Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי פעם מזמן על (שהיה) דבר כזה,

אני מתכוון ראשית

להארכת אחריות יבואן אחרי 3 שנות אחריות (בתשלום).

יש חברות שנותנות הארכת אחריות בתשלום?

כיום להחזיק רכב אחרי תקופת אחריות זה

סיכון דיי גדול מפאת עלות החלקים השונים,אני

מכיר המון אנשים שמחליפים לחדש כל 3 שנים.

האם יש חברה שעושה ביטוח כזה באופן פרטי?

נשמע מתבקש לא,

דעתכם ועזרתכם בבקשה..

תודה.

פורסם

אני לא חושב שיש סיכון גבוה,גם ברכב בן 4 או 5 לא צריכים להיות תקלות ואם יש אז לא משמעותיות.

רנו למשל נותנים הרחבה ל 5 שנים תמורת 1300 או 1500 שקל לפחות על טווינגו,דאציה גם מאפשר משהו דומה אם איני טועה.

לא שמעתי על חברות ביטוח שעושות כאלו בטוחים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא זוכר,יש לי טופס הצעת מחיר מחר אני אבדוק אם רשום בדיוק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוסי - היו (ואלי יש ואינני מכיר) חברות כאלה, זה לא ממש תפס ורובן נסגרו.

לדעתי הנחת היסוד שלך שגויה. רוב הדגמים הנמכרים בארץ יסעו 10 וגם 15 שנים ללא תקלות מיוחדות.

יש יוצאים מן הכלל, וזה משתקף במחיר שלהן בשוק המשומשות (למשל רנו מגאן/סניק II)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האמת מוזר שאין כזה דבר בארץ -

בארהב קניתי רכב בן 3 והוספתי 1000$ עבור bumper to bumper warranty לתקופה של 3 שנים .

בסופו של דבר "הפסדתי " כי סך כל התקלות לא עבר את ה 500$ אבל הרווחתי ראש שקט .

למרות שארהב הוא המקום הכי זול לקנות רכב חדש - האופציה הזו הופכת את שוק יד השניה למאוד אטרקטיבי

פורסם

יש לי סקודה ראפיד אלגנס שאני מאד אוהב,

אבל שמעתי על בעיות בגיר בעבר,

בכל זאת אחרי שנתיים מסתיימת האחריות,אמרו

לי שיש אחריות רצון טוב עוד שנתיים ואינני מבין מהי.

אגב הכיוון שלי לגבי הרכב הבא הוא גם סקודה כנראה,

אין לי בעיה להחזיק את הרכב גם 10 שנים בלי חשש שאפול על

הוצאה גדולה,לשם כך אני מוכן לרכוש אחריות.

פורסם

אולי תמצא מי שימכור לך אחריות - אבל סביר שהוא יחריג את כל הדברים בגללם תרכוש את הביטוח - בקיצור - חרטא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מחזיק מאחריות ארוכת שנים כי זה מקנה עוד כמה שנים של שקט נפשי ומגביר בעיני את האמינות של הרכב. חברה שנותנת 7 שנים אחריות כמו שיש על הפיקנטו שלי זאת חברה שמאמינה ברכב שלה ובטוחה באיכות שלו. מעדיף רכב עם 7 שנים אחריות מאשר רכב שצריך לקנות לו הרחבת אחריות

פורסם

אחריות ארוכה זה אכן טוב,אבל לדעתי לא צריך להיות הדבר העיקרי,כי גם ככה בשנים הראשונות לא צריכות להיות תקלות,לקיה יש רק 3 שנות מלאות ו4 על מנוע וגיר,תכלס מה הסיכוי שאחד מהם יתקלקל? די נמוך.

• תוכן חדש...