Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו, הרכב בהחלט מעניין.

יש לי סלידה מובנית מרכבי קיה, משום מה. לטעמי הם נראים וולגרים ומגושמים מידי. הנירו לא שונה מהתיאור הזה.

אבל במחיר המדובר, עם צריכת דלק אמיתית של 16 קמ"ל הוא בהחלט על הכוונת כמחליף לייטי המזדקנת שלנו (תחגוג 6 שנים בינואר הבעל"ט).

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב שומר אותך במרכז הנתיב או מתקן רק כשאתה סוטה?

לא ממש הבנתי את ההבדל...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צפויים הרבה גדודים של האוטו הזה בכבישים, גם ג'יפון, גם קאיה, גם היברידי, גם איבזור ומפרט מרשימים ( חוץ מהמסך שהוא גם קטן וגם נטול מולטימדיה ), גם מחיר מאוד אטרקטיבי, אפילו מראה מצודד ומעודן יותר מהספורטאז' המוגזמת, לגמרי להיט.

פורסם (נערך)

קיה הולכת לפתוח את שוק הSUV שוב, כפי שעשתה את זה בעבר עם הספורטאז'.

כל המתחרים נכון להיום, חוץ מרנו קדג'אר דיזל (ועד שיגיע הדיזל של פיג'ו 3008 החדש) לא עומדים ולא קרובים לצריכת הדלק של הנירו.

נכון שבמימדיו הוא קטן מהספורטאז', טוסון, קדג'אר וקרוב יותר לקפצ'ור של רנו (שגם הוא משווק עם מנוע דיזל)

אבל בסיס הגלגלים הארוך שלו נותן לו מרחב פנימי כמו אחיו הגדולים.

תוסיפו לזה מפרט מרשים, ויש קלף מנצח.

מעניין לאן התחרות תתפתח....

עריכה אחרונה על ידי idan10

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אך ורק עפי טביעת עין, הנירו לדעתי יותר מרווח מהספורטאג׳. 4 מבוגרים יסעו בו בלי כל בעיה. 3 בוגרים מאחור קצת צפוף. מרווח רגליים גם ליושבים מקדימה וגם מאחור הוא ללא ספק יותר גדול מהספורטאג׳.

פורסם
בדקת שהוא קטן או שסתם מדבר באוויר ?

מדבר באוויר כמובן, יש לי נטיה לדבר שטויות בעיקר בדברים שאני לא מבין בהם... [emoji849]

יצא לי גם לראות אותו וגם לשבת בו.

ואמרתי שהוא קטן (פיזית) מהספורטז׳, ומבחינת הישיבה הוא דומה יותר לרכב רגיל. לא טענתי שהוא פחות מרווח.

פורסם

אבל לפחות במימד חשוב אחד, הוא לא קטן מהספורטאג'.

פורסם
השקת הקיה נירו לעיתונאים תיערך מחר ותכלול גם נהיגה ברכב.

אנחנו נהייה שם ונעדכן ממהלך ההשקה בשרשור מיוחד שיפתח לצורך הנושא.

כרגיל, החברים מוזמנים להעלות שאלות, תהיות ובקשות שתרצו שנעלה מחר במהלך המפגש.

מערכת "קארספורום"

מרגיש כמו פרק של משחקי הכס :) ואני לתומי חשבתי שרק אני סקרן לגביה...

פורסם
תשמעו, הרכב בהחלט מעניין.

יש לי סלידה מובנית מרכבי קיה, משום מה. לטעמי הם נראים וולגרים ומגושמים מידי. הנירו לא שונה מהתיאור הזה.

אבל במחיר המדובר, עם צריכת דלק אמיתית של 16 קמ"ל הוא בהחלט על הכוונת כמחליף לייטי המזדקנת שלנו (תחגוג 6 שנים בינואר הבעל"ט).

אם יש בוחנים שמקבלים צריכת דלק של 20 ק"מ לליטר, אני כמעט משוכנע שאצלי הרכב יעשה 22. מהאיוניק אני מצפה ל-25 לליטר. אני גם לא מתייחס לאמירות של הבוחנים על ביצועים. הם התרגלו להתלהב בשנים האחרונות ממנועי טורבו, בעיקר של ואג. אני מסתדר לא רע עם רכב של 14 שניות למאה, פה יש נתון של 11.5, יותר ממספיק.

פורסם (נערך)

כל רכב מעניין גורר אחריו שלל תגובות והתעניינות נרחבת.

כל הכבד על השילוב של אבזור (בטיחות)-מחיר .

יבואן חכם מרוויח לקוחות , יבואנים אחרים (לא חסר דוגמאות) טפסו על עץ גבוה ומסרבים לרדת ממנו .

צבע רכב המבחן פשוט יפיפה .

האם ישנו מסמך רשמי על רמת הקרינה ברכב ?

לדעתי זו הנק' החשובה ביותר כאשר מדובר ברכב עם סוללה שנמצאת במגע (כמעט) ישיר עם יושבי המושב האחורי.

חבל שהמולטימדיה לא כוללת מסך גדול יותר עם ניווט , לא נורא ,במיוחד בשכלול יתרונות\חסרונות ביחס למתחרים.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11

• תוכן חדש...