Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי יותר אנשים יתחילו לאותת סופסוף :)?

בדיוק מה שאני חשבתי. מהבחינה הזו מערכת כזו מבורכת והלוואי שתהיה אביזר חובה בכל רכב.

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא את זה מובייל איי (אביזר חובה היום בהרבה דגמים) עושה, אם אתה עובר נתיב בלי איתות, יש צפצוף.

פורסם

אלא שלא מאוטטים באופן כרוני או שילמדו לאותת (אל תחכו יותר מידי) או שפשוט בלחיצה קלה משמאל להגה יבטלו את מערכת השמירה על הנתיב.

מצד שני, אם הם מ"אלה"...קשה לי להאמין שיקנו בכלל נירו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הקטע במתן איתות הוא לתת אותו לפני ביצוע התמרון, כדי ליידע נהגים אחרים מראש.

ופה שום מערכת לא תועיל, המערכת דואגת לכך שתאותת תוך כדי ביצוע תמרון. כשכבר רואים בלי שום איתות שאתה פונה.

אם זה מה שהיו רוצים לעשות אפשר היה פשוט לחבר את האיתותים להגה, שיאתתו כל פעם שמסובבים את גלגל ההגה.

אבל זו לא הכוונה, ולכן עדיין, מי שצריך לאותת זה הנהג. לא מערכת עזר.

פורסם

כן, אבל אנשים לא ישמחו לנהוג ביום-יום עם ציפצופים ווויברציות בהגה ולכן הלא נורמטיבים יכבו את המערכת והכן נורמטיבים יתחילו לאותת כדי שההגה לא יווברץ והציפצופים לא יצפצפו.

אני רואה רק יתרונות בכך כי תכלס, בסופו של יום, יותר אנשים יאותתו.

אותו כנ"ל לגבי שאר מערכות הבטיחות, נכון, בסופו של יום הן מאפשרות לאנשים לסמס בנהיגה ביתר קלות, אבל מה שהן עוד עושות זה לאפשר לו לעשות את זה ביתר בטיחות גם לו וגם לשאר הנהגים/הולכי רגל וזה שכשלעצמו, עושה את הכבישים יותר בטוחים עבור כולנו.

פורסם
שומו שמיים..לאותת? אוי ווי,צריך לאותת.

מה אתה מתלונן ? לפי הכינוי שלך אתה אפילו לא צריך את הידיים בשביל לאותת :-)

נוסע בפריוס 2008

פורסם

להודיע לך שהוא כבוי...

פורסם

כל הקונספט של הרכב ההיברידי אם אני מבין נכון -לגרום לנוסעי הרכב להרגיש טוב .

אחת הדרכים שיתרמו להרגשה הטובה היא להעלות חיוך על פני הנוסעים בסיום הנהיגה.

זהו סממן נוסף לזה שהפעם החליטו להשקיע יותר בנוסעים.

אנשי השיווק של קיה פשוט תותחים , הם עושים כל דבר שיתרום לחיזוק הקשר בין המכונית לקהל היעד שלהם .

פורסם

עוד לא נהגתי בו בעצמי, אבל ממה שאני מתרשם וקורא נראה שמדובר בקרוסאובר מעולה שלקח את כל מה שטוב בספורטאז' של קיה והוסיף עליו עוד כמה יתרונות. מאמין שאקח לנסיעת מבחן בקרוב ואוכל לתת חוות דעת שהיא יותר מניסיון אישי...

פורסם

ביצעתי נסיעת מבחן בסניף בפתח תקווה.

נסיעת המבחן היתה קצרה מאוד, פחות מעשר דקות, במסלול שנקבע מראש על ידי הסניף.

כמה נקודות התרשמות שלי:

הרושם הכללי מהרכב הוא טוב - שקט, מגיב טוב, נוח, מרווח, מאובזר.

ניתן להגיע לתנוחת נהיגה נוחה.

אין תחושה של קרוסאובר. לא מספיק גבוה.

פחות התחברתי לצבע השחור הכללי בפנים.

המושב פחות תומך מזה שבספורטאז (נכנסתי באולם התצוגה), ולמרות בסיס הגלגלים הארוך יותר, ניכר שמרווח הרגליים ליושבים מאחור עדיף בספורטאז'

קו החלונות מאחור נמוך בכ-5 ס"מ מהספורטאז' - יתרון משמעותי לילדים.

השילוב של ההיברידי עם תיבה דו מצמדית עובד חלק ונעים מאוד.

מערכת בקרת השיוט האדפטיבית עובדת טוב, אבל לעיתים הבלימות חזקות יותר ממה שהייתי עושה בעצמי. היא מתנתקת כשהרכב מאיט ל-5 קמ"ש ואז הרכב עובר לשיוט רגיל כמו בכל רכב אוטומטי, ומתקרב הרבה יותר לרכב שלפניו. לא בדקתי במצב זה את יכולות הבלימה האוטונומית ולקחתי אחריות בעצמי. קיוויתי שזה יוכל להוות פתרון נוח בפקקים וזה ממש לא.

ניסיתי לבדוק את שמירת הנתיב בכביש עירוני צר באיזור תעשייה - היא לא עבדה בתנאים האלה.

מבנה תא המטען מצויין כשהמושבים במקומם, אבל קיפול המושבים יוצר משטח הטענה עם מדרגה של 20 ס"מ - מבאס משהו. בנוסף אפשרויות הקיפול / השענה קדימה של משענת המושב הקדמי הן כאלה שלא ניתן לקחת חפצים ארוכים מאוד כמו למשל בסובארו XV, טויוטה פריוס או סוזוקי ויטארה וכמובן שבהונדות עם הקיפולים המתוחכמים שלהן. בפריוס אני יכול לקחת בקלות חפצים באורך של 2.40. כאן 2.00 יהוו אתגר.

האבזור מעולה, אבל הבחירה לוותר על כניסה והנעה ללא מפתח תמוהה והבחירה לוותר על התראה על רכב בשטחים מתים מבאסת.

לא הספקתי לבדוק האם המזגן עובד כמו שצריך כשהמנוע לא פועל.

מקווה לארגן נסיעת מבחן ארוכה יותר בקרוב.

פורסם

איזו מערכת הנעה יש בנירו? האם זה כמו בטויוטה, שזה מסוגל לנסוע רק על חשמל במהירות נמוכה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עברתי על הדיון , יכל להיות שבטעות דלגתי אך לא מצאתי תשובה.

האם הנרו יימכר גם לליסינג (ציי רכב) או ללקוח הפרטי בלבד ?קראתי כאן בפורום שיונדאי איוניק מכוונת בראש ובראשונה לשוק לקוחות הליסינג .

אני לפני רכישת רכב חדש , יש לי הטבה שבזכותה עומד ההפרש בין קורולה 2017 לנירו 2017 על 2 אלפי ש"ח.

קורולה למרות היותה רכב פופולארי באופן כללי , נמכרת בכמויות גדולות לציי רכב .

אם הנירו לא עתידה להימכר בליסינג אז יהיה לי יתרון במועד מכירת הרכב .

חבל מאוד שעל הנירו יש 5 שנות אחריות בלבד על הסוללה ההיברידית ,עובדה זו עלולה להקשות על מכירת הרכב .

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

• תוכן חדש...