Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהניסיון עם המערכת הזו בספורטאז׳, היא בהחלט מהטובות ביותר כיום בשוק. ואני מדבר גם על מותגי פרימיום שלא מגיעים לרמת הכיול הזו.

אגב, בנסיעה בשילוב דומה של תיבת מצמד כפול ומנוע היברידי באיוניק של יונדאי השילוב טוב מאוד. אספקת הכוח מהמנוע החשמלי מצמצמת מאוד את הפסקי הכוח ממנוע הבנזין בהעברות ההילוכים. חלקות שטובה ממש כמו תיבה פלנטרית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמח לדווח שכל האמור רלוונטי גם לנירו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נרו מנסה למצוא את שביל הזהב שבו הרכב יקסום לכמה שיותר לקוחות, קרוב לוודאי שצפויה לו הצלחה בארץ.

רק חבל שבתחום המגדיר כל רכב או לפחות אמור להגדיר=מנוע זריז שיאפשר תנועה בטוחה, הנרו לא להיט.

הפעם בחרו ללכת על עטיפה פחות נוצצת-סימן למותג שמתחיל לבסס את עצמו .

השקיעו בנוחות הנוסעים והנהגים,שאפו.

מתיחת הפנים לדגם (בארץ) תכלול מנוע נמרץ יותר ,גג שמש ומולטימדיה מקורית ואז לקוחות שדי סולדים מרכבים מנופחים שתכליתם להרשים וכתוצאה נמנעים מרכישת SUV על סוגיו, יהנו מרכב מעולה מכל הבחינות.

סוזוקי היו בין הראשונים שהתחילו לייבא רכב משפחתי מוגבה, בקיה הלכו באותו כיוון בתוספת אבזור.

שמע, לפעמים אם אין מה להגיד עדיף לא לרשום כלום מאשר מה שרשמת (הכוונה למה שמסומן באדום).

נהגת על הרכב שקבעת שאינו זריז מספיק בשביל תנועה בטוחה? אני יכול להגיד לך שנהגתי היום על הרכב ומה שרשמת פשוט הפוך מהמצב בשטח.

מתיחת פנים?! הרכב זה עתה הושק בישראל וקיים בעולם חודשים בודדים...על איזו מתיחת פנים אתה מדבר ומאיפה הבאת את רשימת האבזור הזאת?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הייתי בסוכנות היום ‚ הרכב ניראה טוב ‚ סולידי בסגנון גרמני ולא צועק כמו אחיו הגדול הספורטז ‚ נוח ומרווח ‚ מרגיש יותר כמו רכב משפחתי מאשר גיפון ‚ הסוללה נמצאת בתחתית הרכב ולא צמודה למושב האחורי כמו שאני ואחרים חשבו ‚ כרגע אין טרייד אין על הרכב בניגוד לשאר רכבי קיה שיש ‚ בגדול רכב משפחתי מרווח חסכוני וכמובן בטיחותי וזהו שיחקו אותה עם המחיר כמעט כל מי שהיה בסוכנות בירר על הנירו והרבה שילמו מקדמה שתוחזר אם הם לא יהיו מרוצים אחרי נסיעת המבחן ‚ אני מעדיף קודם נסיעת מבחן ואז אם וכאשר לשים מקדמה ‚ בגדול ניראה כמו עוד בינגו של קיה .

:fadein:
פורסם

מה שמפתיע זה שהמון אנשים מתעניינים ולא פוחדים מרכב היברידי, לדעתי זה בגלל הסמל הנכון על החזית של הרכב מבחינת הצרכן הישראלי. כל הכבוד ליבואן על זה.

פורסם (נערך)
למעט אסתטיקה אין כל טעם בחישוקי "18. זה פוגם בנוחות ובצריכת הדלק - הפרש של 15%. בנוסף לכך גם הרעש מהמציגים משמעותית חזק יותר.

+מחיר יקר יותר של הצמיג בהחלפה,רגישות גבוהה יותר לפגיעה בדופן הצמיג

אם הנירו היה קיים לפני שנה כשרכשנו אוריס היברידית קרוב לוודאי שהוא היה בחניה אצלנו במקום הפחנוע האנגלי/יפני.....

