Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק בשמשה :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הקטן, גדול יהיה. פחות צריך להיות לך אכפת מהטסט ויותר מהבטיחות שלך. זה יכול להתפוצץ לך בפנים תרתי משמע ברגע אחד לא צפוי. אבן קטנה שתעוף מאיזה גלגל של מכונית שנוסעת לפניך תפגע בדיוק בסדק ויגמר רע. כידוע, חוזקה של שרשרת נמדד לפי החוליה החלשה שלה ואצלך בשמשה הסדק הזה הוא כרגע החוליה החלשה ועוד שזה בדיוק מול הפנים שלך לפי התמונה.

פורסם
זה הקטן, גדול יהיה. פחות צריך להיות לך אכפת מהטסט ויותר מהבטיחות שלך. זה יכול להתפוצץ לך בפנים תרתי משמע ברגע אחד לא צפוי. אבן קטנה שתעוף מאיזה גלגל של מכונית שנוסעת לפניך תפגע בדיוק בסדק ויגמר רע. כידוע, חוזקה של שרשרת נמדד לפי החוליה החלשה שלה ואצלך בשמשה הסדק הזה הוא כרגע החוליה החלשה ועוד שזה בדיוק מול הפנים שלך לפי התמונה.

אז כדאי להחליף? הביטוח שלי מכסה את זה בחינם כולל הגעה עד הבית..

האם זה פוגע בערך הרכב? מדובר ברכב בן 7 שנים גם ככה.

פורסם (נערך)

בדיוק אפשר לתקן. ירידת ערך לא קיימת. (כי אין סיבה)

קח בחשבון,במידה ותחליט להחליף שמשה? לא תקבל שמשה מקורית אלא תחליפי

מה שיוצר לעתים חוסר אטימה מוחלט. לכן יש כאלו שמוכנים להוסיף כסף עבור מקורי.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

תמתין ותראה מה מתפתח.

הביטוח נותן ב-99% מהמקרים שמשה חלופית לא מקורית,לכל אל תתלהב להחליף.

באיזה אוטו מדובר?.

פורסם

אני די בטוח שחוסר אטימה תלוי המתקין ולא בגלל שמשה מקורית או חליפית.

בגדול זה עבודה די פולשנית עם מתכון ללא מעט צרות גם עם שמשה מקורי.

אני לא היתי נוגע בזה כלל בשלב זה, בטח שלא רואה איזה פן בטיחותי.

פורסם

אם תחליט לנסות ולתקן, רצוי לבצע את התיקון מוקדם ככל האפשר כדי שאזור הסדק לא יזדהם (הזיהום פוגע באיכות ההדבקה והתיקון). חשוב שהאזור יהיה יבש בזמן שמיישמים את הדבק. הייבוש נעשה בשמש לכן צריך להתחשב במזג האוויר החורפי.

• תוכן חדש...