Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוריד את השרשר, עשוי לעזור לדעתי.

שלא תבין אותי לא נכון - יש ערסים איכותיים, אבל הם קומץ.

כל בחורה איכותית שאני מכיר היתה פוסלת אותך ישר על הלוק של הערס, זה Lose lose situation.

- כי אם אתה באמת ערס, אז הרוב יתרחקו

- ואם אתה לא באמת ערס, אז למה לכל הרוחות אתה מנסה להציג עצמך כאחד?

אתה נשמע כמו אחלה בן אדם שיש לו הרבה מה להציע, אז כדאי לך להציג את הצדדים האלו שלך.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוץ מלהוריד את השרשר אני ממליץ גם להוריד חלק מהשרשורים

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
- ואם אתה לא באמת ערס, אז למה לכל הרוחות אתה מנסה להציג עצמך כאחד?

כי חדרה :roll:

ואני מאמין שאם ערס "יוצא מהארון" כאחד שלא באמת ערס, אז הוא אוטומטית מנודה מהסביבה הרגילה שלו, ואוטומטית מאבד קשר איתה.

למי שלא מכיר משהו אחר, זה יכול לשבור אותו.

בקיצור, צריך לצאת מהקומפורט זון, ולשנות את הסביבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מישהי תרצה לסדר את העניינים אצלך בראש, זה כמו שמישהי תרצה לסדר את העניינים אצלי בראש.

ואם כן, תהיה בטוח שאתה לא רוצה מישהי שתהיה כמו אמא, רק עם סקס מדי פעם (חיסרון - סקס עם אמא :bugeyed: ).

אתה, ורק אתה אחראי לסידור עניינים אצלך בראש. את הקורולה תשמור לעצמך (או לטרייד אין).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק רציתי לדווח שהגיעה מישהי חדשה לתחנה דלק , ממש חמודה, מבנה גוף לא ממש לטעמי אבל ממש חמודה.

היום באתי אליה ואמרתי לה אם אפשר לשאול אותה משהו ואז היא אמרה כן ואז אמרתי לה "טוב, לא חשוב, מחר" והבחורה לא הפסיקה לחפור לי שאני אשאל עכשיו.

נו, עכשיו אני מבין מה זה עושה לבנות שלא באים אליהן על הרגליים ישר.

הבעיה: היא לא הטעם שלי כ"כ. מצד שני, אני כל כך נואש שנראה לי שאפשר להתגבר.

פורסם

יענו שמנה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

היא עם בן זוג 5 שנים, אבל לפחות ניסיתי משפט מעניין לשם שינוי.

לפעמים "בן זוג" זה דרך מנומסת להגיד שאתה לא עושה לה את זה.

פורסם

קראתי ברפרוף ולחשוב שאני שנה מעליך הייתי כבר נשוי ושנתיים מעל כבר עם ילדה בדרך....

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רוצה לשמוע מה דעתי לגבי "מצבך"?

אני חושב שאתה מכניס לעצמך יותר מדי שטויות לראש, "דמויות" שונות ומשונות שאימצת לעצמך לכל מיני סיטואציות, רדיפה בלתי פוסקת אחר כל בחורה שאתה רואה ואז כמובן מגיע השלב שבו היא נותנת לך ברקס שעבורך זה בדיוק כמו להוסיף שמן למדורה- מתדלק לך הלחצים וגורם לך לעלות מדרגה נוספת ב-"freak show".

אני בכוונה משתמש בצמד המילים freak show וממש לא מהמקום של לפגוע בך או להעליב אותך ולמעשה אפילו לא מהמקום שאני חושב שאתה באמת כזה.

לדעתי אתה לא כזה, אבל הדברים שציינתי בפסקה הראשונה בשילוב עם שטויות אחרות עשויות לגרום למתבונן מהצד לראות אותך ככה וחבל.

למה חבל?

כי זה מכניס אותך ללופ אינסופי, מעין "מה קדם למה, הביצה או התרנגולת?", או בהקשר שלך- בחורות לא זורמות איתך כי נלחצו ממך או שזה בכלל אתה שהפכת ללחוץ בגלל שלא זרמו איתך.

כך או כך, אתה לחוץ מאוד על קשר, לדעתי לחוץ מדי (מדי, מדי, מדי, מדי בחזקת 5763) וכשאתה פונה לבחורה אתה מקרין את הלחץ הזה בכל דרך אפשרית, בדיבור, בשפת הגוף וכו'.

וכאילו זה לא מספיק מקלקל לך, התבייתת על 2 לוקיישנים, הסופר ותחנת הדלק, ועושה רושם שאתה מנסה להתחיל בהם עם בערך כל דבר שיש לו ציצים ודופק.

אתה בונה (אולי כבר בנית) לעצמך תדמית של אחד שמתחיל עם כל אחת שעובדת שם, זה יגרום לזה שגם אם תתחיל שם עם מישהי ואתה תיהיה לטעמה היא תהסס אם לזרום איתך כי יצאה לך תדמית של בחור לא רציני עם קורטוב נואשות (טוב לא בדיוק קורטוב, יותר בכיוון של גלונים של לחץ ונואשות).

