Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צנרת ל BMW M2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יודע עם מי אתה מדבר ואיזה ידע יש לי, הדבר האחרון שאני מחפש זה פוזה, כל דבר לפני שאני מתקין\חושב עליו בכלל עובר תחקירים מקיפים.

אם אתה חושב שחברה כמו REMUS מעבירה מבחנים על מסלול או על יבש כל אגזוז שהיא מוציאה לרכב אז אתה מאוד אופטימי.

אם אתה חושב ייתן לך ביצועים של יותר מ2-3 כ"ס בM2 אז אתה גם מאוד אופטימי.

הפליטה תשתפר, תזרום בקלות יותר, לא מעבר, זה לא תוכנה.

בתחום הסאונד, לירן יודע עם מה לשחק ומה לשנות כדי שהסאונד יהיה לטעמך, מעבר לכך כולם אגזוז זרימה פתוחה, אם הוא עשוי מטיטניום או מנייר ישפיע רק על אורך החיים ולא על ביצועים.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

shapin עם כל הכבוד ללירן ויש לי המון כבוד אליו, אין לו את הכלים שיש לREMUS שהיא ענקית בתחום.

REMUS מייצרים אגזוזים לסדנאות שיפורים מהגדולות שאתה מכיר וגם ליצרניות רכב עצמן.

כשהם מייצרים אגזוז למנוע ספציפי הם בוחנים את הצליל שלו בחדר אקוסטי ואת זרימת הגזים שלו, כמובן עם המכשור המתקדם בעולם וזה דברים שלירן או כל סדנאת אגזוזים אחרת לא יכולה להחזיק.

טיטניום או לא טיטניום.. לזה כבר אין השפעה על ביצועים, רק על עמידות,משקל וצליל(תהודה אחרת).

כשאתה קונה מערכת פליטה מREMUS,SUPERSPRINT או MAGNAFLOW אתה יכול להיות בטוח ב100% שקיבלת ביצועים הכי גבוהים שיכולת לקבל.

אני בכל אופן לא הייתי חושב פעמיים אם ללכת ללירן. הבן אדם מקצוען אמיתי.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

נסכים שלא להסכים, במיוחד על האמירה הזו:

"

כשאתה קונה מערכת פליטה מREMUS,SUPERSPRINT או MAGNAFLOW אתה יכול להיות בטוח ב100% שקיבלת ביצועים הכי גבוהים שיכולת לקבל."

אני מאמין בקסטום, כי אני רואה מה עושים, ממה עושים ואיך עושים, אגזוז זרימה חופשית זה לא טיל בין יבשתי, כשרוצים להוסיף דודים וכו' אולי יש יתרון ליצרניות אפטרמרקט אבל האמת שגם בדודים לירן טוב :-D, אני מתחיל להישמע כמו פרסומת, אבל בסך הכל אני מדבר על קסטום בכללי ולאו דווקא על פבריקטור מסוים.

זה כמו להגיד לבנאדם ללכת למוסך מורשה כי הם הכי טובים בכל מה שקשור לרכב שלך, בזמן שקיימים מוסכים מתמחים שמתוך שינה יהיו טובים יותר מהמוסכים המורשים.

פורסם

מה לגבי אחריות?? זו השאלה הראשונה שצריך לשאול, בטח ברכב בעלות כזו.

נראה לי שעל כל תקלה במנוע וכולי' הם יפילו על חלקים לא מקוריים ....

אני חושב שרק עבודה ב BMDesign שומרת על האחריות (אבל המחירים שם לא הגיונים).

פורסם
נסכים שלא להסכים, במיוחד על האמירה הזו:

אני מאמין בקסטום, כי אני רואה מה עושים, ממה עושים ואיך עושים, אגזוז זרימה חופשית זה לא טיל בין יבשתי, כשרוצים להוסיף דודים וכו' אולי יש יתרון ליצרניות אפטרמרקט אבל האמת שגם בדודים לירן טוב :-D, אני מתחיל להישמע כמו פרסומת, אבל בסך הכל אני מדבר על קסטום בכללי ולאו דווקא על פבריקטור מסוים.

זה כמו להגיד לבנאדם ללכת למוסך מורשה כי הם הכי טובים בכל מה שקשור לרכב שלך, בזמן שקיימים מוסכים מתמחים שמתוך שינה יהיו טובים יותר מהמוסכים המורשים.

ההקבלה שלך למוסכים לא נכונה ביסודה.

נסכים שBEST VALUE FOR MONEY אפשר לקבל בסדנאות קאסטום.

לגבי אחריות, תמיד אפשר להחזיר את הצנרת המקורית לפני טיפול בתקלה רצינית.

פורסם (נערך)

לפני יומיים הייתי עם שותף שלי שהזמין לאמצע ינואר 440I, מיד ניסו לדחוף לו (במתנה) התקנה מקומית בBMDESIGN של כרית לטלפון, אמרתי לא תודה בנימוס.

כבר ראיתי התקנות שלהם, לא ממליץ.

עריכה אחרונה על ידי shapin
פורסם
לפני יומיים הייתי עם שותף שלי שהזמין לאמצע ינואר 440I, מיד ניסו לדחוף לו (במתנה) התקנה מקומית בBMDESIGN של כרית לטלפון, אמרתי לא תודה בנימוס.

