363&cs=1&diameter=6&aspectRatio=13&width=17

הם עולים כמו מישלין, אבל אני הייתי מעדיף GOODYEAR (תוצרת גרמניה\פולין , לא טורקיה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...