Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לבדוק בלאון 2011 ידנית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הולך לראות את הרכב, יד 4 עם 54 אלף ק"מ עליה לכביש סוף 2011. הרכב נועד למשפחה צעירה.

ברכב מותקנת תוכנה apr סטייג' 1.

הרכב חודשיים בלוח מכירה.

האמת לי נדלקו כמה נורות אזהרה בגלל החד יחסית גבוהה והק"מ הנמוך אבל החבר דיי נעול על הרכב.

המלצתי כמובן להוציא היסטוריית טיפולים של הרכב וכו' אבל זה לא מספיק...

Sent from my C6603 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שכחתי לציין, מהוע 1.8 tsi

קראתי כבר על הצריכת שמן בפורום - השאלה איך ניתן לבדוק?

קראתי גם על השרשרת טיימינג + מותחן - ניתן לבדוק רק בהיסטוריה של הרכב?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
חבר הולך לראות את הרכב, יד 4 עם 54 אלף ק"מ עליה לכביש סוף 2011. הרכב נועד למשפחה צעירה.

ברכב מותקנת תוכנה apr סטייג' 1.

הרכב חודשיים בלוח מכירה.

האמת לי נדלקו כמה נורות אזהרה בגלל החד יחסית גבוהה והק"מ הנמוך אבל החבר דיי נעול על הרכב.

המלצתי כמובן להוציא היסטוריית טיפולים של הרכב וכו' אבל זה לא מספיק...

מכל הדברים אתה מוטרד דוקא מהקילומטרז' הנמוך?

הוא לא כזה נמוך. ואדרבא שיהיה נמוך.

פורסם

יש לי את הרכב הנ"ל , רק שאצלי אני היד הראשונה .

מה לבדוק?

1) האם הוחלפה משאבת מיים ? מתפגרת בק"מ הזה פלוס מינוס והעלות היא 2500 ש"ח ~ , הדגם החדש שמוחלף שופר ואמור להחזיק יותר זמן.

2) שרשרת טיימינג ומותחן הוחלפו ? ניתן לאמת במוסך דיי בקלות , אם לא זה שוב סיפור של 2500-2800 ש"ח ומאוד מומלץ להחליף לדגם המשופר אחרת אתה עלול לקום בוקר אחד ולמצא את עצמך עם מנוע גמור.

3) מצבר ? אם לא החליפו עד עכשיו אז אוטוטו אתה צריך להחליף.

4) נעילת דלתות - המנעולים נותים למות אחרי תקופה , עניין של סטטיסטיקה , מנעול תא מטען 500 ש"ח ~ מנעול דלתות 900 ש"ח ~ .

5) לגביי צריכת שמן , אי אפשר לדעת , יש רכבים שהתחילו לצרוך שמן ב 70K ויש ב 150K . תשאל את המוכר כמה הוא ממלא וכל כמה זמן/ק"מ? 1 ליטר ל 5000 ק"מ זה עדיין סביר .

6) שיגרת טיפולים - חשוב מאוד , תבדוק שבאמת טיפלו ברכב כל שנה , עם ק"מ נמוך כזה והמון ידיים נראה לי שבמקרה הטוב עבר טיפול כל 15K ולא כל שנה .... , דבר נוסף טיפול 60K זה טיפול גדול ~1800 ש"ח תבדוק אם בוצע , היה אמור להתבצע בסוף שנה שעברה (כל 60K או 4 שנים).

סה"כ רכב אמין למעט הבאגים של VAG .

פורסם

טוב החבר ירד מהרכב ומהשנתון הזה, מתיחת תקציב בעזרת הורים והוא קונה חדש 1.2 ידני.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...