Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאוד מצחיק כל הסיפורים האלו שקורים לי עם בחורות ותמיד קורה את אותו הדבר: הבחורה עוזבת\נעלמת (ללא קשר אליי).

אז ככה, ליד מקום העבודה שלי בתחנת דלק הייתה בחורה מסויימת ממוצא מסויים, ששמתי עליה עין.

הייתי קונה שם כל מיני נשנושים לעבודה עד שיום אחד התחלתי לשים לב שאני מתחיל להידלק עליה.

כל יום אמרתי שאני אתחיל איתה פעם אחרת (יש לי אחלה משפטי פתיחה שאימצתי מגוגל) ואני אקח ממנה את המספר פלאפון.

ביום שישי בלילה אפילו קפצתי לתחנת דלק הזו (אלוהים ישמור, מי משאיר שם בחורה לבד ?!) ושיחקתי אותה שאני צריך לקנות קפה ולנקות קצת את השמשות ברכב. לא ראיתי אותה שם אבל איך שאני בא לצאת מהתחנה אני קולט את זאת שנדלקתי עליה בצד משוחחת עם בחור מהעבודה ונוסעים חזרה הביתה, כנראה משמרת אחרונה שלה. לא ידעתי את זה וגם חשבתי שבגלל הנובי גוד היא תהיה בחופש (אוקראינית, כן ).

היום אמרתי שאני אברר מה קורה ונחשו מה?!

הבחורה ע-ז-ב-ה.

יש לי את הפרטים עליה, כולל שם, שם משפחה וברשתות החברתיות אבל לא נראה לי שהיא כל כך תזכור...

עכשיו אנשים הציעו לי לחפש בסניפים אחרים של אותו התחנת דלק, אני כנראה אאמץ את זה.

איך זה קורה לי תמיד, אני לא מבין.

בכל מקרה, אני לא פעיל כאן לזמן מה אבל אשמח לתגובות. :?

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעבור בין סניפים נשמע לי מתיש... (אם היא בדיוק לא במשמרת ובמיוחד אם היא כבר לא עובדת בחברה)

כנות בפייסבוק נשמע לי יותר טוב! ;)

Sent from my SM-G850F using Tapatalk

פורסם

תמיד תלמדו לקח, אם בא לכם משהו לא לדחות.

לא שהיה יוצא מזה משהו כי אני בטוח שהבחורה די קשה, אבל אני אוהב את זה שהייתי רואה אותה שם כל בוקר.

אין לי פייסבוק משנת 2010 ואני גאה... יש לי סתם פייסבוק רק עם השם שלי כדי להסתכל על דברים מסויימים בתחום הרכב וכו'.

בכל מקרה, שלחתי לה סתם הודעה, בוא נראה אם היא תענה למרות שאני בטוח שהיא לא תראה.

פורסם

اُشريخان,

לא משנה מה, שלעולם לא יגידו לך שהשרשורים שלך לא מבדרים. במיוחד בעיצומם של דיונים ״כבדים״ והתנצחויות באופטופיק.

ותלמד כבר פרסית. זה בטוח יעזור לך לחזר אחרי העלמה הנ״ל. :lol::wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נכון, כי פרסית היא ממש השפה המדוברת באוקראינה.

אני, למשל, יודע פרסית עוד מצ'רנוביל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איך זה שעדיין אין גיבוב ייעודי לנושאי זוגיות? :?

מה בין אושריקו לבין זוגיות?!

הוא תמיד בא אלינו אחרי שהגוויה התקררה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם היה גיבוב בנושא זוגיות הוא היה נסגר אחרי יום ורבע בהסכמה גורפת של כל המשתפים על זה שנשים זה זרע השטן ומקור כל הרוע שיש בחיים לבני אדם (כלומר גברים). אמנם יהיו שם כמה תגובות של גברים נשואים, בנצי ואולי אפילו אישה אבל הם כמובן יכתבו שטויות. המסקנות העיקריות מהדיון יהיו שצריך להסתגר בדירה מסריחה בסביבות גוש דן (בשכירות, כי לא שווה לעשות משכנתא לבד) ולצאת רק בשביל עבודה, טיפול ברכב, פגישות עם פסיכולוג וקניית מצרכי מזון. בשאר הזמן הפנוי מומלץ להתעסק בצפייה בסדרות, אגירת מוצרי דיטיילינג, פורנו מצוייר, והתחמקות מטלפונים מהמשפחה בדגש על אמא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וקורולה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...