Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשבועיים נסעתי כהרגלי לאכול גלידה בביאליק וראיתי אחד יוצא מסמטה של ביאליק ממקום חניה, עצרתי מאחוריו וחיכיתי לו, הוא הבחין בי וכדי לעזור לו נסעתי רוורס עד שכמעט התחת שלי בלט החוצה מהרחוב לתוך ביאליק (הייתי על המעבר חציה) בינתיים אני לא מהווה שום הפרעה לתנועה, אנשים עוברים אותי מהצד חופשי והוא מתחיל לצאת ברוורס כשיש לו ממש הרבה מרווח, היה כבר יכול להפסיק ולצאת החוצה, אבל הוא ממשיך לסוע לכיווני, אני שנכנסו בי כבר פעמיים רוורס כמה זמן לפני כן באותו היום כבר יודע שהוא הולך להכנס בי ומתחיל לצפצף לו מלא, הוא לא שומע נכנס בי, ומפוצץ את הטמבון. עכשיו הוא יודע שהוא אשם, אבל הוא חושב שהוא תפס לו איזה פראייר ואומר לי שניקח למוסך שלו, וזה כלום, וזה כולה 200 שקל אם אני רוצה... אני שיחקתי אותה סימטי ואמרתי שניתן לו הזדמנות, למרות שאני ידעתי שלא אתפשר על להחליף טמבון, הלכתי למוסך של חבר שלו עם חבר שלי שהוא סוכן ביטוח, וההוא מתחיל לסבן אותנו עם שטויות אבל גם הוא הודה ששמאי יגיד שצריך להחליף, הזקן הסניל אמר שהוא לא מסכים להחליף לי טמבון, אז אמרתי שנתראה בבית משפט,

בנוסף הבחנתי כי בגלל זקנתו יש לו גם שני מכשירי שמיעה באוזניים ולכן כנראה לא שמע אותי.

היום לקחתי למוסך בגבעתיים, הזמינו שמאי ונאמר כי צריך להחליף טמבון חדש, ווינקר חדש.

הרבה כסף...

בכל מקרה הזקן האשמאי לא רוצה להודיע לחברת הביטוח שלו, ומתחיל להתרגז. חשוב לציין שאין לי הודאה שלו בכתב כי שכחתי מהנושא ברגע התקרית וגם לא היה לי שום נסיון בזה, אבל, הזקן האשמאי כבר הודה בערך לכל העולם שהוא עשה את זה, עוד כשדיבר עם אמא שלי אמר לה שהוא נכנס בי (בזמן שהוא היה נחמד וחשב שמצא פראיירים) ושהוא רק רוצה שאני אצא מרוצה, כי הוא לא שם לב וזה לא אשמתי, וגם כשהלכתי איתו למוסך הוא אמר גם מול חבר של אמא שלי שהוא היה סוכן, שגם הוא זה שנכנס בי...

ובכלל, אם הוא היה חושב שהוא לא אשם ואני אשם בתקרית הוא היה מנסה לקחת אותי למוסך ולשכנע אותי??

עכשיו שאלות- מהאמור לעי"ל אתם חושבים שזה מספיק "הוכחות" לנצח בבית דין לתביעות קטנות?

כמו שאמרתי הוא סירב לעשות את זה דרך הביטוח ולכן הוא דביל כי עכשיו הולכים לבית דין לתביעות קטנות וההוצאות עליו (ורנו זה יקר), אבל אני צריך לשלם בינתיים, כמה זמן מנסיון אתם מעריכים שיקח עד שכל העניין יסתיים?

פורסם

תתבע את הביטוח שלו...

מה זה "לא מסכים לערב ביטוח"...

אם הוא לא נותן פרטי ביטוח תתלונן במשטרה על תאונת פגע וברח!

אל תצא פראייר... בית משפט לתביעות קטנות יכול לקחת חודשים ארוכים! ובינתיים, הנזק עליך!

וכדי לצאת צדיק, תברר במוסך עלות החלפת טמבון, ותתקשר אליו עם הצעת מחיר.

אם הוא מסרב, תדבר עם הסוכן ביטוח שלך, תן לו את הפרטים של הזקן ותקבל הנחיות כיצד לפעול

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

דבר עם סוכן הביטוח שלך. בשביל זה הוא קיים.