כבר ראיתי התקנות שלהם, לא ממליץ.

לא עשיתי שם כלום, אז אין לי מושג לגבי איכות.

קיבלתי כמה הצעות מחיר מזעזעות. באמת, מחירים מופקעים.

במיקרה של כרית לטלפון זה באמת לא כזה משנה מי עושה את העבודה.

העניין הוא שכל שינוי מכני, צריך להעשות שם אם רוצים לשמר את האחריות. וזה כבר בעיה. עלות מטורפת וכנראה (לפי מה שאתה רושם) בעיית איכות

פורסם

לירן תותח. אתמול היתי במכון בדיקה קומפיוטסט ואפילו הבוחן שם אמר שהעבודה סופר איכותית, והתרשם מאוד.

עלות של 6.5? לכל המערכת או רק לעבודה על הדוד? לכל המערכת זה סופר זול.

פורסם
לירן תותח. אתמול היתי במכון בדיקה קומפיוטסט ואפילו הבוחן שם אמר שהעבודה סופר איכותית, והתרשם מאוד.

עלות של 6.5? לכל המערכת או רק לעבודה על הדוד? לכל המערכת זה סופר זול.

סטאס אני משפף את העיניים - קנית M140i?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתה לא יודע עם מי אתה מדבר ואיזה ידע יש לי, הדבר האחרון שאני מחפש זה פוזה, כל דבר לפני שאני מתקין\חושב עליו בכלל עובר תחקירים מקיפים.

אם אתה חושב שחברה כמו REMUS מעבירה מבחנים על מסלול או על יבש כל אגזוז שהיא מוציאה לרכב אז אתה מאוד אופטימי.

אם אתה חושב ייתן לך ביצועים של יותר מ2-3 כ"ס בM2 אז אתה גם מאוד אופטימי.

הפליטה תשתפר, תזרום בקלות יותר, לא מעבר, זה לא תוכנה.

בתחום הסאונד, לירן יודע עם מה לשחק ומה לשנות כדי שהסאונד יהיה לטעמך, מעבר לכך כולם אגזוז זרימה פתוחה, אם הוא עשוי מטיטניום או מנייר ישפיע רק על אורך החיים ולא על ביצועים.

חבר,

אתה טועה ומטעה וזה חבל מאד.

ראשית, רמוס מעבירה כל אגזוז שהיא מייצרת מבחנים רבים. הן בתהליך הפיתוח והן בתהליך אישור התקינה (רמוס מוסמכת לבדוק בעצמה את מערכות הפליטה שהיא מייצרת ולהפיק את האישורים הנדרשים וזה פרט חשוב כי במערכות בבניה פרטית – אין ולעולם לא יהיו אישורים/תקינה/בדיקות זרימה וכו ).

שנית, יש כמה פרטים מאד מעניינים שאני בטוח שלא ידעת על REMUS. למשל:

כל מערכות הפליטה ברכבי AMG, החל מ A45 הקטנה ועד ה GTS – כולם מיוצרות על ידי רמוס בלי יוצא מן הכלל. הסאונד של AMG הוא.. הסאונד של רמוס. זאת ועוד – גם כל מערכות הפליטה של הסדנאות הגרמניות הגדולות מיוצרות על ידי REMUS – בינהם AC SCHNIZER, BRABUS, HAMMAN, TECHART, ABT ועוד ועוד – כולם מיוצרות ע"י REMUS והסאונד שלהם הוא הסאונד של REMUS

זה לא נגמר פה... אסטון מרטין, פורשה 991, חלק מדגמי M, סיאט ספורט ועוד ועוד – כולם מקוריים REMUS!

גם אופנועים – DUCATI, KTM ועוד כמה – כולם REMUS

מערכת מטיטניום תהיה קלה יותר משמעותית והסאונד שלה יהיה שונה מסאונד של מערכת נירוסטה כך שלא מדובר רק באורך חיים.

אני יכול להמשיך עוד אבל נראה לי שזה מספיק עובדות להודעה אחת.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

כל מערכות הפליטה ברכבי AMG, החל מ A45 הקטנה ועד ה GTS – כולם מיוצרות על ידי רמוס בלי יוצא מן הכלל. הסאונד של AMG הוא.. הסאונד של רמוס. .

אהלן דודי,

מבלי לפקפק בידע שלך, זה לא נכון, או לכל הפחות לא מדוייק.

יכול להיות שרמוס מייצרת מערכות פליטה ל-AMG, אין לי מושג אבל אני מניח שאתה יודע טוב ממני, היא לא מספקת מערכות לכל דגמי AMG.

לדוגמא ה-c63, מערכת הפליטה המקורית שלה מגיעה דווקא מ-Eisenmann. (לפחות בדור הראשון האטמוספרי).

כנ"ל עוד כמה דגמים שמערכת הפליטה שלהם מגיעה מאייזנמן.

אולי המידע שלי שגוי ואז אשמח ללמוד אחרת עם סימוכין כלשהם.

תודה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דודי אחלה מידע, כנראה שזלזלתי מעט ברמוס, עדיין אני מאמין שמה שהGTS מקבלת זה לא מה שנקבל בדוד ב4K.

בכל מקרה ליבי עם הקסטום, במיוחד עם פבריקטור שהוכיח את עצמו.

• תוכן חדש...