Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני עד 140 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני רוצה לקנות רכב שני לאישה ,יש לנו את הרכב שלי רכב מנהלים גדול מהעבודה שלי ואת רוב הנסיעות הארוכות אנחנו עושים ברכב זה.

אנחנו בהתחלה של תקופת הילדים לכן צריך מקום לעגלה , סל קל וכדומה .

קילומטראז צפוי 10-15 אלף בשנה

כמובן אוטומט

חשיבות בטיחות ומערכות סטייה מנתיב , ובלימה אוטונומית 5 כוכבי בטיחות חשוב מאוד .

כמו כן אני קצת אלרגי להתקנות מקומיות.

אנחנו גרים בישוב פרברי אז להיכנס לחניות זה לא שיקול .

חשוב לי תא מטען גדול כדי לא להנדס מקום לעגלה .

אני ממש אני לא יודע מה לקנות קצת מבולבל מהאופציות

הראש אומר לי לקנות הונדה ג'אז

הלב אומר קיה נירו

אשמח לאופציות נוספות

פורסם

נשמע שהנירו ממש מתאים לדרישות שלך.

בקילומטראז' כזה אפשר גם ספורטאז' שכולל את כל מה שביקשת.

לחלופין, יונדאי איוניק גם יכולה להיות אפשרות מעניינת.

פורסם

עם ילד אחד או 2 ועגלה ג'אז תהיה מעולה.

עם 3 קטנים עם כסאות בטיחות ועגלה וציוד ל-3 בבגאז' יהיה קצת צפוף.

בכל מקרה גם היא לגמרי תתאים לדרישות אבל אם הלב שלך אומר משהו אחר כדאי שתעשה נסיעות מבחן בכל הכלים הרלוונטיים ואז תחליט. לפעמים מה שנראה נוצץ על הנייר או מסך המחשב פחות משכנע במציאות.

פורסם

כתבת את התשובה בעצמך: ברכבים חדשים, בטווח המחיר הזה, עם מערכות אקטיביות של סטיה מנתיב ובלימה אוטונומית יש רק נירו, ספורטאז' ואיוניק.

ג'אז ממש לא קטנה מדי לילד אחד או שניים בתור רכב שני, אבל היא לא ג'יפון. לא ממש מבין את ההשוואה - אם אתה רוצה ג'יפון, תקנה ג'יפון. אין פה הצדקה אמיתית (פרט למערכות הבטיחות), זה רק עניין של רצון ויכולת.

עוד אפשרות: סיטרואן c4 פיקאסו קצרה. קצת הימור מבחינת מנוע. יותר תתאים למי שכבר עמוק בענייני ילדים, פחות למתחילים בתחום[emoji6]

כרגע לא כוללת בקרות אקטיביות (רק מובילאיי), אבל ממש עכשיו עברה מתיחת פנים שעדיין לא הגיעה לארץ ולך תדע מתי תגיע ואם לא יהיה גם בה רק מובילאיי. רק אם ממש בא לך לחכות. הנה השוואה מעניינת בינה לבין ספורטאז' (ואוקטביה)

http://www.thecar.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94/

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הנירו נמוכה ורק נותנת אשליה של ג'יפון.

לדעתי, מבחינה פרקטית, הטויוטה קורולה תיתן לך מענה הולם לדרישות.

במידה והגודל הינו השיקול העיקרי, אני ממליץ לך על אוקטביה ( פשרה בנושא מע' הבטיחות).

פורסם
הנירו נמוכה ורק נותנת אשליה של ג'יפון.

לדעתי, מבחינה פרקטית, הטויוטה קורולה תיתן לך מענה הולם לדרישות.

במידה והגודל הינו השיקול העיקרי, אני ממליץ לך על אוקטביה ( פשרה בנושא מע' הבטיחות).

לא ברור איך הטויוטה קורולה יכולה לתת מענה הולם יותר לדרישות שלו - הוא שם דגש חשוב על בטיחות ונראה שמערכות הבטיחות של הנירו יוכלו לתת מענה טוב יותר.

