Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: נחשפה מזדה CX5 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגמה של עולם הרכב לחזור למנועים גדולים אחרי דיזלגייט (לפחות זה מה שפורסם באתרי החדשות)

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפנים מרשים מאד, רק שיתחילו כבר להכניס מנועי טורבו כמו שאר היצרניות

הם התחילו להכניס כבר, יש מנוע טורבו ב-cx 9 בנפח 2.5L עם 250 כ"ס

והפנים נראה דיי זהה לכל דגמי מאזדה הנוכחיים, מה שמעט מאכזב

פורסם (נערך)

לגבי הCX9 אני יודע, התכוונתי יותר לרכבים הסטנדרטים שלהם, 6,3,2,CX5,CX3 ואפילו מיאטה MX.

לצורך ההשוואה, הייתי קונה סיאט אטקה עם מנוע 1.4 150 כ"ס ולא את הCX5 ורק בגלל יחידת הכוח.

מבכל בחינה אחרת הייתה מעדיף את הCX5 החדשה. ברגע שלCX5 ולשאר דגמי המותג יהיו מנועי טורבו יעילים וחסכוניים המכירות שלהם יעלו משמעותית לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
מה קשור הדיזל למנועי הבנזין ?

כנראה רגולציות חדשות בעקבות הפרשה.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

לדעתי אף אחד לא ירוץ לקנות מזדה cx5 אם מחירה יעלה בעוד 10 אלף ₪ ביחס לנוכחי..

תתפלא ידידי, תתפלא...

דוגמה {אולי לא קשורה, אבל בכל זאת} מחירה של ה-אלנטרה החדשה, לא עבר את מחירה של הקורולה? ואנשים הזמינו אותה בכמויות, כבר בימים הראשונים. אבל תמיד יהיו כאלה שיגידו שהיא טובה יותר. שוב, זה וויכוח ששייך לשרשורים אחרים, כי ברוב השווקים האחרים בעולם זה דווקא הפוך. {כולל ארה"ב}.

הרשה לי לתקן אותך. היום יש כבר סופר מיני במחירים שציינת, ולא רכבי מיני. אומנם אחד סיני והשני רומני, אבל עדיין,

ובקשר לשני הרכבים הללו שציינתי, אתה מקבל בדיוק את התמורה ההולמת למה שאתה משלם. לטוב ולרע. אף אחד לא עושה לך שום טובה בעניין.

פורסם

יפה , מאזדה הולכת לכיוון היוקרה בזמן האחרון

אני דווקא פחות אהבתי את הפנים של הרכב..נראה לי קצת מוזר ולא מסתדר

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

לדעתי להוציא דגם חדש (לא מתיחת פנים) ללא יחידה הברידית לפחות כאופציה בסוף 2016 זה ממש לא לעניין. אבל אולי זה רק אני.

פורסם

לפי התוכניות שלהם, ב-2017 הם הולכים לחשוף את הדור השני של ה-SKYACTIV שכנראה יותאם למכוניות היברידיות וב-2019 הם כנראה יחשפו את הטכנולוגיה החדשה שלהם (כנראה שיתוף פעולה עם טויוטה לפי השמועות)

• תוכן חדש...