Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לדעת אם אני יכול לקנות דאבל דין פשוט ולחבר אותו במאזדה 3? איך אני יכול לדעת איזה דאבל דין יתאים ואיזה לא? אני חושב להזמין מחו"ל אבל מפחד שיעלה לי ביוקר.

תודה מראש!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

זה יקר מדי אני מחפש משהו פשוט כמו שרשמתי, תודה בכל מקרה!

george אני התכוונתי לאיזו חברה סינית כי אבא של זוגתי לא מעניין אותו פיוניר ולא כלום הוא רק רוצה מערכת עם יואסבי ובלוטוס למאזדה 3 שלו. אני מחפש להביא לו משהו ממש זול ואני לא יודע מאיפה משיגים מתאם או פלסטיק מסביב שיתאים.

איך אני יכול לדעת מה מתאים ומה לא?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

רק מחזק את מה שאני אומר בכל פעם, אנשים מחפשים פונקציונליות מלאה עם ממשק אנדרואיד מלא וכל השאר והכי חשוב, שייראה מקורי, מה שמתאפשר רק עם JOYING ו EONON, עם כל הכבוד.

קופסאות שלא נראות מקוריות בעליל וללא מסגרת ומתאם נדחפות אינסוף לצערי, אנשים לעיתים מחפשים משהו טוב שעובד ולשם שינוי, נראה מקורי ומעולה.

בוא נתחיל מהבסיס, מה התקציב שלך? כמה אתה מוכן להשקיע? אחרת אי אפשר להבין לאן אתה מכוון.

האם זו מערכת ב 500 שקלים? ב 1000? ב 2000? חשוב להבין.

באתר של EONON יש לך 2 סוגי מערכות שם, אחת ב 319$ והשני ב 269$, קח בחשבון 50-60$ משלוח ומיסים של 33% אם זכור לי נכון בהתאם לטבלת המס.

היתרון? נראה מקורי, כולל הצבע והפלסטיקה והצבע של הכפתורים וכו', ממשק מלא של כל מה שאדם ממוצע ופשוט צריך ואף מעבר לכך, כולל התקנת אפליקציית וייז, וואטסאפ וכו' (למי שבאמת צריך).

ניתן לרכוש המון סוגי מערכות מולטימדיה אבל הבעיה? רובן אם לא כולן מרובעות והדמוי מקור נראה רק בחלום ועלייך לרכוש מתאמי פלסטיקה שייראה מקורי או להתעסק עם זה ולכן, השיקול כאן הוא שלך.

מערכת מולטימדיה טובה תעלה 1500 שקלים וצפונה, מערכת סינית בסיסית ביותר אפשר למצוא גם ב EBAY ב 100-200$, פשוט לקחת הימור שהמשלוח יהיה יחסית זול ולא תתפס לשלם מיסים אחרת, אין סיבה לא להוסיף עוד 100$ ולרכוש משהו טוב שעובד.

בהצלחה.

פורסם

אם כל מה שמענין אותו זה תוספת של USB/BT, יתכן וניתן למצוא מתאם (קופסה) שמתחברת לכניסת צ'ינג'ר/AUX.

או

להתקין דיבורית חיצונית שמאפשרת גם חיבור USB, אם אכן נדרש ולא יזרים פשוט הכל דרך הטלפון ב-BT.

• תוכן חדש...