Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי פירסום ברשת לא יזיז כלום, זו התנהלות פאסיבית, והרשת מלאה בסיפורים מהסוג הזה ורוב האנשים מדלגים על הסיפורים האלה.

הגשת תביעה לבית הדין לתביעות קטנות זו הדרך האפקטיבית שגם תיצור את הפירסום הרחב ביותר וגם תחזיר לך את הכבוד ואת הכסף שמגיע לך.

פורסם

אני רק אציג נקודת השקפה נוספת

דמיינו שברשותכם עסק, לאותו העסק נכנס פלוני אלמוני עם קבלה שמספר המוצר לא תואם למציאות בפועל.

פלוני מבקש לממש אחריות על המוצר שלא ברור לכם מקורו

האם אתם הייתם ממשים עבורו אחריות על מוצר שלא ידוע אם נמכר בחנות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אל תשכח שלפלוני חשבונית קניה של שעון קאסיו מהחנות שלי, בטווח האחריות, ורק מס׳ הדגם לא תואם.

במקרה כזה הייתי בודק אם מס׳ הדגם ״קרובים״ (אולי עשיתי טעות בהקלדה?) ובכלל בודק יסודית את העניין.

ואפילו אם בסופו של דבר מס׳ הדגם לא ״מסתדר״ אבל הטענה נשמעת הגיונית ופלוני מתעקש שזה השעון שרכש אצלי - כן, הייתי דואג לתיקון השעון במסגרת האחריות. למה? יש ספק סביר, אני אעשה מחווה של רצון טוב ואולי גם ארוויח לקוח נאמן.

סתם לשם השוואה - לפני זמן מה התקלקל מכשיר חשמלי קטן מסוים אצלי בבית, מפירמה שנחשבת לטובה מאוד, כשנתיים לאחר קנייתו (האחריות פגה אחרי שנה). הגעתי איתו לחנות שנותנת שירות במסגרת האחריות. בעל החנות שאל אותי כמה שאלות, ראה שאני מבואס מהעניין (בכל זאת, לא ציפיתי ממכשיר ברמה כזו להתפגרות אחרי שנתיים) ושלח את המכשיר לתיקון במסגרת האחריות. ככה סתם, בתור מחווה של רצון טוב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

חזרתי לעדכן. חיכיתי שוב מספר ימים שבהם התקשרתי בשעות שונות של היממה, והבנתי מתי עוכרת הלקוחות לא במשמרת. הגעתי אל גברת צעירה ונחמדה שאמרה לי את שם מנהל החנות והבטיחה שתעביר אליו את הענין כולל הנייד שלי. שוב מסכת של תזכורות לאותה גברת (כעת כבר ידעתי מתי המשמרות שלה) ונידנודים עד שאותו איש הואיל בטובו לחזור אליי, אל הלקוח שלו. באמת אני מודה לו מאד. שוב הסברתי את הסיפור שלי והוא, בהתחלה, ממש באינסטינקט הדף את התלונה שלי, הסברתי לו שוב ובהגיון והוא קיבל את התלונה ואמר שהיא תטופל. חזרה אליי לאחר כשעה עוכרת הלקוחות (הגיעה שעת המשמרת שלה) ואמרה לי ממש כך: היות ותיקון השעון (כניראה יחליפו מנגנון) יגזול מהם זמן וביזבוז, היא מציעה לי לרכוש חדש בעלות של 50 ש"ח. אמרתי לה במתק שפתיים שתודה, אין צורך, אני מעדיף את שלי מתוקן. לאחר כשבועיים (!) התקשרתי לשאול מה קורה. אמרה לי עוכרת הלקוחות המפורסמת שהיא הרי עידכנה אותי שהשעון מוכן, כבר לפני שבוע. אמרתי לה שאף אחד לא התקשר ולא עידכן. ניסתה להתווכח איתי גם על הנושא הזה אבל לא ביזיתי עצמי ואת זמני עד כדי כך. הודעתי שאגיע וזהו. בערב הופעתי בחנות, הצגתי את האסמכתא שלי וקיבלתי השעון.

זהו. סוף הסיפור.

הזמן והעצבים שבזבזתי בנושא כמובן שלא מתקרבים אפילו לעלות הפיזית של השעון, אבל החלטתי בסיפור הזה ללכת עד הסוף ולא מבחינת הפרינציפ (שוב, זה לא שווה את זה) אלא מתוך כוונה לחקור ולהבין את המיתאם שבין המוכר ללקוח שלו.

מסקנות?

ובכן, אני ממליץ בחום רב לא להתקשר אל החנות הזו וכן, מי שרוצה לרכוש שעון, טוב לו שיעשה זאת באמזון, שם יש להם את שירות הלקוחות הטוב בעולם, לפחות לפי מה שאני נתקלתי עד כה. הפעלתי את אמזון בארץ ובחו"ל ואין מישהו שמתקרב אליהם.

עריכה אחרונה על ידי מיכה שטיינמן
פורסם

תוספת לנושא: הבנתי מאוחר יותר שהדבר הכי מקומם בסיפור הזה הוא חוסר התקשורת בין המוכר ללקוח, חוסר היכולת של הלקוח להגיע אל מישהו מעל אותה עוכרת לקוחות וזה שהמוכר לא חוזר אל הלקוח שלו.

• תוכן חדש...