ואז אתה מקבל ברקס, ומה השלב הבא?

לבוא לספר על זה לפורום, כולם צוחקים איתך כי באמת יש לך סיפורים משעשעים, חלק מעודדים אותך "לא נורא, יש עוד הרבה דגים בים!", יכול להיות שזה משפר לך את ההרגשה, יכול להיות שזה לא משפר לך את ההרגשה, דבר אחד כמעט בטוח- זה מתדלק לך את אותו freak show.

זה נכון שיש עוד הרבה דגים בים, אבל זו עובדה די חסרת משמעות כי נכון לעכשיו עושה רושם שעוד לא ממש הבנת איך מגיעים לים ובמקום חכה הצטיידת במסטיק יכול.

אם הייתי במקומך הייתי עושה כמה שינויים קטנים-גדולים בהתנהלות שלי:

1.נפטר מכל אותן דמויות שאימצת לעצמך ומתחיל להיות "אני", נאמן למקור ומי שלא טוב לו שילך לקיבינימט.

2.מפסיק עם ההרגל הזה של להתחיל עם כל בחורה בתחנת דלק, יש עוד הרבה מקומות להכיר בהן בחורות.

3.מפסיק לשתף בפורום על כל אינטראקציה שהיתה לך עם בחורה, מה שמשעשע את חברי הפורום החביבים לא בהכרח עושה לך טוב, להיפך.

4.נמנע מהתבטאויות שנויות במחלוקת, אני בטוח שכשאתה אומר "התאהבתי בקול הנשי תינוקי" זה בא מכוונה טובה ותמימה, אם תגיד את זה לבחורה זה עלול להתקבל קצת מוזר על גבול הפדופילי...

אני שוב מדגיש, אולי כתבתי כמה דברים קצת "חריפים" אבל זה באמת לא מגיע ממקום של להעליב אותך אלא מהמקום של לעורר אותך ואולי על הדרך לעורר כמה מהחברים פה שבתגובותיהם (שגם הן מגיעות ממקום טוב) רק מתדלקים את הלופ שלך.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
קראתי ברפרוף ולחשוב שאני שנה מעליך הייתי כבר נשוי ושנתיים מעל כבר עם ילדה בדרך....

וזה טוב איך בדיוק?

1.נפטר מכל אותן דמויות שאימצת לעצמך ומתחיל להיות "אני", נאמן למקור ומי שלא טוב לו שילך לקיבינימט.

2.מפסיק עם ההרגל הזה של להתחיל עם כל בחורה בתחנת דלק, יש עוד הרבה מקומות להכיר בהן בחורות.

3.מפסיק לשתף בפורום על כל אינטראקציה שהיתה לך עם בחורה, מה שמשעשע את חברי הפורום החביבים לא בהכרח עושה לך טוב, להיפך.

4.נמנע מהתבטאויות שנויות במחלוקת, אני בטוח שכשאתה אומר "התאהבתי בקול הנשי תינוקי" זה בא מכוונה טובה ותמימה, אם תגיד את זה לבחורה זה עלול להתקבל קצת מוזר על גבול הפדופילי...

בדיוק. להיות ליצן זה משעשע, אבל גורם לך נזק תדמיתי לטווח ארוך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

מה הבעיה לשלם בכרטיס אשראי בתחנת דלק? למלא את הטלפון שלך בחתימה - ולהגיד לה שאם היא מחפשת אותך אז יש טלפון על הקבלה.

עם חיוך כמובן...

עבד לי לפחות פעמיים בחיים.

נ.ב עכשיו בוואטסאפ בכלל הכל נהיה יותר קל.

פורסם

תכלס מה שedan82 אמר.

תאר לך סיטואציה אחרת: מתחיל לצאת עם בחורה ואיך שהוא היא מתוודעת לשרשור הזה (אחרי הכל יש פה את השם שלך +תמונה) - מה לפי דעתך היא הייתה חושבת? איזה אדם מצטייר מהשרשור הזה?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אין אפשרות לצטט בגלל באגים אז אני לא מצטט אז בכל מקרה...

לגבי עידן, אין לי ממה להיעלב, יש הבדל בין "ירידות" לבין ביקורת וביקורת כנה מאנשים אני מוכן לשמוע.

יותר מזה, מי שידבר רע על הטויוטה אני איעלב ואתעצבן יותר ממה שכזה או אחר יגיד עליי. (טוב, לא באמת, אבל בערך).

לגבי כל הדיבורים פה, שמע , אני בנאדם מצחיק בסופו של דבר ואין אצלי אמצע, או שאני עצבני רצח או שאני "סטלן"...

אני סתם בבאסה מכל מיני דברים, אז למה לא לצחוק על זה ולזרום עם זה?

לגבי " התאהבתי בקול תינוקי נשי ", כמובן שאני חייב להגיד שאני וטאקט זה רחוק שנות אור. רק אחרי שאני מתבטא "דפוק" אני מתקן את זה, לא יודע, ככה אני. :-D

לגבי היש חבר, בד"כ יש להן באמת, בנות אחרי צבא שעושות מועדפת, מה הסיכוי שהן לא תפוסות כבר?

• תוכן חדש...