Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה טוב, הייתי מוריד את הפלסטידיפ מהסמל על הג'אנט ואת הAMG צובע בכתום בדומה לקאליפר או באדום(לדעתי זה יוסיף, אבל כל אחד והטעם שלו)

פורסם (נערך)

הרבה זמן לא רשמתי כאן.

אני חושב שאם היית משתמש דווקא ב-anthracite gray, התוצאה הייתה הרבה יותר הרמונית ומחמיאה (גוון שמיושם על הגלגלים ברכבי, שלוש שנים, נראה נהדר עם בודי כהה).

הגוון גאן מטאל של פלסטידיפ מעט כחלחל.

בכל מקרה העבודה עצמה יסודית ויפה מאוד, התוצאה הסופית עניין של טעם, אך כך או כך יפה ובולט מהמקור.

הקאליפר, אגיד זאת שוב, פשוט אגדה והגוון שלו עושה לקנא.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
גם לדעתי המקורי יפה יותר, עם כל הקרדיט שיש לך אצלי ציפיתי למשהו כזה:

8610315331_271b445d50_b.jpg

אני שמח שהציפיות ממני גבוהות, אבל יש גם אילוצים כאלה ואחרים וגם חשיבה קדימה שמונעים ממני לפרק 3000$ על סט גלגלים, וזה עוד לפני שאני מתייחס לכל מיני קשקושים מציקים שאני צריך לסדר ברכב.

הכל יגיע בטיימינג המתאים.

;)

הרבה זמן לא רשמתי כאן.

אני חושב שאם היית משתמש דווקא ב-anthracite gray, התוצאה הייתה הרבה יותר הרמונית ומחמיאה (גוון שמיושם על הגלגלים ברכבי, שלוש שנים, נראה נהדר עם בודי כהה).

הגוון גאן מטאל של פלסטידיפ מעט כחלחל.

הקאליפר, אגיד זאת שוב, פשוט אגדה והגוון שלו עושה לקנא.

אתה בהחלט צודק בעניין הגוון הכחלכל של הגאן מטאל, "לצערי" גיליתי את זה רק במהלך העבודה וללא צבעים אחרים נגישים.

זו אגב הסיבה שבגללה עשיתי שימוש די מסיבי במטאלייזר- למרות שלא רציתי יותר מדי "נצנצים" העדפתי אותם כיוון שהן טשטשו מעט את אותו גוון כחלכחל.

בכלל, בחירת הצבע לא היתה על פי הרצון המקורי שלי, היה לי בראש גוון אחר בגימור פנינה אבל אז גיליתי שמאוד קשה למצוא אתרים שישלחו לי את הצבעים שאני רוצה בדואר אויר.

מכאן האלצתי לזרום עם המלאי המוגבל של היבואן המקומי.

אני די מרוצה מאיכות הצביעה שהתקבלה, עם רגשות מעורבים לגבי הצבע הסופי שלפעמים לטעמי ובפעמים אחרות פחות לטעמי.

אבל בקטנה, לפחות התנסתי כך שבפעם הבאה זה ילך קל וטוב יותר.

לגבי הקאליפרים, מאוד אוהב את הגוון שלהם שבעבר ראיתי רק על רכבי למבורגיני (משם גם לקחתי את קוד הצבע) ומאז כבר ראיתי כמה רכבים ש"העתיקו" ממני.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...