Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך פוקוס 01 ללא ביטוח מקיף, ביטלתי לאחרונה את הקודנית ורציתי לעשות הגנה כלשהי מגניבה.

(גנבו לי פעם רכב ואני בלחץ על זה..)

חשבתי על הרעיון הבא:

להרכיב בכבל של הסטארטר מתחת למכסה מנוע, מתג שנשלט אלחוטית ע"י שלט שנמצא אצלי בצרור מפתחות.

כדוגמת המוצרים האלו:

http://www.ebay.com/itm/Black-DC-12V-10A-Wireless-RF-Remote-Control-ON-OFF-Switch-Transmitter-Receiver-/162314188344?hash=item25caadf638:g:cjQAAOSwEzxYSmIN

http://www.ebay.com/itm/3-12V-DC-Mini-Remote-Control-Switch-Power-On-And-Off-Wireless-Power-Module-/351802859947?hash=item51e915a1ab:g:9~IAAOSwCfdXpUPR

האם זה יעבוד והאם המוצרים הנ"ל מתאימים לי?

פורסם

לא רעיון מוצלח מכמה סיבות :

האחת, זרמים של התנעת רכב הם בסקאלה של מאות אמפר, אתה צריך מתג ייעודי לכך או לפחות לפקד על מתג (ממסר) ייעודי דרך השלט האלחוטי שלך, זה יהיה יקר משמעותית.

השניה, כל גנב טירון מהפזורה מקצר בשלוש שניות את ההגנה הזו עם חתיכת כבל נחושת ועוקף את מתג הביטול שלך. כבר עדיף לך לשים את המנתק האלחוטי על הזנת המתח למשאבת הדלק וגם אז גנב טיפה מנוסה לא יתעכב יותר מדי.

והסיבה השלישית היא שפוקוס 01 זה לא רכב גניב, סיכוי ותר גדול שהמתג הזה יתקלקל ויתקע אותך בלי יכולת להניע מאשר שהוא ימנע גניבה. תשקיע באיזה מנעול הגה או דוושות נורמלי והגנב כנראה יעבור לרכב אחר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה רבה!

עם מנעולים לא בא לי להתעסק כל לילה

חשבתי על ניתוק שנמצא מתחת למכסה המנוע בגלל שבפורד המכסה מנוע נעול עם מפתח. וזה מצריך יותר התעסקות.

לפי הבנתי המשאבת דלק נמצאת מתחת למושב האחורי וגם אם אני ינתק יהיה ניתן לעקוף את זה בקלות. בנוסף מפחיד אותי שלא תתנתק לי המשאבה באמצע הנהיגה (אני לא הולך להשקיע על מתג יקר)

באיזה מיקום עוד ניתן לנתק שהגישה היא רק מתחת למכסה המנוע?

פורסם

הרכב הקודם שגנבו לי היה קורולה 93....

למה?

יש כנראה גנבים מדרג ד' שכנראה זה מה שהם יכולים להשיג

זה לא משנה למה תכלס גנבו

פורסם

בהחלט גונבים גם מכוניות ישנות. גם בשביל חלקים וגם כגניבה מזדמנת של תחבורה "הביתה" לשטחים. מכוניות ישנות בד"כ קל יותר לגנוב, בלי אימובילייזר מקורי וכו'.

הרעיון לא כ"כ רע. הוא יכול להציל את האוטו מהגנב המזדמן, אבל לא מהגנב המקצועי והנחוש.

לא צריך לנתק את אספקת המתח לסטרטר אלא את הפיקוד לסטרטר. כדאי להחביא את הקופסא דוקא מתחת לדשבורד ולא בתא המנוע.

לא ממליץ לנתק משאבת דלק מסיבות בטיחותיות (אתה לא רוצה שיכבה לך האוטו בכביש 6 במהירות 110 קמ"ש בנתיב השמאלי, בגלל מעגל סיני ב-15 ש"ח).

:turn-l:
פורסם

לי פרצו ניסאן סאני לפני 4 שנים, אבל נבהלו מהאזעקה וברחו. לא היה באוטו שום דבר שווה (כולל רדיו דיסק ישן ופשוט) אז אני מניח שהם היו מעוניינים באוטו עצמו.

:turn-l:
פורסם

תעשה מה שנקרא "סויץ' סודי" ולא על הסטרטר. את הסטרטר אפשר להפעיל אותו בקצר עם מברג גם אם יש נתק באמצע ואת זה באמת כל גנב יודע.

עושים נתק על משאבת הדלק. שום דבר לא יקרה גם אם הרכב יכבה לך בכביש 6. ראשית הוא מתחיל לגמגם ושנית אין שום בעייה להתגלגל בכח האינרציה לשוליים. את הנתק תחבר לא לשלט אלא למתג ON-OF ב-50 ש"ח שרק אתה יודע איפה הוא (מתחת לכסא שלך, בתא כפפות פחות רצוי כי הם מחפשים שם אבל אפשרי, ואפילו בתוך המאפרה).. פתרון ב-50 ש"ח שעובד לא רע ומבזבז לגנב כמה דקות.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

לפוקוס יש צ'יפ במפתח גנב חובבן לא יניע אותה בחיים,קורולה 93 לעומת זאת אני מניע עם מקל של ארטיק בסוויצ'.

קורולה זה רכב מבוקש במגזר לעומת זאת פוקוס ממש לא.

לכן אתה סתם אוכל סרטים,לא יגנבו את האוטו בחיים,זה לא אוטו גניב ותאמין לי שאני מכיר את התחום של גניבות הרכב מקרוב מאוד.

אם אתה רוצה להיות בטוח תתקין קודן מחדש,אף גנב לא יתאמץ לנטרל קודן בשביל פוקוס ישנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איך עובד הציפ בשלט בכלל?

יש לי קטע באוטו שלפעמים צריך לפתוח ולסגור סוויטש ואז הוא "מבין" שזה המפתח האמיתי.

פורסם

יש קורא שבבים מסביב לסוויצ' אם הוא לא מזהה אותו בדרך כלל זה מנתק את הסטרטר או את המשאבת דלק.

יכול להיות שהקורא שלך לא הכי תקין, זה תקלה שנפוצה בדרך כלל ביונדאי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...