עריכה אחרונה על ידי ניצן א
פורסם

כרגיל אצל היבואנים. באתר ובקטלוג של הנירו מצולם הדגם המפואר (ג'אנטים אחרים וגג שמש).

למה לא לצלם את מה שהלקוח מקבל במציאות?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

אם הנירו היה קיים לפני שנה כשרכשנו אוריס היברידית קרוב לוודאי שהוא היה בחניה אצלנו במקום הפחנוע האנגלי/יפני.....

מה כל כך רע באוריס, אם מותר לי לשאול?

מה שמפתיע זה שהמון אנשים מתעניינים ולא פוחדים מרכב היברידי, לדעתי זה בגלל הסמל הנכון על החזית של הרכב מבחינת הצרכן הישראלי. כל הכבוד ליבואן על זה.

למה צריך לפחד מרכב הברידי? כבר מעל 15 שנים יש בשוק את הפריוס, אם זה היה מזיק כנראה שכבר היינו יודעים על זה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם
בנוגע לקניבליזציה בספורטאג' - למען קלות החישוב, כרגע היבואן מוכר 100 ספורטאג'ים (ביום, בשבוע, בחודש, מה זה משנה, זו רק דוגמא). החל מהגעת הנירו הוא מוכר 50 נירו ורק 80 ספורטאגים. בסופו של יום, כולם מאושרים כולל חשבון הבנק של החברה.

בנוגע לגודל הג'אנטים - עפ"י מה שהבנתי מהאנשים הטכניים בטלקאר, הג'אנט הגדול מגיע עם מערך מיתלים שונה לחלוטין ממה שמגיע ה 16 אינצ', מה שמתבטא בייקור משמעותי של הדגם.

דווקא לדעתי האישית, שאפו גדול לטלקאר על הההחלטה האמיצה לא לשתף פעולה עם הג'ננה הזו של צמיגות ייתר.

אין שום סיבה לנסוע בכזה רכב על צמיגי 18 אינצ' ש:

1. ייקרו את הרכב לקניה.

2. יתקבל רכב הרבה פחות נח לנסיעה יום יומית.

3. ייקרו מאוד את מחיר הצמיגים לרכב.

והכל, על מזבח ה"נראות".

שיונדאי השיקו את ה-i10 החדשה, הרבה חשבו שמכירות הפיקנטו ייפגעו כיוון שהוא ייכנס בפלח השוק שלה.

בפועל, מכירות הפיקנטו נשארו זהות ואף גדלו וגם ה-i10 מכרה במספרים גבוהים מאוד, אותו דבר קרה גם עם הספארק החדשה שגם הוסיפה מכירות לסנמנט בלי לפגוע במכירות של ה-2 האחרונות - מה שגורם לשליטה אבסולוטית של שלושת הקוריאניות בתחום המיני.

אותו דבר קרה עם הטוסון והספורטאג'.

ייתכן מצב שאותו דבר יקרה עם הנירו - צריך לשכוח שחוץ ללקוחות פוטנציאלים של הספורטאג' הוא יוכל גם לקחת לקוחות פונטנציאלים מרכבים כמו קאדג'ר, קשקאי ויטי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מחר בבוקר אני מגיע לנסיעת מבחן על הנירו, אעדכן לאחר הנסיעה,

מביקור היום באולם התצוגה, הרכב מאוד מרווח מבפנים(2 מבוגרים מאחור בצורה משוחררת מאוד\ 3 מבוגרים בצורה נוחה אך לא לנסיעות ארוכות).

להבנתי נותנים מערכת איתורן כמתנה- מה שמוזר לי כי הבנתי שהיבואן לא רצה להתעסק בכלל עם התקנות בארץ - אבל נברר האם חייב התקנה של מערכת זו.

אומנם המסך קטן, אך המצלמה באיכות מאוד גבוה ומספיקה לנסיעה לאחור.

יותר פרטים אמסור מחר אחרי הנסיעת מבחן.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

מה הבעיה? תמכור את האוריס, מאמין שתקבל לפחות מחיר מחירון.

פורסם
מה הבעיה? תמכור את האוריס, מאמין שתקבל לפחות מחיר מחירון.

מעניין לראות את האפקט של הנירו על בעלי פריוס ואוריס. האם באמת ימכרו לטובת הלהיט הבא של קיה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...