Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 4 שנים פגע ברכב שלי רכב של חברת ליסינג.

הופנתי לביצוע התיקון (פחחות וצבע) במוסך.

לאחר מכן הועבר לי באמצעות סוכן הביטוח שלי "כתב קבלה ויתור ושחרור" שעליו הורה לי סוכן הביטוח לחתום כדי לקבל את הכסף ששילמתי למוסך. זה לא כ"כ נראה לי אבל סוכן הביטוח שלי אמר לי שאני צריך לחתום אז חתמתי.

כעת (4 שנים לאחר התיקון) מהחלק שתוקן מתקלף הצבע בצורה מסיבית (בעוד שבשאר הרכב אין שום בעיות של קילוף צבע).

ניסיתי לפנות למוסך שבו בוצע התיקון אך נאמר לי שהאחריות שלהם היא רק לשנה.

כשניסיתי לפנות לסוכן הביטוח שהיה לי בזמן התאונה קיבלתי תשובה סתומה שאינו יודע...

השאלות שלי הן:

1. האם יש מה לעשות? מי אחראי (המוסך? /חברת הליסינג?) ?

2. להבא (במקרה הצורך חו"ח), כיצד יש לנהוג במקרה של דרישה לחתום על "כתב קבלה ויתור ושחרור" כנגד החזר הכסף לתיקון?

תודה מראש!

טויוטה יאריס סול 2007 :smilecolr

פורסם

סביר בהחלט שצבע מקורי יחזיק טוב יותר מצבע של תיקון.

אחרי 4 שנים אף אחד לא אחראי, גם אם לא היית חותם על כתב השחרור והויתור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צבע של "תיקון" יכול להחזיק כמו המקורי. הכל שאלה של מקצוענות ואיכות החומרים.

יש מצבעות מקצועיות (לא לתחום הרכב בד"כ) שנותנות אחריות על צביעה חיצונית גם ל10 שנים.

במקרה של קילוף זה בעיקר חוסר הכנת פני השטח, איכות חומרי היסוד/ קישור. זה אפילו לא הצבע עצמו. בקיצור בעיקר "מקצוענות" של ישראלים.

אבל אחרי 4 שנים אין לך באמת מה לעשות מול מצבעת רכב רגילה.

• תוכן חדש...