Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדוגמא אם קראתם בשירשור של גלעד על BMW היברידית - ממשלת אירלנד נותנת מענק 7500 יורו על רכישת רכבי Plug In, סכום מאוד רציני.

ו 10,000 על חשמלי. תהליך הבקשה מאוד קל ומנוהל ע"י סוכנות הרכב.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי מדובר בסופר-מיני על סטרואידים- יכל להוות פתרון טוב למי שלא אוהב להתבלט ונמנע מרכישת ג'יפון אמיתי .

אבקש שתבסס את ההכרזה הזאת על נתונים.

אין שום קשר בין המידות של הרכב הזה למידות של סופרמיני.

אין אף סופרמיני עם תא מטען קרוב.

כמו כן הרוחב והבסיס גלגלים אינם מקטגוריית הסופרמיני

פורסם

הרכב רק נחת בארץ ואתה רוצה להחליף לו סוללות?

מניסיון עם מותגים ודגמים אחרים - מחיר הסוללה גבוה מאוד כי הוא לצרכי ביטוח/אחריות.

ברגע שהרכבים יוצאים מאחריות ואנשים אשכרה צריכים לשלם את הסכום הוא יורד דרמטית או שיש עסקה כמו הביטוח של הפריוס.

לא הייתי דואג מזה.

פורסם

לסיד ולנרו יש מיסי רכישה דומים מאוד . העובדה שהנרו אולי קצת שונה במידותיו מהסיד לא צריכה להשפיע .

יתר על כן , דעתי התבססה על תחושה ראשונית. מי שאוהב לנבור במספרים ולהשוות מידות ,מוזמן לעשות זאת .

פורסם

אין פה מקום לתחושות, יש פה מקום לעובדות, מספרים וכן, מה שאתה מכנה בליגלוג "נבירה" במספרים!

לי יש תחושה ראשונית שמחר תזרח השמש מצפון...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לסיד ולנרו יש מיסי רכישה דומים מאוד . העובדה שהנרו אולי קצת שונה במידותיו מהסיד לא צריכה להשפיע .

יתר על כן , דעתי התבססה על תחושה ראשונית. מי שאוהב לנבור במספרים ולהשוות מידות ,מוזמן לעשות זאת .

סיד זה לא סופר מיני אלא משפחתית קומפקטית.

פורסם

שמע, יש לך "יציאות" מאוד הזויות בשרשור הזה...

מה הקשר בין סיד, נירו וקטגורית סופר מיני?

התחושות שלך מנותקות מהמציאות, בשביל תחושות כאלו יש נתונים יבשים כדי לחזור למציאות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הייתי בסוכנות ונגעתי - טסה מפלסטיק

ובכן - בדקתי את הנושא לעומק, ולהלן הממצאים:

העובדה שלנירו (וגם לפריוס) יש גלגלי סגסוגת קלה, היא לא ליופי - אלא לצורך הגברת החסכון בדלק (הגלגים קלים יותר מגלגלי פלדה מקבילים)

כיסוי הפלסטיק משפר משפר את מקדם הגרר של הרכב ותורם גם הוא משהו להגברת החסכון בדלק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי היום באולם התצוגה.

חסרים לי מעט תאי אחסון, במיוחד לצד הנהג.

משענת היד הקבועה לא שימושית לפחות לתנוחת הנהיגה שלי.

פתחי המזגן נמוכים למדי.

קיפול המושבים האחוריים לא יוצר רצפה שטוחה כפי שנכתב היכנשהו.

כיסוי הפלסטיק של בסיס ההגה עשוי בצורה כזו שלמי שיושב במושב הנושא כל בלגאן החוטים של ההגה בולט למדי.

מעבר לזה, עיצוב הפנים סביר עד חביב. מרווח למדי, תא מטען סביר למדי אם כי חסרים אביזרי עיגון.

המושבים חביבים - אבל לדעתי עור זה לא. אולי דמוי עור. חסר כיוון גב תחתון לנהג.

זוית ומרווח מאחור לא רעים בכלל.

מעבר לזה, נראה בנסיעת מבחן.

פורסם
גם בפריוס יש קטע עם ג'אנט מגנזיום שמכוסה בטאסה.

לא יודע איך זה בדגם הנוכחי אבל זה היה המצב בפריוס 2 ו-3.

זה גם המצב בדור 4.

רק שלעומת דורות 2 ו-3, בדור 4 הן מכוערות להפליא...

פורסם (נערך)
היי.

הגיע הזמן להחליף את הפריוס 2013 למשהו יותר חדש.

תחשוב על זה לפני שאתה מחליט:

פריוס -- מאז 1997 נמכרו בעולם מעל 9 מיליון יחידות.

נירו -- מאז 2016 נמכרו ... כמה?

עריכה אחרונה על ידי עץ השדה

• תוכן חדש...