Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחי נשרפה טלויזיה CRT והוא משתמש במחשב לצפיה בכל מיני תכנים באינטרנט.

יש לו כרטיס מסך בלי HDMI, אך אני רוצה לקנות מסך שיוכל לשמש גם כטלויזיה בעתיד (אם יהיה לו יס/הוט/סלקום).

כרגע יש לו 17" מרובע.

יש מסך שהוא VFM וגדול (רצוי יותר מ24") המכיל כניסת HDMI במחיר נוח מאוד (נגיד עד 999)?

תודה,

משכנתא זה קל

פורסם

מה הכוונה? יש גם TCL 40 אינץ'ראיתי עכשיו במיבצע באלף שקל בLASTPRICE, מתחיל השבוע מבצעים של קניות ויום שישי השחור- נא להמתין בסבלנות:-).

יש גם מסך סמסונג 24 אינץ שקניתי ומאוד אהבתי, הוא PLS וגם תומך בFREESYNC לבעלי כרטיסי AMD למשחקים ועולה ממש זול יחסית.

http://www.ksp.co.il?uin=32596

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני חובב של המסכים של Dell (יש לנו 3 בבית). רובם מגיעים עם פנל IPS וארגונומיה טובה מאוד (יכולת כיוון גובה, סיבוב, הטיה).

חוץ מזה, לרובם רכזת USB מה שאומר שחיבור מקלדת, עכבר, DOK וכו' יכולים להעשות למסך ולא צריך לזחול למחשב שנמצא מתחת לשולחן.

יתרון אחרון הוא השירות של Dell שלרוב מוצלח יותר מזה של רוב החברות.

דגם 24" FHD

דגם 27" FHD

אמנם המחירים גבוהים ממה שציינת אבל לטעמי שווים את התוספת.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני מאוד ממליץ על DELL, אבל הם יחסית יקרים. יש חיבורי USB, קורא כרטיסים מובנה, פאנל IPS טוב, כיולי צבע שונים, חיבורים לכל דבר אפשרי (בדגמים נבחרים) ואפילו גדלים חריגים יחסית. יש לי U2711 צמוד ל U3011 והם באמת הטובים ביותר שהיו לי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף נקנה, מכאן:

https://www.pc365.co.il/product-9017-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Samsung_235_S24F350FH_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

קיבלתי אותו יום למחרת.

מהירות שילוח זריזה וקניה פשוטה. ממליץ על החנות.

משכנתא זה קל

פורסם

איך פתרת את סוגיית הרמקולים? למשל אני רוצה לחבר לזה PS4

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
משתמש כרגע ברמקולים חיצוניים של המחשב.

יש לPS4 יציאה לאוזניות או יציאה אחרת לסאונד?

אוזניותבלבד

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תוכן חדש...