Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג+1 עד 80 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מוסך אחים ימין ברחוב גיסין

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

תודה, לפי ההיסטוריה של הרכב הוא לא היה במצב כל כך מזהיר אז החלטתי לחכות לרכב אחר, כשיגיע אקח אותו לבדיקה שם או בתנור.

הרכב ברוב הזמן ייסע על הבין עירוני אז אני רגוע בנושא, אבל עדיין רוצה לבדוק שאין בעיה קיימת כזו.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי nimrodsv
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אחרי הרבה חיפושים והמתנה מצאתי רכב שבשלבי הכנה אצל הסוכנות.

רנו מגאן סטיישן 2013 עם 44 אלף ק"מ ללא היסטוריה של תאונות (רק החלפת שמשה קדמית ופנס אחורי).

אמנם חיפשתי רכב עם קילומטראז' יחסית נמוך אבל אני תוהה אולי מדובר פה בקילומטראז נמוך מדיי..? הרי צריך שהרכב ייסע גם בכבישים בין עירוניים מכיוון שמדובר ברנו דיזל.

בנוסף, מאחר ואת הרכב אני קונה מקרסו בעצמם אני חושב שהשלב של ללכת למוסך מורשה כדי שיבדוק את הרכב זה לא רעיון מוצלח, האם מישהו מכיר מוסך טוב של רנו באזור חיפה שיוכל לבדוק את הרכב?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

אם אתה חושש שהקילומטארז' נמוך מדי תבדוק את היסטוריית הטיפולים ואת רישיון הרכב (צריך להיות שם תיעוד כלשהו לגבי הנסועה), וגם תבדוק את פנים האוטו- אם הכל בלוי ומרופט והקילומטראז' פחות מ-50 יש מקום לחשש מסוים. למה החליפו שמשה קדמית?

אולי בכלל הרכב פנינה כי זה רנו דיזל שמורה עם קילומטראז' נמוך ונסועה סבירה, לך תדע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

קיבלתי את היסטוריית הרכב, אלו הדברים שיוצאים מן הכלל ושמתי לב אליהם:

- 6K - לקוח התלונן בפני המוסך שיש בעיה בגיר - לא מצאו בעיה מיוחדת

- 18K - כיוון דלתות - כנראה תאונה, אצטרך לוודא מול הסוכנות\מכון בדיקה ברביעי כשאהיה שם

- 24K - החלפת פנס אחורי שמאל

- 41K - תכנות מחשב הזרקה ונסיעת מבחן של המוסך

- 42K - "רכב שוחרר למעקב" לא כל כך הבנתי את המשמעות

- 44K - בדיקת מערכות חשמל באישור מיוחד

- 44K החלפה של תיבת ההילוכים ותכנות מחדש והרכב יצא מהליסינג, לא יודע אם זה מקרי או מכיוון שעברו 3 שנים.

ביום רביעי יהיה לי זמן להגיע לסוכנות לראות את הרכב (הרכב נשאר משוריין לי כל התקופה ולכן לא נרכש ע"י מישהו אחר) בפעם הראשונה ולברר עוד פרטים, במקרה הרע יש עוד רכב על הכוונת.

משהו שאני צריך לחשוש מפניו או שהפירוט שההיסטוריה סבירה?

עריכה אחרונה על ידי nimrodsv
פורסם
שלום,

אנחנו זוג פלוס 1 מחפשים רכב אמין, מרווח, חסכוני ונוח (בסדר הזה).

הרכב ישמש כרכב ראשון כאשר רכב שני יש לנו (סוזוקי סוייפט), הרכב ייסע בערך 15 אלף בשנה ולרוב ישמש לנסיעה ראש העין-הרצליה ו נסיעות לטיולים בסופ"ש

חשוב שיהיה מקום ל2 עגלות או עגלה אחת פלוס סלים או מזוודות.

בהתחלה חשבתי על ללכת על אופל אסטרה סטיישן אבל נפל בגלל ירידת ערך מהירה מאוד והעבודה שהרכב פשוט לא חסכוני.

גם על סקודה חשבתי אבל בגלל אמינות גיר ויתרתי (למרות שאני מאוד רוצה סקודה יטי).

כרגע אלו האופציות שלי:

רנו מגאן סטיישן דיזל

רנו פלואנס דיזל

קיה סיד סטיישן

טיוטה אוריס סטיישן

אני יודע שהפלואנס מחוץ לקטגוריה של כל השאר אבל הרכב יוכל לספק את הצרכים שלנו ומכיוון שהמגאן בעלת בטיחות ירודה (3 כוכבים) אני פוזל לפלואנס .

הסיבה שאני בוחר דיזל ברנו היא האמינות והצריכה הממש טובה של הרכבים האלו עם דיזל.

טויוטה קצת בעייתי מבחינתי כי אז צריך להוריד שנותנים.

האם יש עוד רכבים שכדאי לי להסתכל עליהם?

מה מומלץ מבין החבורה פה למעלה?

אני מציע לך ללכת על מאזדה 2 שנת 2015, יש אחת כזו בדורון מוטורס בנתניה (סוכנות מאזדה), מחיר בול מה שאתה מבקש.

• תוכן חדש...