Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הגעת למסקנה הזו? נהגת בשני הרכבים באותו אופן באותו מסלול והשוות את צריכת הדלק? מה גם ההשוואה האמיתית צריכה להיות מול האיוניק. נירו צריך להשוות ל C-HR שיגיע בתחילת שנה הבאה. שנראה כמו גרסה משודרגת של ניסן ג'וק. לא הטעם שלי. אבל מי שחושב שלנירו עיצוב סתמי אולי יאהב.

בעידן האינטרנט ניתן לגשת לערוצי רכב כמו carbuyer ולראות שהנירו אינה משתווה בצריכת דלק או ביצועים

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפריוס והאוריס עדיין עדיפות מבחינת צריכת דלק וביצועים, שלא לדבר על שמירת ערך.

להבא כשאתה כותב פסקאות כאלה כדאי שתוסיף עובדות ותכתוב את המילה הקטנה "לדעתי"

לגבי שמירת הערך - אי אפשר לדעת.

לגבי צריכת הדלק - זה לא כזה clear cut

פריוס הרבה יותר יקרה, וחוויית הנהיגה באוריס - לא משהו לכתוב עליו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בודדים, לא רציני...:roll:

אתה מתלוצץ כי ההנחה שלך שכל מי שרוכש עכשיו קורולה הוא שבוי? לא נראה לי שזה המצב. הכוונה שלי הייתה שמכירות גם של קורולה ירדו משמעותית.

פורסם

נהגתי היום באוטו, חייב לציין שהוא זריז הרבה יותר מהספוראז, תנוחת נהיגה שלו נמוכה יותר, צריכת הדלק של רכב ההדגמה היתה 1:17.5, הבעיה היחידה של הרכב, היא נקודת חוזק בד"כ של היצרן, והיא עיצוב חיצוני, הרכב פשוט נראה חלבי לגמרי,

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

היום הייתי בסוכנות, פתחתי, סגרתי, לחצתי, דפקתי, ובין לבין קפצתי לספורטאז' אורבן..

הרכב בסדר גמור מכל הבחינות, מאובזר יפה - מצלמה וחיישני רוורס מקוריים, אבזור בטיחיותי מלא, תאורת נוסעים בשורה השניה וגם מיזוג יש שם..

נכון שמסך המולטימדיה קטן ולא תומך - אבל גם כך אני שונא מערכות מהסוג הזה..

העיצוב לא פורץ דרך אך רחוק מלהיות מכוער. מבפנים הרכב מרווח לרגליים כמו הספורטאז' אך יותר צר.

בשיחה עם איש המכירות עולה כי הרכב יותר חזק מהאורבן, אך יותר חלש מהאוריס (אתמול הייתה השקה לסוכני המכירות והאוריס הייתה שם ע"מ לערוך השוואה).

כמו כן, נמסר לי שחלק מהסוכנית הצליחו להגיע לכ 20 ק"מ לליטר.. ואת זה קשה להגיד על האח גדול..

בשבוע הבא אעשה נסיעת מבחן.

להערכתי הרכב הזה ימכר בכמויות.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

גם אני הלכתי לראות היום, אין ספק שמוצעת חבילה מאוד יפה, בעיקר מבחינת מערכות עזר בטיחותיות בתמורה למחיר.

אבל -

תנוחת הישיבה ברכב היא משפחתית לגמרי, אתה יושב ומסתכל לנהג בפיקנטו לידך בגובה העיניים.

ויש בהחלט מקום לגרסה מאובזרת עם מולטימדיה עם מסך גדול,חישוקים קלים (הרכב מגיע עם טאסות!), גג ומפתח חכם.

לסיכום לדעתי - יימכר במספרים מאוד יפים ופורץ דרך שאני מקווה שיתווה את הדרך לשאר היבואנים מבחינת אבזור בטיחות.

בהזדמנות אעשה נסיעת מבחן ונראה איך המערכות עובדות,נוחות בידוד רעשים וכ"ו.

STI 2004

פורסם

^מתוך המפרט:

niro.jpg

האמת שהתיאור מהתחלה נראה לי מוזר, יש פה שילוב של חישוקים קלים וטאסות או משהו?

מישהו יכול לשים פה תמונה של החישוק אחרי שהוא מבקר בסוכנות? מסקרן איך זה נראה מקרוב. כי מהתמונות שהיו בשירשור הזה, זה לא נראה כמו טאסות..

פורסם

niro.jpg

לי זה נראה עם חישוקים קלים - ויש רמת גימור אחת בלבד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם בפריוס יש קטע עם ג'אנט מגנזיום שמכוסה בטאסה.

לא יודע איך זה בדגם הנוכחי אבל זה היה המצב בפריוס 2 ו-3.

פורסם

כל המספרים שהובאו כאן בקשר לצריכת דלק הם ממחשב הרכב או משהו יותר ריאלי?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אכן - חישוק מעוצב בצבע כהה ועליו טאסת פלסטיק באותו העיצוב.

אפשר למצוא את זה בפריוס ובמאליבו מדורות קודמים.

אישית - אני הייתי נפטר מהטאסה ונשאר עם הג'אנט הכהה. נראה משמעותית יותר טוב לטעמי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

נראה שאנשי השיווק עשו עבודה מעולה -לקחו צעד אחורה והורידו את האבזור המיותר -גג שמש , כפתור התנעה ובכך קרבו את הרכב שמעוצב כג'יפון טרנדי למשפחתית ממוצעת .

מצד שני , הוסיפו יחידת הנעה שתשפר חסכון ומערכות בטיחות מקיפות.

הורדת מולטימדיה מקורית=צעד לא מובן בעליל.

חבל שהיבואן בחר להביא לארץ רק רמת גימור אחת.

רמת גימור בכירה יותר שתוסיף את הנ"ל ותעלה עד 143K, תהווה רכישה הגיונית ונכונה יותר מאשר המשפחתית שמנסה "להלחם" בג'יפונים.

• תוכן חדש...