Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני חושב שאתה נהדר.

אבל סבבה, קח תמונה אחרת, הפעם מצונזרת.

[ATTACH=CONFIG]479494[/ATTACH]

כל פעם שאני מגלגל את הפורום התמונה הזו חולפת מול עיניי ואני צוחק בקול. שברת אותי.

אוי אושריקו. אתה גם רזה אחי. זה כמו לבדוק שמן עם צירייה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ניקו, לא הצלחתי להבין את המשמעות של הבדיחה בתגובה שלך.

ד"א, התמונה שאסף בחור היא לא טובה, לא משנה אם אני רזה או שמן. מציע לך לראות את התמונה בפרופיל, היא נורמלית.

ד"א, כבר הספקתי לשכוח מהבחורה שעזבה ויש לה חבר שעליה נפתח כאן השרשור.

עכשיו אני עם שתי בחורות מדבר בטלפון כשהן מתקשרות אליי מחסום, הבטיחה שתתקשר ביום ראשון ולא התקשרה גם היום. מתחיל להלחיץ. דווקא נהנה לזרום עם בנות ולעשות צחוקים בטלפון בזמן שהם מכירות אותך ואתה לא. וכן, זה צחוקים ולא ירידות.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אושריקו מתי מסיימים תואר בפקולטת האחים באונ של החיים

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
עכשיו אני עם שתי בחורות מדבר בטלפון כשהן מתקשרות אליי מחסום, הבטיחה שתתקשר ביום ראשון ולא התקשרה גם היום. מתחיל להלחיץ. דווקא נהנה לזרום עם בנות ולעשות צחוקים בטלפון בזמן שהם מכירות אותך ואתה לא. וכן, זה צחוקים ולא ירידות.

נו, ואני חשבתי שהאינטרנט כבר הרג את ה-Phone Sex.

אושריקו, כל יום לומדים ממך משהו חדש. וזה בא ממני, מר אוננות אינטלקטואלית בכבודו ובעצמו. :wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני מבקש שהשרשור הזה יהיה בנעוץ, או לפחות שיכנס להיסטוריית הפנתאון.

יש פה חומר אותנטי ברמות מטורפות. אני עוקב.

תודה לך אושריקו על עצם היותך. או שעדיף להשתמש בעצם היותכם? (כפול דמויות שכמותך).

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם (נערך)

התחברתי כדי לעדכן...

צמד החיילות האלו שדיברתי איתן , מסתבר שהוציאו עליי מידע אישי על כל מיני דברים,

לאחר שהתקשרו וביקשו סליחה קיללתי ואיימתי והיום הן לא התקשרו.

עכשיו אני רוצה לשאול שאלה, איך זה שלחיילות יש גישה לפרטים אישיים מהצבא\כללי ?

ממש מובך, וכמות האיומים שיצאו לי מהפה לא פחות.

עכשיו אני קצת מתבאס, היה כיף לדבר איתן בטלפון, אבל זה כבר קו אדום להיכנס לפרטים אישיים.

אחת מהן טוענת שהייתי איתה בגן (אמרה את השם של הגננת וכו'),

אבל בחיים שלי לא שמעתי ולא זיהיתי את הקול הזה ואין לי מושג.

וואו, אני מרגיש ממש עצבני איך שתי חיילות עם קול של תינוק הצליחו לברר במחשב אפילו כמה שקלתי בגיל 17... מה לעזאזל?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

בטח משרתות בלשכת הגיוס / שלישות.

עזוב אל תתרגש, כולה יש להן גישה לנתוני קב"א ופרופיל. וחוץ מזה תאמין לי שאחרי התמונה שלך ש-asafasaf העלה כבר שום דבר לא יכול להביך אותך.

:lol:

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הן עובדות איפשהו בבקו"ם/שלישות/ממכ"א ויש להן הרשאות גישה די היסטריות למידע על חיילים.

אם הן ממשיכות להטריד אותך, תאיים בפניה למשטרה צבאית, מה שהן עשו זו עבירה צבאית חמורה.

לגבי הבחורה מהגן- ספק אם תזהה היום את הקול שלה כפי שנשמע בגיל 5...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

חבר'ה, זה לא רק כמה שקלתי(שזה פדיחה בפני עצמה, אבל שיהיה) היו עוד דברים אישיים שהייתי בשוק.

בהחלט שאם זה היה לפני כמה שנים הייתי הופך עולמות כדי למצוא אותן.

לי בעבודה בכלל ייעצו ללכת למשטרה, אבל ממש לא מתכוון לעשות את זה, למרות שבתכלס, היא יכולה עכשיו לפרסם את כל המידע למי שהיא רוצה.

לגבי התמונה שלי עם אסף, להזכיכרם שאני תמיד נראה אחרת בכל מצב, ככה שלא נורא. (:

פורסם
תאמין לי שאחרי התמונה שלך ש-asafasaf העלה כבר שום דבר לא יכול להביך אותך.

:lol:

אף פעם אל תגיד אף פעם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי הצעקות בטלפון , אני חושש שהן לא יתקשרו יותר... אז משגל?

בכל זאת, עד הכבוד שלי.

בחורה\גבר יכולים לצחוק איתי חופשי, עד שמחטטים בדברים אישיים, מפה זה אויב.

אני לא רמבו, לא עבריין ולא שום דבר, אין אבל בטח לאף אחת בלי כבוד ובושה זכות לחטט לי בפרטים האישיים מהצבא תוך כדי שהיא עוברת עבירה חמורה שעד עכשיו לא חשבתי על זה מכיוון שהייתי עצבני ומובך.

סיכום:

אני מלא בהפתעות ואקשנים.

כאילו שזה לא הספיק, היום בלילה חלמתי על ההיא שחזרה בתשובה ונעלמה.:shock:

פורסם

תגיד שבפעם הבאה שהיא תחטט לך בפרטים האישיים, אתה תבוא לחטט לה באיברים המוצנעים עם מפתח חצי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...