Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע 1.2TSI מאבד נוזל קרור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
YTIMSIT

נשאלה פה שאלה נכונה.

מדוע? אני אסביר. מפלס נוזל הקירור אינו נשאר לנצח באותו מצב. אלה יורד. אומנם לאט מאוד, אבל עדיין. במיכל העיבוי של האיביזה, ההשלמה בין סימן ה-MIN ל-MAX, הוא כ-כוס וחצי של נוזל קרור. כל כ-10000 ק"ם המפלס יורד מה-MAX ל-MIN, וצריך להשלים. זה קרה בכל רכב חדש שרכשתי בשנים האחרונות, ללא קשר לחברה או יצרן הרכב. לי אין הסבר מדעי לתופעה.

אם קצב ירידת המפלס גבוהה בהרבה ממה שתיארתי, צריך באמת לקחת בחשבון את המשאבה{כפי שחבריי ציינו}, ואולי להעיף מבט גם לכיוון המיכל עצמו.

בטיפול האחרון שביצעתי לרכב, ראיתי ארגז ענק מלא במיכלי עיבוי של הקונצרן שהוחלפו בעקבות סדקים.

יש לי מצב דומה מאוד. המפלס יורד מ-MAX ל-MIX בין טיפול לטיפול (סביבות החצי שנה). כרגע לא מתכנן להחליף משאבה אלא אם קצב ירידת המפלס יעלה.

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם

אני מניח שזה קשור לכך שזאת משאבה עם שני מעגלי קירור. ד״א המחיר כולל גם עבודה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המחיר באנגליה של משאבה כזאת היא בין £180 ל-£200. זאת משאבה יקרה, לא רק בארץ.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
יש לי מצב דומה מאוד. המפלס יורד מ-MAX ל-MIX בין טיפול לטיפול (סביבות החצי שנה). כרגע לא מתכנן להחליף משאבה אלא אם קצב ירידת המפלס יעלה.

זה בהחלט מצב תקין ללא שום נזילות.

מצב זהה קיים אצלי באיביזה 2014. הגעתי לטיפול ראשון עם כמעט 8000 ק"ם בלבד, והמפלס היה כבר ב-MIN. וכשקיבלתי את הרכב, חדש, זה היה ב-MAX.

גם ברכבים החדשים שהיו לי לפני כן, זה היה ככה.

פורסם
זה בהחלט מצב תקין ללא שום נזילות.

מצב זהה קיים אצלי באיביזה 2014. הגעתי לטיפול ראשון עם כמעט 8000 ק"ם בלבד, והמפלס היה כבר ב-MIN. וכשקיבלתי את הרכב, חדש, זה היה ב-MAX.

גם ברכבים החדשים שהיו לי לפני כן, זה היה ככה.

אני מדבר על פוטנציאל הגעה למצב כזה תוך שבועיים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בהתחלה היה מאבד אצלי טיפה נוזל, אבל ממש בקטנה (ירד לאמצע בין מינימום למקס) ב5k.

השלמתי פעם אחת ומאז לא ירד אפילו טיפה. רכב תקין לא אמור לאבד נוזל קירור, על אחת כמה וכמה לא אחת לשבועיים.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - במסגרת טיפול 45KM התברר שהמקור לנזילה זה אכן משאבת מים.

כל העלויות - משאבה, נוזלים ועבודה נעשו במסגרת האחריות של הרכב (3 שנים).

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...