Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לקחתי היום את הרכב של אח שלי לעשות כמה סידורים, במהלך נסיעה הכל היה מתויין ולא הייתה שום בעיה, הרכב נסע חלק, אבל הגעתי לכיכר כשאני מגיע אליה מעלייה, ובניסיון להשתלב לתוך הכיכר שהייתה עמוסה, גלזתי רק עם הברקס במקס' 5 קמ"ש.

שברולט אופטרה ls שנת 2008 אוטומט.

הייתי על דרייב, ובגלל שהעלייה הייתה יחסית גבוהה אז כששיחררתי את הברקס האוטו עמד כמה שניות ואז התחיל לגלוש לאט לאט, בץוך הכיכר גלשתי ככה פעמיים (לא היה מקום לתת גז) ופתאום המנוע כבה וההגה ננעל.

עצרתי, העברתי לפארקינג והתנעתי מחדש.

חצי שעה בערך אחרי זה עברתי שוב באותה כיכר מאותו מקום ואותו הדבר קרה שוב.

יש למישהו רעיון ממה זה יכול לקרות? ואם כן איך אפשר למנוע את זה?

פורסם

זה קורה כאשר אתה לוחץ על דוושת הבלם ? אם כן,יש לבדוק שני חשודים- הראשון הוא צינור,המתחבר לבוסטר (מגבר בלם)שכאשר הוא נקרע או מחורר מסיבה כלשהי הוא גורם לכך,שכאשר אתה לוחץ על הדוושה הסל"ד יורד עד כיבוי מנוע.

החשוד השני- משאבת בלם מרכזית שאינה תקינה-מאפיין שלה זה אם אתה מרגיש בזמן בלימה,שהדוושה שוקעת כלפי מטה יתר על המידה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זה קורה כאשר אתה לוחץ על דוושת הבלם ? אם כן,יש לבדוק שני חשודים- הראשון הוא צינור,המתחבר לבוסטר (מגבר בלם)שכאשר הוא נקרע או מחורר מסיבה כלשהי הוא גורם לכך,שכאשר אתה לוחץ על הדוושה הסל"ד יורד עד כיבוי מנוע.

החשוד השני- משאבת בלם מרכזית שאינה תקינה-מאפיין שלה זה אם אתה מרגיש בזמן בלימה,שהדוושה שוקעת כלפי מטה יתר על המידה.

הייתי בעלייה והשתחלתי לאט לאט לכיכר שהייתה עמוסה זה קרה ששיחררתי את הברקס ופשוט פתאום ההגה ננעל, בפעם הראשונה לא הבנתי ואז שמתי לב שהאוטו לא מגיב ואזשמתי לב שהוא כבה אז העברתי לניוטרל והתנעתי מהר ויצאתי.

מחר אני כנראה אקח אותו לעוד סיבוב קטן לראות עם הסלד יורד.

לא הרגשתי שהדוושה שוקעת.

פורסם

אצלי במזדה 6 גם סבלתי מהעניין הזה , האוטו היה מניע בבוקר עם טורים שקופצים ובסיבוב ביציאה מהרחוב (שהאוטו קר) הוא כמעט והיה נכבה . בכיכרות נכבה לי מס' פעמים . הבעיה נפתרה לאחר שהחלפתי את המצתים למצתי אירידיום מקוריים (הקודמים שהיו ברכב היו מצתים זולים )

פורסם

יש לי אותה המכונית, קרה לי אותו הדבר,החלפתי צינוריות ואקום בהשקעה של 0 שקלים וזה פתר את הבעיה, על הסעפת שנמצאת מתחת למכסה הפלסטיק יש כמה צינוריות קטנות באורך 3 ס"מ כל אחת ועוד 2 על המצערת עם קוטר קצת יותר גדול , לך תקנה מחנות חלפים את הצינוריות , יעלה לך אולי 10 שקלים

פורסם

דבר שני שאתה יכול לבדוק זו בעיה שאטם מכסה השסתומים התייבש ואז יש נזילת שמן לתוך המקום שבו הפלאג נמצא, ואז זה מוצף שמן שם והגומי שעוטף את החוט של הפלאג נספג בשמן ואז האוטו עושה בעיות גם בסחיבה,

http://lacetti.com.ua/manual/EN/documents/Nubira-Lacetti/start_Nubira-Lacetti.html

זה לינק לHAYNES של DAEWOO LACETTI שזה בעצם אותה המכונית

זה אתר רשמי של דייהו וזה בחינם

• תוכן חדש...