Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בזמן האחרון אני מחפש את המחליפה הבאה. היום אני נוהג על 206XS שאומנם אני מאוד אוהב אבל חושב לשנות פאזה. מחפש רכב בעל חומרים איכותיים, בידוד רעשים טוב ומראה ספורטיבי.

אני לא מחפש לקרוע סיבובים אבל כן מעדיף גיר ידני בשביל התחושה ושכן תהיה איזו יכולת דינמית מסויימת.

עד כה הסתכלתי על C30 שאומנם איכותית מאוד, אבל קצת מיושנת, לא סקסית ואוטומטית השם ירחם. כמו כן בדקתי מיטו והבנתי שרעשי הכביש והרוח קצת חזקים מדי והיא לא מספיק איכותית. כמו כן קרצה לי מגאן קופה 1.2, אבל אני חושש שמא לא תהיה איכותית מספיק ( פלסטיקים מתקלפים ). גם עלתה לי במחשבה פולו 1.4 3 דלתות ידנית, אבל אני חושש שהיא חלשה מדי. איביזה - שאני אפילו לא אתחיל...

חשוב לציין שאני מאוד רגיש לקרקושים ולכן מעדיף איכות בניה כמה שיותר טובה. כמו כן, אני סטודנט ולכן מחפש אחזקה שפויה.

אני יודע שמדובר בהרבה דרישות בתקציב זעום, אבל אשמח לשמוע את דעתכם...

תודה לכל המסייעים

פורסם

יש לך באמת די הרבה דרישות, די סותרות. ידני יהיה לרוב חלש, או לא מאובזר, ובטח בלי "חומרים איכותיים" או בידוד רעשים טוב. אלו שכן לא יהיו זולים לאחזקה ומחוץ לתקציב.

אתה כנראה תצטרך להתפשר על משהו. יכול להיות שפה ממש ליד נמצאת פשרה מצוינת (וגם ממש נדירה), משהו כזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=616188

מניסיון מאוד קצר עם פונטו אברט, יש פה פוטנציאל ממש לא רע. החומרים לא יהיו מי יודע כמה איכותיים אבל איכות ההרכבה תהיה לא רעה (יחסית), ובסה"כ אמור להיות שדרוג מה-206. גם האבזור לא רע. וגם הצבע יפה. אבל כן, זו פשרה (די כיפית, אבל פשרה).

פרט לזה זה אולי בראבו רובוטית, לאון ידנית, או הפוקוס אקובוסט הכתומה עם יש לך מאיפה לגרד את ההפרש ואף אחד לא קנה אותה עדיין. אופציה אחרת היא מונדיאו טרנד טורבו 11-12, אבל לא נראה לי שזה ממש רכב סטודנטים, וגם לא ידני.

יש גם ds3 עם המנוע המפחיד ידניות (אפילו אחת ביד 2 מתחת לתקציב), אבל צריך לבדוק טוב טוב את המנוע ולהכין ספיירים לכל מה שלא יקרה.

אולי גם מיני, להרגשתי בתקציב שלך זה או אטמוספרית חלשה או טורבו ישנה, אבל אני ממש לא מכיר את הרכב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אתה כנראה תצטרך להתפשר על משהו. יכול להיות שפה ממש ליד נמצאת פשרה מצוינת (וגם ממש נדירה), משהו כזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=616188

זאת (הדגם, לאו דווקא האוטו הספציפי, לא מכיר אותו) כנראה באמת הפשרה הכי טובה שתמצא. אול ראונדרית מצוינת, לא ספורטיבית בטירוף, ולא נוחה להפליא, אבל עושה כמעט הכל טוב מאוד. איכות חומרים והרכבה מעולה, הרבה יותר טובה מכמעט כל סופר מיני גם של היום. לא יכול להעיד לגבי בידוד הרעשים, כי זו שלי עברה אצל הבעלים המקורי בידוד אקוסטי מלא איכותי מאוד, והיא אכן שקטה מאוד - אבל אני לא יודע להגיד כמה בזכות הבידוד וכמה בזכות האוטו עצמו. האבזור מעולה, שוב, יותר טוב מלא מעט סופר מיני חדשות לחלוטין - החסרונות הבולטים הם בקרת שיוט, דיבורית, מערך מולטימדיה (מצלמת רוורס, תפריטים גרפיים וכו'), וחיישני גשם/תאורה.

אתה מוזמן לקרוא את השרשור שלי עליה, שרשור שאני ממש (אבל ממש ממש) צריך לעדכן, יותר משנה אחרי העדכון האחרון. SHAME!

