Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק בשמשה :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני די בטוח שחוסר אטימה תלוי המתקין ולא בגלל שמשה מקורית או חליפית.

בגדול זה עבודה די פולשנית עם מתכון ללא מעט צרות גם עם שמשה מקורי.

אני לא היתי נוגע בזה כלל בשלב זה, בטח שלא רואה איזה פן בטיחותי.

יעבור

טסט לדעתך?

פורסם

סיכוי שבטסט ישימו לב לסדק כזה קטן, אפסי.

גם אני לא הייתי נוגע בזה כרגע, אם הסדק מתרחב הייתי מפעיל ביטוח שמשות.

פורסם

החיסרון בהחלפת שמשה הוא שאתה מקבל מוצר חלופי שלא תמיד שווה באיכותו למקורי. גם האטימה מחדש לא תמיד זהה באיכותה לאטימה של היצרן. לכן כדאי לטפל בפגיעה קטנה ולהישאר עם שמשה מקורית.

פורסם

היה לי את זה ב-+206, ונסעתי לבאר שבע.

כדאי באמת לבצע את ה-"REPAIR" כמה שיותר מהר, כי עם הזמן זה באמת מתרחב.

אחרי התיקון, לא הצלחתי לראות אפילו איפה זה היה בכלל. בקשר לזיהום, הם מבצעים ניקוי לפני כן, כולל וואקום.

תיקון של 20 דקות בסך הכל. במקומך, לא הייתי מתעסק עם החלפת השמשה, למרות מה שרוב הזגגים יספרו לך.

תתעקש על תיקון.

פורסם (נערך)
כמה עלה התיקון?

450 שקל, בזמנו. ידעתי שהם שוחטים, אבל לא הייתה לי ברירה. לא רציתי להחליף שמשה. היה הפרש של 100 שקל, אצל מישהו בפתח תקווה, וזהו. יש להם ערכה{מזוודה כזו} עם כל הכלים המיוחדים הללו, לטיפול בסדקים.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

היה במזדה של אשתי סדק כזה במשך שנתיים ותיקנתי אותו דווקא לפני המכירה.

הזמנתי ערכה באיביי ב 10-15 דולר, פחות משעה עבודה והייתי צריך להתאמץ כדי למצוא את התיקון.

• תוכן חדש...