גם אם הצד השני בתאונה לא מדווח על התאונה, יש לחברת הביטוח את הכלים לחקור ולבדוק את העניין, ואם יש לך עדים אתה במצב טוב. תאמין לי שזה לא דבר כזה נדיר אצלם שאנשים מנסים להתנער ממעורבות או אשמה בתאונה.

עזוב כרגע את הקטע של תביעות קטנות. מאוד קשה להוציא שם פיצוי, מאוד קשה להבהיר את הבעיה על כל צדדיה במעט הזמן שנותנים לך, ואי אפשר לערער על הפסיקה.

אז פשוט לך לסוכן הביטוח.

פורסם

מקרה דומה היום, נכנסנו לבת דוד שלי מאחור בלאונה שלהם וברחו. היא אפילו פונתה לבית החולים. ממש לפני שעות ספורות כשהיה בדיוק גשם כבד יותר.

עוד מקרה שלפני שבוע.

עמדתי בחניה כפולה בתחנת דלק לצד רכב בשביל למלא אוויר בצמיגים (שבמקרה בעל הרכב הוא חבר שלי) הכביש היה בערך כמו שלושה נתיבים וכל מי שעבר והיה צריך להצמד לרכב שלי, לא התלונן ולא צפצף. מסחריות עברו בקלות.

פתאום עבר בן אדם מבוגר. אני נותן לפחות 65 70 וגם הוא רצה למלא אוויר בצמיגים. אין בעיה, פתאום אני קולט אותו מתחיל לקחת ימינה וממש לכיוון הרכב שלי כשאני נשען על הכנף השמאלית שלי (דיברתי עם חבר שלי או שבדקתי משהו בפלאפון, לא ממש זוכר) הוא מתחיל להצמד ולהצמד כאילו לא אני ולא הרכב שלי שם! הבן אדם שכח מפניות בקשת רחבה או חס ושלום להסתכל במראה הימנית בפניה ימינה ולראות שיש בן אדם שם!

וכל זה עניין של שניות! אני רואה שהוא נוסע ופונה ימינה וממשיך וממשיך. מתוך אינסטינקט קפצתי על מכסה המנוע שלי בשביל שלא ימעכו\יתרסקו לי הרגליים או שבמינימום היה עולה לי על הרגליים.

קפצתי וישבתי על המכסה מנוע. והוא? ממשיך כאילו כלום ונעמד לאחר שעבר את הרכב שלי.

אנשים שראו התחילו לצעוק "מה הוא נורמלי?! הוא לא רואה?!" ואני מתוך רוגע הלכתי דפקתי לו בחלון, הוא פתח קצת את החלון, ואמרתי לו "שמת לב שכמעט דרסת אותי עכשיו וקפצתי ברגע האחרון?!" והוא "לא שמתי לב, חשבתי שסתם קפצת" במילים האלו ממש!

ואני בכלל בכל המקרה הייתי בהלם מוחלט!

בדיעבד, אם הייתי יודע שזה העניין, הייתי מחפש בלטה\אבן\מוט ברזל והייתי משאיר לו מתנה נחמדה על השמשה או על הגלגל\הפח של האוטו בתור תודה לכך שהוא נהג מצוין ומתחשב. :evil:

אבל כל מה שחשבתי עליו זה שאפילו לא רציתי לצעוק עליו בשביל שלא יקבל בגלל התקף לב מהבהלה, או משהו.

אם לא הייתי בהלם (כל העניין המתואר נכנס לדקה וחצי, 2 )הייתי מתלונן עליו במשטרה, שיקבל לפחות אזהרה או משהו אם לא קנס, משפט או שלילה.

לטובת הכלל אני חושב שזה היה הכי נכון לעשות, אני רק מקווה שהוא לא יעלה על איזו ילדה בת 4 ברוורס בחניה או שישכח איפה הברקס לפני המעבר חציה כשאנשים חוצים לפני שיפסיק לנהוג. כי אם הוא לא ראה אותי - נער עם מבנה גוף של מבוגר שלמזלו נשען על הכנף ולא על קיר ויכל להיות עכשיו נכה עם פלטינות ברגליים (חס ושלום).

