Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לגבי הקרינה שנמצא ממש מתחת למושבים האחוריים? מישהו נתן שם את הדעת לעניין זה?

מה אתה מצפה שיגידו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט נראה כמו רכב מצויין ואטרקטיבי, מעניין לגבי מרווח הפנים שלו, על איזה בסיס הרכב נבנה? האם מתאים לישיבה של 3 מבוגרים מאחורה, או 3 ילדים?

מה נפח מיכל הדלק שלו? תא מטען? נוחות לנהג וליושבים מאחריו? הטכנולוגית טעינת מצברים הם נטענים מעצמם? מתי המנוע החשמלי נכנס לפעולה? איך זה עובד ולכמה זמן מספיק?

(לא הבנתי מילה מהאנגלי בסרטון, היה לי קשה אפילו לזהות באיזה שפה הוא דיבר, והאנגלית של מצויינת)

תודה.

פורסם

נשבר לי הצוואר. הצבע ממש יפה בעיני.

יש תמונה של תא הנוסעים "הישראלי"?

המולטימדיה בהתקנה מקומית?

פורסם

אליבא דה טלקאר, אין ולא תהיה שום התקנה מקומית בנירו. המסך הוא לא "ממש" מולטימדיה, אלא יותר כמו מסך ממשק ניהול רכב שכולל גם אוודיו. אין בו אפשרות להציג נוותן או ווייז.e908142eff8376a1e300f1595f46bb4c.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם זה הדיל ברייקר שלך, החיים שלך דבש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בהמשך לדיון שהיה על הספורטאז' - אם מעבירים את המזגן לסחרור פנימי - האם הוא נשאר כך, או שעובר לסחרור חיצוני בעצמו לאחר זמן מה..

פורסם

יש מיזוג לנוסעים מאחור כמו בדגם האירופאי המפואר?

אין אופציה לרמת גימור גבוהה יותר?

קיימת אופציה לסאנרוף?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

האמת מעדיף את זה ככה. מכל מקום, עושה רושם של דיל נהדר. אבא שלי ודוד שלי בכיוון של להחליף אוטו, ולדעתי לפחות היא מועמדת חזקה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא חבל? הביאו רכב מאובזר יפה, בקרת שיוט אדפטיבית ויחידה הברידית זה פריצות דרך בסגמנט, ב-140K עם מולטימדיה נורמלית זה גם היה להיט. לא נותנים גם אופציה בתוספת תשלום שם למולטימדיה מקורית?

פורסם
יש מיזוג לנוסעים מאחור כמו בדגם האירופאי המפואר?

אין אופציה לרמת גימור גבוהה יותר?

קיימת אופציה לסאנרוף?

הכל במפרט. יש מיזוג מאחור, אין אופציה לגימור אחר. לא ראיתי שום דבר הקשור לגגון שמש.

האמת מעדיף את זה ככה. מכל מקום, עושה רושם של דיל נהדר. אבא שלי ודוד שלי בכיוון של להחליף אוטו, ולדעתי לפחות היא מועמדת חזקה.

בהחלט אופציה. עד כה לא שקלתי שום דבר מלבד האוקטביה. נראה לא רע, ו-500 ש"ח הנחה בשווי שימוש לא הולכים ברגל.

נרשמתי לנסיעת מבחן, מקווה שיספקו ללקוחות ליסינג.

• תוכן חדש...