Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה אצלי בסיוויק 2007 עם מגבר מותקן (5 ערוצים 1000WATT מדגם LA51000)

המגבר אצלי כל הזמן דלוק כי אני עם המערכת המקורית ואין לי מאיפה לקחת כבל שיקפיץ אותו רק בהדלקת מערכת)

היה קורה אצלי גם לפני זה וניסית לעשות 3BIG FIX שזה החלפת כל הקבלים של המינוס באוטו ל-0OHM וזה לא פתר את הבעיה

אצלי הריצוד הוא מאוד עדין מדי פעם והבנתי שאין כל כך מה לעשות עם זה ושזה לרוב קורה עם מזגן כאשר האוטו מדליק את המדחס

בכל מקרה לסיכום אצלי אין ממש מה לעשות עם הדבר אצלך אולי יש אבל כדאי שתבדוק עד כמה זה קשה שכן זה חתיכת הוצאה להתחיל להתעסק עם ה-ELD או האלטרנטור

כעיקרון הבנתי שיש מדריך לאוטו שלי איך עושים מעקף לELD וגורמים לכך שהאלטרנטור יהיה כמו ברכבים ישנים וייתן רק 14V אבל זה קשור ללפרק חצי רכב והמחשב רכב ככה שויתרתי את זה

פורסם
את ריצוד האורות הראשיים אני רואה בחושך, אותו ריצוד מופיע גם באורות הפנימיים, הריצוד הוא רק כאשר המתח הוא מעל 14.5-6 האורות מקוריים, כמו כן גם מערכת השמע.

מה הטווח שבו תחשיב כקפיצת מתח? 0.1 0.2 0.5 1V?

תעלה /קישור לסרטון שיראה את הריצודים ויותר נכון את הקצב שלהם. יתכן שמעת לעת כמו למשל עת כניסת מאורר רדיאטור לפעולה או הפסקת פעולה שלו אתה רואה קפיצת/נפילת מתח מה שסביר. סרטון יבהיר אם מדובר בתקלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)
תעלה /קישור לסרטון שיראה את הריצודים ויותר נכון את הקצב שלהם. יתכן שמעת לעת כמו למשל עת כניסת מאורר רדיאטור לפעולה או הפסקת פעולה שלו אתה רואה קפיצת/נפילת מתח מה שסביר. סרטון יבהיר אם מדובר בתקלה.

מצורפים הסירטונים של האורות הראשיים אורות חניה ואור פנימי.

עריכה אחרונה על ידי dewq
פורסם
אני מבחין בריצוד רק בסרטון האמצעי והוא בהחלט נראה לא תקין.

תודה על התגובה, גם באורות הראשיים וגם באור הפנימי יש ריצוד באותו הזמן, האוטו יכנס מחר למוסך ונעדכן מה הייתה הבעיה.

פורסם
תודה על התגובה, גם באורות הראשיים וגם באור הפנימי יש ריצוד באותו הזמן, האוטו יכנס מחר למוסך ונעדכן מה הייתה הבעיה.

אם חס וחלילה במוסך יגידו לך שיש להחליף אלטרנטור חזור לפורום להתייעץ !

לדעתי הבעיה היא ברכיב ELD.

בקש מהמוסך לבצע סריקת תקלות ואם נמצא תקלה אנא חזור לפורום לדווח.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין תחליף לסורק מקורי או תוצרת בוש או SUN. מעבר לסריקת תקלות צריך לדעת לקרוא נתונים מחיישנים, ביצועים ועוד...ולעבוד מול ספרות ייצרן מה שאין לך בסורק הפשוט.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...