אז מה נשאר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש לי את כל הפרטים שלו, הדבר היחיד שאין לי בכתב זו הודאה שלו,

עוד ברגע התאונה לקחתי ממנו פרטי ביטוח ורכב, וגם באתי אליו הבייתה, כי כמו שאמרתי הוא יודע שהוא אשם, ולכן הביא אותי אילו הבייתה כדי שנצא ממנו אל המוסך שהוא מכיר כדי שיעבדו עלי,

אבל בקשר להודאה הוא דיבר גם עם אמי ואמר שהוא יודע שזה באשמתו, וגם דיבר עם חבר שלה ואמר שהוא זה שכנס בי ושהוא רק רוצה שאני אצא מרוצה ובלה בלה בלה,

כמובן שהוא היה נחמד בהתחלה כי אני שיחקי אותה תמים כדי לא להפחיד אותו... בגלל זה אני שואל אם מה שהוא אמר לאנשים אחרים נחשב כהודאה.

בכללי העסק לא זול בכלל, טמבון כזה עולה בלי צביעה, בלי מע"מ, בלי עבודה- 1900 ש"ח, במוסך המרכזי, בנוסף ויקר כזה עולה כמה מאות בודדים, וצביעה ועבודה, זה יגיע בקלות ל3000.

והבן אדם רצה לצאת מזה ב200 שקל עלובים שהציע לי חחח...

כאלו חמורים בני אדם היום, ממש אדם לאדם זאב, מצד אחד אני לא מאשים אותו שרוצה לצאת כמה שיותר בזול, מצד שני רבאק, כמה אפשר, וגם הוא התחיל לשקר שהיינו במוסך, הוא אמר כאילו זזנו ביחד, ואז הוא אמר שכנראה מישהו צפצץ לי ונלחצתי וזזתי טיפה קדימה בזמן שהוא המשיך, כזה נוכל האשמאי הזקן! אם הוא בכלל היה מכיר את הגיר שלי, הוא היה יודע שלהעביר לרוורס הלא מסונכרן הזה ואז לראשון ולהתחיל לזוז לוקח די הרבה זמן וזה ממש לא אפשרי...

כזה נוכל! הוא הבין שאני לא פראייר והתעצבן.

פורסם

ד.א עוד שאלה- את התיקון החלטתי לבצע במוסך שאינו מטעם הביטוח, אלא אצל מישהו שהוא מורשה, אם כי לא בטוח רנו, אבל הוא צבע לי את הרכב בעבר והייתי מאד מרוצה ממנו ומאיכות העבודה, ובטוח שיהיה ככה גם עם צביעת הטמבון, ובגלל שאכלתי רק קש מהמוסך המורשה של הביטוח גם ככה לא רציתי לפנות אליהם.

בכל מקרה הוא גם יותר זול, אבל השאלה שלי היא האם זכותי לערוך את התיקון שם ולתבוע נזקים מהביטוחים, כמובן שהגיע שמאי ואישר את התיקונים שיבוצעו...

הייתי שם אותו ברנו המזרקה כמו תמיד, אבל בגלל שהוא לא דיווח אז לא היה לי למה לשים את האוטו במוסך הסדר כשאין תיק תביעה. ובכל מקרה אני לא מרוצה מהטיפולים שלהם, הם לא מקצועיים.

פורסם
מקרה דומה היום, נכנסנו לבת דוד שלי מאחור בלאונה שלהם וברחו. היא אפילו פונתה לבית החולים. ממש לפני שעות ספורות כשהיה בדיוק גשם כבד יותר.

זו כבר עבירה פלילית. לא עבירת תנועה - עבירה פלילית. תאונת פגע וברח עם נפגעים זה עניין חמור שהמשטרה צריכה לטפל בו.

ולשאלת פותח השרשור - חכה עם התיקון לחוות דעת של סוכן הביטוח שלך, חבל שתתקן במוסך שלך ולא תקבל את הכסף חזרה.

פורסם
זו כבר עבירה פלילית. לא עבירת תנועה - עבירה פלילית. תאונת פגע וברח עם נפגעים זה עניין חמור שהמשטרה צריכה לטפל בו.

ולשאלת פותח השרשור - חכה עם התיקון לחוות דעת של סוכן הביטוח שלך, חבל שתתקן במוסך שלך ולא תקבל את הכסף חזרה.

תיקון והוספה:

לא רק שהיא לא הספיקה לרשום את הלוחית זיהוי שלו אלא הוא גם הספיק לצאת, לאיים עליה שלא תדווח, חזר לרכב ונסע.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...