בקיצור, למי שלא באמת יודע מה הוא רוצה אבל יודע שבא לו על הכל, זאת אחלה עסקה. לא סתם בעצמי קניתי אחת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין לי בעיה להתפשר בעניין הכוח. אני מאוד אוהב את הפונטו ואפילו הייתה לנו כזו במשפחה עד לפני חודשיים כשהוחלפה בקקטוס טורבו, ואני מאוד מתחבר לעיצוב. הבעיה שהיא לא מרגישה לי מספיק צעירה. הייתי רוצה לכל היותר 3 דלתות.

אני פשוט מנסה להעלות רעיונות כי אני חושש שאולי פספסתי איזה דגם שיוכל להתאים.

ה DS האמת שמאוד קורצת לי. אפילו קלארקסון אהב אותה... העניין עם המנוע הבנתי שיש כמה דברים שהיה צריך להחליף. האם הבעיות נעלמו לאחר מכן?

פורסם

אם מגאן קופה צועקת "משבר גיל ה-40", אז וולוו c30 היא יותר לכיוון של "אוטו אחרון לפני שיקחו לי את הרישיון". גם פולו לא ממש נוטפת צעירות.

ב-3 דלתות יש מיני וds3. אם אתה לא מחפש כח אז לשתיהן יש גרסאות אטמוספריות שכנראה נכנסות בתקציב. לדעתי שתיהן הרבה פחות צעירות מהפונטו, והרבה פחות כיפיות ממנה, אבל זו דעתי.

יש גם פיג'ו 108 עם מנוע 1.2 ידני, אבל זה ממש לא מה שחיפשת מבחינת אבזור, שקט ואיכות חומרים.

אני מסכים איתך

פורסם

אם כבר פונטו, אז למה לא ללכת כבר על המיטו? הכי מדובר באותה הפלטפורמה ואפשר למצוא את דגם ה 155 כ"ס. אני מניח שמבחינת בידוד רעשים הן גם יהיו דומות

פורסם

זאת כמובן אופציה. אישית (מאוד) לא מתחבר לעיצוב, לא בפנים ולא בחוץ. הפונטו לטעמי הרבה יותר יפה וסליפרית. אם אתה מתחבר לעיצוב זו כמובן אופציה מעניינת. לא יודע אם יש איזו פרמיה על המותג בביטוח ובמוסכים, שווה לבדוק.

אני מסכים איתך

פורסם

לגבי המנוע בds3 - זה ה156thp, או פרינס, המפורסם של PSA ו-bmw. הנה מה שכתבו עליו לפני כמה ימים פה בשרשור אחר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5276418

גם הדעה הכללית שאני שמעתי במוסך גבע היא שעדיף להמנע.

למיטב הבנתי יש שם בעיה בשרשרת טיימינג שמתארכת בלי שתרגיש, ולפעמים עד שאתה שם לב זה כבר מאוחר מדי. בנוסף גם הטורבו לא מחזיק עד אין סוף, ויש גם משהו עם הצטברות פיח. אני לא רוצה להגיד סתם דברים שאני לא מבין בהם, תרים טלפון מחר בבוקר לגבע או לאורן ותשאל. יכול להיות שרוב הבעיות ניתנות להכלה בצורה כזו או אחרת ויכול להיות שלא.

הds3 מגיעה גם עם הגרסה האטמוספרית של המנוע הנפלא הזה, שגם היא לא מאתגרת את טויוטה בנושאי אמינות, אבל היא כנראה הרבה פחות גרועה מהטורבו. לא בטוח שהיא שווקה עם תיבה ידנית או רק עם al4, אתה יכול לנסות לחפש (כרגע ביד2 יש אחת ידנית טורבו).

אני מסכים איתך

פורסם
אני מסכים לגבי העיצוב. הפיאט בהחלט נראית טוב יותר. לא משנה כמה פעמים ישבתי במיטו - היא לא הצליחה לרגש אותי.
זה לחלוטין עניין של טעם... לדוגמה הרעיון של שני סאנרופים עושה לי רע מאוד, אולי זה ה OCD...
פורסם (נערך)

לגבי המיני עם בעיית השרשרת טיימינג,מדובר בדגמים מסויימים ושנות ייצור 2007-2010

https://www.forthepeople.com/class-action-lawyers/mini-cooper-timing-chain-lawsuit/

http://casestudies.atlanticmotorcar.com/good-news-mini-cooper-timing-chain-warranty-extension-recall-reimbursement/

עריכה אחרונה על ידי nimo
  • תוכן חדש...