Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156

דרור12345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! מעוניין בבקשה בייעוץ לרכב ראשון.

אני חייל בקבע ומחפש רכב בתקציב של עד 35k.

נוסע מידי יום כ-35 ק"מ, מחפש רכב שיהיה כיף להכנס אליו בבוקר.

מצאתי אלפא 156 מנוע 2000 סלספיד שנת 2006 93ק"מ ניראת כתמורה טובה למחיר (משאירה לי לא מעט מהתקציב בכיס), מעוניין בבקשה בייעוץ ספציפית ל-156 וכמובן לרכבים דומים נוספים בתקציב.

תודה רבה!

פורסם

תעשה חיפוש, יש שפע שרשורים על 156 וגם 147, שחולקת אתה הרבה חלקים מכאניים. כשהרכב תקין, הוא מאד מהנה לנהיגה ומערב הרבה יותר ממכוניות חדשות. מאידך, עולה הרבה כסף לשמר אותו במצב הזה. חלקים שהם בגדר בלאי טבעי, כמו משולשים למשל, עולים המון כסף. בפז"ם שאתה מדבר עליו אתה יכול גם להזדקק להחלפת חיישנים כמו MAF או משאבת דלק, גם כן סיפור ממש לא זול. המנוע בו אתה מתעניין הוא מנוע JTS, שלא ידוע כמנוע מוצלח במיוחד ותיקונו יקר. אם אתה יכול לעמוד בצריכת דלק גבוהה, תחפש V6 - גם אמין יותר וגם מהנה מאד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכתב רומן.

אם הרכב תוחזק היטב (באלפות זה דיי קריטי) - תחסך ממך (לפחות בשלב הראשון) הוצאת יישור קו שתהייה יקרה מאוד או לפחות תדחה (ותוכל לבצעה בלי לחץ ובשלבים אם בכלל).

הייתי מוסיף לרשימת הבדיקות (בדיקות חובה ובלאי) גם את הגיר ומערכותיו שתיקונם יקר.

העדף גיר רגיל במידה ותוכל.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

לאחר בדיקה של 147,156 מצאתי רכבים נוספים למכירה עם מנועים 2.5/3 אבל כמות הקילומטרים שעברו גדולה משמעותית והשנתון לא עובר את רף ה-2002. השאלה מה ייראה פחות מוסך? מנוע אמין יותר ושעבר הרבה משמעותית או מנוע שעבר הרבה אך אמין יותר?

אשמח גם אם תוכלו לרשום דגמים נוספים שמתאימים בסגנון ובתקציב (לא בהכרח אלפא).

תודה!

פורסם

אי אפשר לנבא מה יראה יותר או פחות מוסך.

באופן כללי - מנוע 2.5 אמין הרבה יותר ממנוע 2.0.

לגבי מנוע 3.0 - איני חושב שמקורי ברכבים הללו (ואם מדובר ב- gta מנוע 3.2 - סיפור אחר לגמריי, גם מבחינת מחיר).

alfa 156 2.5.

פורסם

156 לא נמכרה מעולם עם מנוע 3.0 ליטר. מנוע שכזה שהושתל במכונית יכול להיות הימור מסוכן מידי עבור מי שנמצא במגבלת תקציב. מנוע ה-2.5 ליטר אמין וכך גם התיבה האוטומטית. אם תימצא ידנית - זיכית! צריכת הדלק גבוהה, והעליות השותפות סבירות.

פורסם

צודק קודמי.

השתלה כזו יכולה להיות מעניינת (אפילו מעניינת מאוד) רק אם דאגו לסדר את כל הפינות הקטנות (לא לבטל או להתעלם מחיישנים למיניהם למשל) או לחילופין (מה שמתבקש) לשדרג מנוע למנוע אחר מאותה קטגוריה (cf2/euro2 או cf3/euro3).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אם בא לך על איטלקיה נחמדה בתקציב נמוך, למה להיכנס להרפתקאה עם אלפא ישנה? בתקציב הזה אתה יכול לקנות פיאט בראבו 2010-2011 עם מנוע טורבו חזק. אני מחזיק כזו ידנית ונדירה ומאוד נהנה ממנה. הרכב אמין מאוד!

גם הרובוטיות בסדר ממה שאני שומע מחברים.

מציע לך להשאיר את חלום האלפא לעתיד, כשיהיה לך תקציב להחזיק אלפא חדישה יותר

20160620_163303.jpg

עריכה אחרונה על ידי מולטיפלה 05
  • תוכן חדש...