פורסם

הייתי משווה לפני שהייתי מכריע בצורה כזו חד משמעית לטובת הנירו הקורולה קיבלה ציוני ריסוק יותר טובים מהנירו (93 בקורולה לעומת 91 בנירו על הגנה על מבוגרים, 82 לעומת 80 בהגנה על ילדים ) .

לשתיהן בלימה אוטונומית , לשתיהן מערכת התראה בפני התנגשות , ההבדלים לטובת הנירו זה בקרת שיוט אדפטיבית ואולי מערכת לתיקון סטייה מנתיב עם התערבות אקטיבית , למרות שקראתי שאולי יש אותה בקורולה, באתר היבואן לא מפרטים.

פורסם (נערך)
לא ברור איך הטויוטה קורולה יכולה לתת מענה הולם יותר לדרישות שלו - הוא שם דגש חשוב על בטיחות ונראה שמערכות הבטיחות של הנירו יוכלו לתת מענה טוב יותר.

כל החלטה שמקבלים היא פשרה. כל אחד מהדגמים יש לו יתרונות וחסרונות. מערכות הבטיחות חשובות, אבל לא בהכרח השיקול הכי חשוב.

מעבר למערכות הבטיחות יש גם את ההיבט הפרקטי של הרכב, בעיקר בשל תא המטען, הספסל האחורי והרצפה השטוחה (נח מאוד עם ילדים).

כל אחד מגדיר לעצמו מה חשוב לו יותר.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

תודה על התגובות ,

סליחה שאני עונה רק עכשיו

בשבת נסעתי לנצרת ראיתי את הרכבים

קבעתי לי שתי נסיעות מבחן לשבת הבאה ונקבל החלטה

האופציות העדכניות

הונדה גאז קצת מפחד שהתא מטען קטן לנסיעת מבחן הגיעה ביחד עם העגלה

אופציה ב קיה נירו ממש אהבתי את הרכב .גדול מרווח הבעיה המחיר לא רוצה להגיע לגבול עליון של התקציב.

עוד אופציה שאני לא יודע עם זו אופציה טובה או שאני הולך לעשות את אחת הטעיות הגדולות שלי זה הונדה סיווק אפשר לקבל הנחה של 10,000 ואפילו יותר מהמחירון מהיבואן הבעיה שהדגם החדש מגיעה במרץ .

הלכתי גם לראות את הטיוטה רכב אפור מאוד וגם השירות בטיוטה פשוט מגעיל .

פורסם

מה שקנה אותך בסיויק זה ההנחה? אתה קונה אוטו, לא דיל. תעשה נסיעת מבחן בכל אופן אבל לטעמי מדובר ברכב מיושן ואין סיבה אמיתית לקנות אותו היום. מעבר לזה אין בו את מערכות הבטיחות שביקשת.

ממליץ לך לבדוק גם את הכיסאות שלך בג'אז בנסיעת המבחן, אין כמו לבדוק כמה שיותר לעומק.

מוזר לי מה שאתה אומר על טויוטה בנצרת, אולי משהו נקודתי. אתה יכול לנסות את סוכנות ביטון בעפולה, קיבלתי שם תמיד שירות טוב ויש להם רכבים זמינים במקום לנסיעת מבחן. מה שכן, אין כמו האפשרות לעלות לנצרת בשבת ולעשות את כל הסידורים האלה.

פורסם

לא הייתי לוקח את הסיוויק. הסדאן הוחלפה בדגם חדש לפני כשנה, וטרם הגיעה לארץ, וההאצ'בק הוצגה לאחרונה ותגיע תוך מספר חודשים. ההנחה שהוצעה לך לא שווה את זה וזה עוד לפני שמסתכלים על המכונית עצמה שכבר לא בסטנדרט של מכוניות שניתן לרכוש בסכום הזה. נירו ו-C4 פיקאסו הם אופציות מעולות. אני אישית לא אוהב את תא הנוסעים של הנירו, ומבאס ש-C4 פיקאסו מגיע ללא מערכות בטיחות מקוריות. ועדיין, כרכב למשפחה, לדעתי פיקאסו עדיף.

• תוכן חדש...