Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון (וכחובב מושבע של אנדרויד עוד מימי הבטא) אל תתעסק עם טלויזיות שמגיעות עם אנדרויד כמערכת ההפעלה, זה פשוט לא עובד. זוהי מערכת פתוחה, כל אחד לוקח אותה לאן שבא לו, ומה שיוצא זה פשוט בלגאן ומלא באגים, רק לדוגמא: אפליקציית יוטיוב קורסת כל הזמן, הדפדפן קורס, אפליקציות רבות (רבות) כלל לא נפתחות, וכל זה משום שלא קיימת תמיכה עבור הממשקים שיצרני הטלויזיות מייצרים. זוהי בעצם עבודה בעיניים..

לשאלתך, אני ממליץ לך, ושוב, אך ורק מניסיון - ללכת על ה Samsung, הדגם שציינת למעלה הוא מהקו החדש יחסית שלהם אשר מגיע עם מערכת הפעלה Tizen המעולה שלהם, מה גם שהם טורחים לדחוף בטלויזיות שלהם מעבדים לא רעים בכלל, מערכת ההפעלה טסה, אין שום דיליי או לאג ב input. והפאנלים שלהם מעולים.

עידן + קיים כבר בכל מסך שתקנה היום.

פורסם
תודה על התגובה.

התכוונתי להבדל בין DVB-T לבין DVB-T2?

T2 ממירים מהדור חדש תומכי HD בנוסף יש להם הקליטה משופרת לעומת התקן הישן.

פורסם

עכשיו קניתי פנסוניק 43 דגם TH-43CS630L.

תמונה לא רעה בכלל, תומך עיברית גם בתרגום בלי בעיות.

יש לי סמסונג להשוואה, לא חושב שיותר טובה.

פורסם

מה התקציב שלך? סביב 1700-1800?

שלנו היה 2000,והיינו בעיר העודפים,וראינו ש43" זה יחסית די קטן (לסלון..יש כאלה ש50" לחדר זה קטן בשבילם - הכל יחסי :p)

בסוף הוספנו ורכשנו LG 49LF630Y

ב2190ש"ח (כולל התקנה חינם) ו3שנים אחריות יבואן רשמי.

לא מצאתי ביקורות (בגלל זה כותב כאן) אבל על פניו לשימושינו שלנו כנראה שזה יספיק (צפיה בהוט,סדרות\סרטים לפעמים,אולי PS4 בעתיד)

אשמח לשמוע בעד\נגד וכו'..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני דווקא ממליץ בכל לב להתרחק מסמסונג, מניסיון של הרבה אנשים והרבה דגמים במשך השנים - רמת האמינות של הטלויזיות שלהם מזעזעת. בערך סיכוי של 50% ליפול על תקלה שתשבית את המכשיר בתקופה של 3-4 שנים, לרוב פחות..

ממליץ ללכת על LG או SONY.

אנדרואיד עדיף לוותר, בכלל כל נושא הSMART די מיותר ברגע שאפשר לשים סטרימר שעולה 50-100$ שמריץ מה שבא לך (אנדרואיד/וינדוס/לינוקס).

עידן+ דור זה DVB-T2, שכולל תמיכה בHD, כדאי מאד שיהיה.

אגב לגדלים האלה יש לפעמים דילים אטרקטיביים מאמזון אנגליה עם משלוח עד הבית, חשמל תואם ואחריות של אמזון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מבין אלה הייתי הולך על ה540 מכמה סיבות :

- אפשרות תכנות הקלטה מהepg

- הקלטה לזכרון חיצוני

- חיבורי צד usb hdmi

שים לב שיש רק שתי כניסות hdmi בשתיהן, תראה אם זה מספיק לך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...